konik_testuje
12. říj 2020
4118 

Zkušenosti s TrueLife

Našim maminkám jsme nechali otestovat sonické kartáčky, ohřívačku mléka a chůvičky TrueLife. Splnily tito pomocníci očekávání maminek a usnadnily jim péči o zdraví celé rodiny? Čtěte dál a dozvíte se. ➡ Zkušenosti s TrueLife.


Velmi dobře víme, že mámy jsou superhrdinky, které zvládají i tisíc věcí najednou. S láskou se starají, ochraňují, naslouchají, utěšují. Zároveň však víme, že každá maminka by uvítala praktické pomocníky, kteří by jí pomohly s povinnostmi a nástrahami každodenního života. Co byste řekly na sonický kartáček, ohřívačku mléka či chůvičku TrueLife? Pokud je doma ještě nemáte, toto testování vás potěší!

Co budeme testovat

Díky značce TrueLife bude péče o zdraví celé rodiny hračkou. Do vašich domovů přináší produkty, které vám usnadní každodenní život a stanou se věrnými pomocníky na cestě za spokojeným spánkem a zdravím všech členů rodiny. Produkty TrueLife jsou vyvinuty podle nejmodernějších technologií, přičemž je samozřejmostí jejich dlouhodobé a zároveň pečlivé testování. Kvalitu produktů TrueLife dokazuje i vícenásobné ocenění Produkt roku.

Pojďme se však blíže podívat na produkty, které zpříjemní každodenní péči možná právě vám:

Sada dvou sonických kartáčků SonicBrush Compact Duo

Dopřejte si díky této sadě, v níž najdete dva sonické kartáčky, čtyři výměnné zubní hlavice, dvě cestovní pouzdra a dvě dobíjecí základny, exkluzivní zubní péči nejen vy, ale i váš partner. Díky sonické technologii vhání tekutinu do mezizubních prostorů a vysokorychlostní kmitání a vibrace spolehlivě odstraňují plak, zároveň však neničí zubní sklovinu. O maximální účinnost se postarají 4 režimy čištění, o rovnoměrné čištění zase automatický časovač. Věnujte svým zubům a dásním tu nejlepší péči a ukažte zářivý úsměv celému světu.

Digitální video chůvička TrueLife NannyCam H32

Tato oceňovaná digitální chůvička se díky přehlednému barevnému 3,2palcovému displeji, kvalitnímu oboustrannému přenosu zvuku, pokojovému teploměru a automatickému nočnímu režimu stane neodmyslitelnou pomůckou při hlídání vašeho prcka. Použitá digitální technologie s frekvencí 2.4Ghz se postará o bezpečný a stabilní signál, díky čemuž můžete být v klidu a mít jistotu, že vaše děťátko je v pořádku a spokojené.

Ohřívač mateřského mléka a dětských příkrmů INVIA BW Single

Ohřívač mléka ocení každá maminka, která ráda šetří čas. Díky vysokorychlostnímu a rovnoměrnému ohřevu i několika úrovním teploty či funkci Keep Warm, která udrží mléko při správné teplotě, bude krmení vašeho děťátka bezstarostné. Ohřívač je navíc jednoduchý na obsluhu a údržbu, tichý a vyroben z kvalitního silikonu bez BPA.

Koho hledáme

Na toto testování hledáme maminky, které si díky praktickým pomocníkům TrueLife řady zjednoduší každodenní činnosti a povinnosti. Měly by to být aktivní maminky, které s radostí vítají každý nový den plný výzev. Rovněž by měly být komunikativní, kreativní a měly by nám testování zprostředkovat nejen prostřednictvím slov, ale i fotek.

Jak se zapojit

Říkáte si, že sonické kartáčky, chůvička nebo ohřívačka mléka je přesně to, co vám chybí? Pokud vás zaujal alespoň jeden z testovaných produktů, neváhejte se zapojit. Stačí pod tímto článkem zanechat komentář, ve kterém uvedete:

1) Který z těchto produktů (sada sonických kartáčků, chůvička, ohřívačka mléka) byste chtěly testovat? 

Klidně můžete uvést i všechny 3 produkty.

2) Na základě vašeho výběru nezapomeňte zmínit:

  • Sada sonických kartáčků: jaký máte vztah k zubní hygieně nejen vy, ale i váš partner.
  • Ohřívač mléka nebo chůvička: věk vašeho děťátka.

Přesvědčte nás svým komentářem, že máme vybrat právě vás. Čas na zapojení máte do neděle 18.10.2020 a v průběhu týdne vybereme 5 žen, které potěšíme a oslovíme interní poštou.

Budeme vám držet palce a těšit se na vaše komentáře.

konik_testuje

#test_truelife2

My bychom s manželem rádi vyzkoušeli sonické kartáčky😊O své zuby dbáme velice, čistíme dvakrát denně, používáme mezizubní kartáčky i nitě a učíme to už i naše malé děti.Takže kartáčky by u nás jistě našli využití.

12. říj 2020

Rádi bychom testovali sonicke kartacky 🙂 po posledni navsteve zubare hledame lepsi zubni kartacky nez jake normalne používáme a myslim ze tato znacka by mohlo byt to prave 🙂 chuvicky uz mame-jinou radu, ale jsou perfektni ;)

12. říj 2020

Rádi bychom s manželem vyzkoušely sonické kartáčky. Oba máme citlivé zuby,takže péče o ně je u nás velmi důležitá. Používáme mezizubní nit, ústní vodu. Máme kartáčky s kulatou čistící hlavou a velmi nás zaujaly tyto s klasickou podlouhlou čistící hlavou. U nás by si 100% našli své místo 😊

12. říj 2020

Měla bych zájem o sonické zubní kartáčky pro mě a manžela. Zajímal by nás oba, jaký tento kartáček je. Se sonickymi kartáčky máme zkušenosti, takže bychom mohli porovnat i s konkurencí. Navíc krom toho, že já osobně bych ráda zkusila jiný, než mám, uvažuji, že Ježíšek letos by mohl prarodičům naježit taky sonické kartáčky, ale ještě nevím který a tohle porovnání by mi mohlo hezky pomoci s výběrem.

Co se týče péče o zuby, jsem na ní pes i u dětí. Já osobně si čistím zuby 2x denně sonickým kartáčkem (ale, jak jsem psala výš, chtěla jsem vyzkoušet jinou značku, než aktuálně používám), večer navíc používám jednosvazkový kartáček, mezizubní kartáček a přední mezizubní prostory dočišťuji dentální nití, pak ještě sáhnu pro ústní sprchu a na závěr ústní vodu. Manžel vše stejně jako já, vyjma dentální nitě a jednosvazkového kartáčku (ten dentální hygienistka doporučila jen mi). U staršího syna prozatím používáme klasický dětský kartáček a mezi 5.a 4. stoličkami i mezizubní kartáček. Mladší má prozatím jen dětský kartáček. Samozřejmě jsme si vědomi, že tím péče o zuby nekončí, a tak pravidelně jednou za půl roku absolvujeme preventivní prohlídky u zubaře a ve stejném intervalu i dentální hygienu.

12. říj 2020

Ráda bych vyzkoušela chůvičku 🙂 mám 6ti měsíčního synka a několikrát jsem si říkala, že by to bylo vhod, zejmena když koupu starší dcerku či ji odvádím do školky a malého nechávám v kočárku na zahrádce ;)

12. říj 2020

Ráda bych otestovala sadu sonickych kartáčku nebo chůvičku.
S manželem rozhodně zubní hygienu neflákáme. Čištění zubů 2x denně je samozřejmost, používáme i mezizubni kartáčky a nit. 2x ročně k zubaři a alespoň 1x ročně na dentální hygienu. Se sonickým kartáčkem zkušenost nemáme, ale o to raději bych vyzkoušela.
Rovněž bych ráda vyzkoušela i chuvicku. Máme 2 děti, 3 roky a 16 měsíců a naše stávající chuvicka již pomalu vypovídá službu . Díky častějšímu cestování je značně citlivá na umístění kabliku (zřejmě špatný kontakt) a často se sama od sebe vypíná. Proto bych uvítala nového a spolehlivého pomocníka 🙂
Tito noví pomocníci by nám usnadnili i zpříjemnili každodenní život a moc ráda bych se podílela na jejich testování a předání zkušeností a dokumentaci 🙂

12. říj 2020

Zrovna včera jsme s manželem na sonické kartáčky koukali. Zatím používáme jen ruční klasiku a menší upgrade bysme ocenili 🙂 já vždycky u zubaře dostanu "vynadáno", že mám kazy nahraně, ale na druhou stranu ve svých 30ti letech nemám ani jeden vrátný zub 🤔 každopádně lepší péče je asi potřeba.
Využila bych i chůvičku. Mám 6ti týdenního prcka. A mít ho pod kontrolou i když se vzdálím bude k nezaplacení 🙂

12. říj 2020

Rada bych vyzkoušela sonické kartáčky. Pravidelně chodíme k zubaři i na dentální hygienu a tyto kartáčky by byly příjemným zpestřením a vylepšením péče😉👍

12. říj 2020

Jednoznačně bereme kartáčky. Manžel to s zubní hygienou nemá tak skvělé jako Já. Teď používá Oral-B a myslím že sonický kartáček by pro něj byl mnohem lepší volbou. A já bych si ho také ráda vyzkoušela a časem pořídila i dětem.

12. říj 2020

Pokud by se zadařilo ráda bych vyzkoušela kartáčky. Do zubů jsme začali, s novým panem doktorem, investovat. Necháváme opravovat staré výplně. Dentální hygiena je samozřejmostí.

12. říj 2020

Rádi by jsme vyzkoušeli sonické kartáčky. S přítelem už dlouho přemýšlíme, že si něco takového pořídíme. Snažíme se zubům dopřát tu nejlepší péči. Akorát mám od těhotenství problém s oslabenou zubní sklovinou, tak že by mi Váš kartáček mohl pomoci.

Syn by rád vyzkoušel ohřívač mléka, byl kojený a nedávno přešel na umělé mléko. Má 1 rok. 😊

12. říj 2020

Já bych ráda vyzkoušela chuvicku. Měla jsem dvě, video a starou do kočáru a obě najednou odešli, tak hledám novou a tohle by mi ulehčilo rozhodování, protože ji mám ve výběru 😁. A bez ní být nemůžeme. Synator je ještě maly (7 měsíců), máme patrový barák a zahradu, neslyšíme ho jinak.
Ale jinak by vzhledem k věku našla využití i ohrivacka 😊

12. říj 2020

Ráda bych vyzkoušela video chůvičku. Sice jednu doma mám, ale už je starší a je jen na přenos zvuku. A párkrát se mi stalo, že ikdyž syn o sobě moc nedal hlasem vědět, tak byl už vzhůru a málem mi takhle spadl z postele a i z kočárku. Naštěstí se teda nic nestalo, ale určitě by video chůvička pomohla. Jinak má 8 měsíců

12. říj 2020

Určitě by jsme rádi vyzkoušely sadu sonických kartáčků. S manželem si zuby čistíme pravidelně někdy se stane že v rychlosti zapomeneme.

12. říj 2020

Já bych moc ráda s dcerkou vyzkoušela chůvičku. Dcerka od léta ráda spí venku na zahradě nebo u okna a já jí musím každých 5 minut kontrolovat jestli je vše v pořádku. Tahle chůvička by nám s tímto “problémem” nejspíš pomohla. Chůvičku už pořizovat nebudeme, protože je dcerka velká. Sice běhat každých 5 minut není moc praktické, ale říkám si že to zvládnu a radši dopřeju něco dcerce než něco pro svojí pohodlnost 🙂. Se svými dojmy bychom jsme se rádi podělily ( nejen na MK 😍 ).

12. říj 2020

Ráda bych s manželem vyzkoušela sonické kartáčky🦷 mám problémy s dásněmi a taky paradentozu, zajímalo by mě jak to funguje a jak velký účinek by mělo čištění těmito kartáčky.Dale bych uvítala digitální video chůvičku , mohla bych s větší jistotou např. na zahradě pověsit prádlo nebo si v klidu beze strachu a neustálého kontrolování vypít kávu

12. říj 2020

Jinak těch “každých 5 minut” je myšleno tak, že když prostě spí na zahradě, tak jí chodím často kontrolovat😆.

12. říj 2020

Dobrý den. Ráda bych testovala chůvičku nebo ohřívač. Ale preferuji chůvičku. Mám dvě děti, z toho starší už spí Ok, ale ta mladší ( nyní čerstvě 8 . Měsíců) s ní je to složitější. Obě dcery, chodí spát kolem 20 h. Ale ta mladší se často budí,a tak s manželem, používáme jako chůvičku telefon y a na nich, zaplý messenger. Když z obýváku,v telefonu uslyšíme,jak dcerka kňourá, běžíme do ložnice aby nevzbudila starší dcerku,jelikož spíme všichni pohromadě. Takže je to na úkor toho,že nemůžeme používat telefon,a přečíst si tak např. Zprávy o korona krizi 😁Které jsme od 19.h. Zmeškali,uspáváním dětí. 😀A tak, by se mi, taková parádní chůvička,tuze líbila 😍

12. říj 2020

Strašně ráda bych testovala sonický kartáček, protože poslední dobou o něm s manželem hodně mluvíme, že bychom si je pořídili k Vánocům. Když jsem se na elektrické kartáčky ptala své dentální hygienistky, kam docházím pravidelně, doporučila mi právě sonický kartáček. A tento od firmy TrueLife vypadá ke všemu tak elegantně, že mě zaujal na první pohled.
O zuby pečuji jako každý běžný smrtelník. Čištění 2x denně pomocí vhodných kartáčků, pravidelná návštěva dentální hygieny. K ještě lepší péči o zuby se snažím vést i naše dvě děti, neboť nechci, aby měli do budoucna s nimi problémy.

12. říj 2020

Největší zájem bych měla o zubní kartáčky, bohužel s manželem máme problémy se zuby. Né snad kvůli špatné ústní hygieně ale dědičné a proto velmi dbáme na to aby jsme měli vždy dokonalé vyčištěné zuby ☺️

12. říj 2020

Htela bych odzkoušet kartáčky. Asi bych místo manžela zapojila syna. Má velmi mineralizovane sliny a trpí na zubní kámen. Společně chodíme na zubní hygienu a učíme se správně technice čištění. Sonicky kartáček by nám moc pomohl.

12. říj 2020

My bychom radi vyzkouseli chuvicku. Synovi je sice 4,5roku, ale jak tady asi vetsina vi - je postizeny a nejde ho nechat ani vterinu bez dohledu. Jelikoz je veliky na spousty veci uz dosahne, vyleze, vynda a o to vic je pro nej vse nebezpecne jelikoz si neuvedomuje co si muze zpusobit a pro me je bezesrandy umeni se jen dojit v klidu vycurat. Mit ho pod dohledem, ze si hraje nic nevyvadi a ja mohla v jine mistnosti v klidu uklizet nebo varit, to je sen 🙏🏻 Navic u nas neni chuvicka a dohled na par mesicu ci let... u nas muzem testovat opravdu cely zivot 😜😀😀

13. říj 2020

Ráda bych otestovala sonické kartáčky.Nikdy jsem je nezkusila,v rodině je má pouze dcera.Ja se snažím věnovat ústní hygieně svědomitě,o to víc,že jsem nyní těhotná,ale přítel (si myslím)to trochu fláká,možná by ho to zacalo bavit,kdyby vyzkoušel zase něco jiného...kdo ví.🤷

13. říj 2020

Ráda bych otestovala kartáčky a ohřívač příkrmů.. Co se týče dentální hygieny.... Myslím, že stačí napsat, že jsem dentální hygienistka 😁 A jelikož se mě hodně lidí ptá na "elektrické kartáčky", chtěla bych ho vyzkoušet i pro případné doporučení dále (samozřejmě pokud bych se s ním ztotožnila).. A ohřívač příkrmů bych uvítala pro devíti měsíční dcerku..
Jinak chůvičky mám doma a jsem s nima maximálně spokojená 👍😉

13. říj 2020

Ráda bych vyzkoušela a otestovala sonický kartáček. O zuby se starám tak nějak běžně. Samozřejmě si zuby čistím 2x denně. Myslím, že délku čištění bych občas mohla prodloužit, ale většinou to zkracuji kvůli dětem, že už zas běžím se jim věnovat. Párkrát do týdne používám dentální nit.
Kartáček bych zodpovědně otestovala, napsala hodnocení i zdokumentovala fotografiemi.

13. říj 2020

Z těch to tří pomocníků bych pouze a ráda využila a otestovala sonický kartáček. Zubní hygiena je důležitá denní záležitost na které si potrpím, a sonický kartáček by se u nás doma určitě uplatnil.

13. říj 2020

Ke krásnému úsměvu patří zdravé zuby. A my se smějeme rádi 😉
Proto o své zuby pečujeme pravidelně celá rodina. Za naprostou samozřejmost považujeme čištění zubů minimálně 2x denně, používání mezizubních kartáčků/dentální nitě, pravidelné preventivní prohlídky u zubaře a naší dentální hygienistky. K dokonalému dočištění mých a synových zubů také používáme jednosvazkové zubní kartáčky. Já osobně ještě po čištění zubů používám ústní vodu. Občas to u nás v koupelně vypadá jak v malé zubní ordinaci 😀 Takže si myslím, že by do naší party skvěle zapadly i sonické kartáčky TrueLife 😉

13. říj 2020

Krásné ráno 🍁
Moc ráda bych se svojí pětitýdenní dcerkou Aničkou otestovala chůvičku.
Je to moje páté miminko♥️
Máme sice chůvičku, ale obyčejnou, ještě po starších dětech a řekla bych, že už to není ono😔
Před pár dny, nám dokonce houkal alarm na monitoru dechu, tak jsme vyběhli do ložnice v patře (bydlíme v domě) a rychle kontrolovali malou...
V ložnici s námi spí i její skoro dvouletá ségra, tak by bylo fajn mít pod kontrolou, jestli ji třeba neleze do postýlky, když by se náhodou vzbudila.
Chůvička by byla pro mne obrovský pomocník a přinesla by mi tolik potřebný klid, když už se podaří a všechny děti usnou a já mám chvilku večer jen pro sebe 🙂
Ráda bych testovala i zubní sonický kartáček, protože jsem nikdy neměla tu čest.
Od mala jsem trpěla na zvýšenou kazivost zubů, která i přes čištění pokračovala. Nyní už je to v mých skoro čtyřiceti letech lepší, ale o to více musím dbát na hygienu a krom obyčejného kartáčku používám i doplňkové věci na čištění zubů.
Jo, a taky mám 17.10 narozeniny 😊tak by možnost testovat jeden z produktů byl pro mne moc krásný dárek ♥️
Krásný podzimní den🍁🍁🍁

13. říj 2020

My s partnerem bychom určitě rádi vyzkoušeli sonické kartáčky. Máme 2 měsíčního prcka a pokud není partner doma, jsem ráda, že si stihnu zuby vyčistit před polednem 🙂 .. jinak dbáme o zuby poctivě.
2x denně, zubní nit, mezizubní kartáčky a ústní voda.
Vyzkoušet kartáčky, které se postarají pro jednou o nás by bylo super 😊

13. říj 2020

Určitě by mě zajímal sonický kartáček 🙂 používám už nějaký rok sonický od jiné značky, tak bych měla porovnání, protože jiným než sonickým kartáčkem už si zuby nevyčistím 🙂
A taky by mě zajímala chůvička, máme 5ti měsíční miminko ❤

13. říj 2020

Dobre ranko, radi bychom s manzelem otestovali sonicke kartacky.Uz po nich nejakou dobu i pokukuju... Manzela jsem konecne dokopala jit na dentalni hygienu a moc to ocenil, tak verim, ze by ocenil i tento kartacek a zkusil neco jineho. Jinak se snazime o zuby starat pomoci kvalitni pasty, mezizubniho kartacku a ustni vody. A jsem fotografka, tak bych recenzi doplnila i o supr fotky 😉

13. říj 2020

Rádi bychom s přítelem vyzkoušeli sadu sonickych kartáčků. Už delší dobu pokukujeme po nějakých takových kartáčcích. Na zubní hygienu si dost potrpime.

13. říj 2020

Zdravím, ráda bych se zapojila do testování chůvičky. Výběr je jednoduchý sonické kartáčky máme a jsou skvělý 👍 doporučuji všem si o ně napsat Ježíškovi. Mám doma 3 měsíční plně kojené miminko a tak ohřívač mléka nepotřebujeme. Chůvičku, kterou máme doma kupoval manžel.. Výběr jsem nechala zcela na něm říkala jsem si, že vybere lépe, jak já.. Tak vybral.. Chůvičku která musí být neustále v zásuvce jinak nefunguje, takže dát si ji do kocarku, který je zaparkovany na zahradě není možné (teda manžel mi nabídnul, že mi ke kočárku dá prodlužku, HAHA). Chůvičku používám tedy pouze v loznici a to ještě funguje, tak že moc nefunguje a každou chvilku do ložnice stejně chodím.. Navic Tobik nám začal ublinkavat a tak občas jsem s ním v ložnicibuz už od 19hod, protože na něj nevidím... Zachraňte nase večery s manželem. 😁 Zuzka

13. říj 2020

Ráda bych s přítelem vyzkoušela sonické kartáčky. Zuby si čistíme klasicky 2x denně já používám i jednosvazkový kartáček a občas mezizubní. Chodíme na pravidelné kontroly k zubaři i na dentální hygienu. Čtyřletá dcera si kupodivu ráda čistí zoubky a zubaře se vůbec nebojí 😊
Nebo bych ráda vyzkoušela pro naše dvouměsíční dvojčátka video chůvičku, hodila by se nám nejvíc na chalupu kam často jezdíme. Pokoje máme v patře, tak bych je při každým 'zamručení' nemusela chodit kontrolovat. Máme jen obyčejné chůvičky na přenos zvuku a chodím často nahoru, protože třeba vykřiknou, ale spinkají dál.

13. říj 2020

Zrovna se stěhujeme do dvoupatrového domku a plánujeme pořídit chůvičku, aby naše sedmiměsíční Alice mohla nerušeně spát v patře a já se v klidu věnovat starší dceři dole, nebo na zahradě. Proto by mi možnost testování přišla vhod a velmi ráda bych vyzkoušela tuto chůvičku 🙂.

S manželem bychom rovněž rádi vyzkoušeli kartáčky. Můj muž si na čištění chrupu zakládá celý život, používá mezizubní kartáčky i zubní nit. Já jsem se kromě běžného čištění o péči o zuby začala více zajímat během prvního těhotenství, kdy se mi spoustu zubů nalomilo, rozšířil se zubní kaz a jeden zub nakonec musela nahradit korunka. V mém vybavení nesmí pro změnu chybět ústní voda. Také kartáčky na zuby vybíráme pečlivě. 🙂

13. říj 2020

Ráda bych vyzkoušela videochůvičku. Máme dva syny ve věku necelé dva a čtyři roky. Oba dva spí s námi v ložnici. Starší ale občas už říká, že by rád do svého, když bude ve svém starší, tak bude chtít i mladší a já bych je takhle alespoň měla pod kontrolou. Pokojík je už skoro hotov, jen ta chůvičky tam chybí.

13. říj 2020

Dobrý den. Ráda bych testovala chůvičku. Sice už jednu doma máme, ale pro to, aby fungovala musí být neustále v zásuvce a je pouze pro přenos zvuku, a nyní čekáme druhé miminko a tak by se druhá chůvička hodila právě pro něj. Budeme mít ložnici v podkroví, a velmi bych ocenila, že bych na miminko viděla přes kameru, i když budu dole a nebo až bude spinkat venku v kočárku. 😊 Tu co máme bych nechala pro staršího syna (2,5 roku), který už půjde do svého pokojíčku. 😊

13. říj 2020

Hezký den, moc rádi bychom s partnerem otestovali zubní kartáčky nebo také chůvičku, ale tu bychom využili až od března, kdy se nám narodí náš poklad. O zuby se staráme velmi, partner si čistí zuby dokonce po každém jídle. Děti se vždy smějí, že tráví čištěním půl dne 🙂 Je velmi pečlivý. Vstáváme spolu a chodíme spát taky dohromady, takže je vlastně čištění zubů činnost, při které trávíme čas spolu 🙂 Učíme to i naše dvě děti, které dostaly sonické kartáčky od Ježíka loni. A co se týká chůvičky, tak bydlíme od loňska v novém domě a chůvičku bychom využili hlavně když bude prcek spinkat a my přitom můžeme trávit čas na zahradě nebo na terase.

13. říj 2020

Krasny den,my bychom s manzelem strasne radi vyzkouseli sonicke kartacky ❤ milujeme svoje zuby 🙂 ja chodim pravidelne na zubni hygienu,zoubky cistime 3x denne. Urcite by nam to udelalo ohromnou radost.

13. říj 2020

Hezký den, rádi bychom s manželem otestovali sonicke kartáčky, o svoje zuby pravidelně pečujeme jak pravidelnou návštěvou u zubare AI minimálně 2x denně čištěním

13. říj 2020

Rádo bychom testovali chuvicku, nebo ohřívač. Jsou to věci, které by se nám teď hodili. 😊 máme dvě holcicky - 5mesicu a tři roky a kousek. Velka už spinka v pokoji sama. Chtěla jsem tam dat už i mladší, ale zatím mám strach, ze bych neměla kontrolu. 😊
A ohrivacku - protože akorát začínáme s prikrmem 😊😊

13. říj 2020

Já bych s manželem určitě vyzkoušela sonické kartáčky,já mám sklon k paradentóze,na dentální hygienu chodím nepravidelné co 4 měsíce,po těchto kartáčcích už pokukuju ,takže bych ráda vyzkoušela👍

13. říj 2020

Dobrý den, rádi bychom s mužem vyzkoušeli sonické kartáčky, po kterých se koukáme už dlouho. Na poslední návštěvě dentální hygienistky nám sonické kartáčky byly i doporučeny. 🙂
Co se týče péče o zuby, trochu na ni “ujíždíme”. 😁 Používáme elektrické i klasické kartáčky, zubní nitě, mezizubní kartáčky i ústní vodu. Stejně tak učím těmto návykům i naši dceru.
Pokud bychom byli vybráni, jen by to naši “úchylku” posunulo na nový, vyšší level. 😁

13. říj 2020

Ráda bych vyzkoušela sonické kartáčky a chuvicku. S přítelem si pravidelně čistíme zuby a vedeme k tomu i naše děti. Mám docela citlivé zuby a jen tak nějaký kartáček nesnesu. A chuvicku bych ráda vyzkoušela, protože naše dcera má 15 měsíců a když spí a my jsme třeba na zahradě tak chci mít přehled. I večer, když koukáme na televizi tak se chodím dívat jestli je malá v pořádku a takhle bych nemusela chodit.

13. říj 2020

Mam dve deti 4 roky a 11mesicu, chuvicku mame ale zastaralou docela dost ji vyuzivame byt mame na pateo nebo kdyz sedime venku tak ta by se nam urcite libila nova , kartacky jsou taky super vec ja i moje dcera ho mame tak by bylo super i pro manzela, ja si na nej hrozne zvykla a s obycejnym uz si nedovedu cisteni predstavit 🙂 budu rada kdyz aspon jednu vec z techto budeme moci vyzkouset

13. říj 2020

Moc radi bychom otestovali sonicke kartacky🥰 s manzelem mame vztah k zubni hygiene asi uplne obycejny🤣 zuby si cistime rano a vecer, kazdy mame svoji oblibenou pastu🤣 a ta musi doma vzdy byt🤣 je sranda mluvit s pusou s kartackem🤣 jake by to asi bylo s tim sonickym?🤣🤣

13. říj 2020

Ráda bych otestovala všechny tři produkty. S manželem chodíme pravidelně na zubní hygienu, ale se sonickým kartáčkem bychom naši osobní hygienu ještě "povýšili

13. říj 2020

Jelikož video chůvičku této značky máme a jsme s ní velmi spokojení 👍, bylo by nám ctí vyzkoušet s manželem sonické kartáčky. Já používám rotační, ale už dlouho uvažuju nad sonickým. Navíc mě čekají rovnátka 🤷, takže to by byla pecka pro mé zuby 🙏. Manžel má problémy se zuby, oba docházíme na dentální hygienu a s problémy které má, se rozhodl ukončit používání rotačního kartáčku a sonický by pro něj byl top 🙏.

13. říj 2020

@xradkam " 🙂 a pokud by se osvědčil, starší dcera (3 roky) by si ho pak také určitě přála v dětské verzi 😀 a pro péči o mladší dceru (7 měsíců) bychom využili právě videochůvičku i ohřívačku na mléko a příkrmy, protože hodně cestujeme a ne všude bývá vybavená kuchyň 🙂🌼

13. říj 2020

Já bych ráda vyzkoušela chuvicku 😊čekáme druhé miminko a není nic lepšího než když vás andílek spinká a vy ho máte pod kontrolou na chuvicce. Máme staršího syna 3 roky a když se mu budu věnovat tak by h měla chuvicku stále u sebe abych věděla že nás druhý poklad je v pořádku. Děti jsou v životě to nejcenejsi co nám život může dát 🤗

13. říj 2020

Zkouším štěstí po porodu a ráda bych otestovala buď chůvičky a to vzhledem k tomu, že mám doma.15 denní miminko a brzo se budeme stěhovat do nového baráčku, kde máme dvě patra. Takže bych zcela jistě uvítala možnost vidět prcka na obrazovce, abych nemusela neustále lítat do druhého patra, zda je vše v pořádku. Takhle bych mrkla na monitor a bylo by to fajn.
Dále mě zaujala možnost testovat sonické kartáčky, protože popravdě jsem je ještě nikdy nezkoušela a láká mě poměřit čištění zubů klasický rukou a kartáčkem nebo za pomoci sonického kartáčku. Zajímalo by mě, zda je ta kvalita vyčištění zubů lepší nebo horší. S manželem si na kvalitu chrupu potrpime, protože se zuby hlavně já mám docela velké problémy a to si je čistím poctivě.

13. říj 2020

Dobrý den, testovat bych chtěla kartáčky, s manželem chodíme na dentální hygienu, mě asi i díky kojení krvácí dásně, používáme elektrické zubní kartáčky a sonické bychom chtěli moc zkusit, ohřívačů bohužel nevyužijeme stále kojim, a video chůvičky určitě využijeme, máme již druhý typ, malá s námi spí ve velké posteli tká je potřeba přes den a večer ji mít pod dohledem, je ji 21 m. Moc děkujeme za příležitost. Míša 🤩😍

13. říj 2020

Určite by sme radi otestovali sonické kartáčky, máme už jedny staré pár rokov a som zvedavá, v čom vývoj pokročil 🙂 Nikdy sme nemali chuvicku, takže by sa nám hodilo ju vyskúšať u 5- mesačnej dcéry,ktorá už v postieľke začína poriadne vymýšľať 🙂

13. říj 2020

Rádi bychom vyzkoušeli sadu sonických kartáčků SonicBrush Compact Duo - zuby si čistíme každý den 2x... Po návštěvě zubaře nám bylo doporučeno si koupit lepší kartáčky a to hlavně mě z důvodu že mi po každém vyčištění teče krev... Koupila sem si pastu paradontax a tak bych k tomu chtěla vyzkoušet lepší kartáček 🍀🍀

13. říj 2020

Rada bych vyzkoušela chuvicku. Synovi bude 15m a finisujeme s novým pokojickem. Novy pokojíček je na rozdíl od naši ložnice v horním patře, tak by se nám výkonná chuvicka opravdu hodila. A určitě bych ji využila nejen v noci, ale i přes den, když si třeba malý bude v pokojicku hrát a ja budu třeba v kuchyni vařit. V noci zas bych byla jistější, když si budu moci zkontrolovat, jak Vasik spokojeně spinka.

13. říj 2020

Velmi by nás, s manželem, potěšilo testování sonických kartáčků. U sebe i dcer dbáme na ústní hygienu. Ať už preventivní návštěvou zubaře (obě dcerky hned od roku), tak i každodenním čištěním. A jelikož jsme Šašči, děláme u čištění šaškárny, aby to holky nebraly jako nutné zlo, ale jako zábavu.

13. říj 2020

Rádi bychom vyzkoušeli chůvičku. Synovi je 6 měsíců a chůvičku jsme nikdy nepoužívali, ale někdy by se rozhodně hodila. Vzhledem k tomu, že bydlíme v patře rodinného domu a synovi se dobře spí venku na vzduchu, na dvoře nebo v zahradě, tak by bylo fajn nemuset ho chodit kontrolovat nebo pořád z okna poslouchat jestli není vzhůru 🙂

13. říj 2020

Momentalne chuvicku resime, takze byse urcite hodila 🙂 Synovi bude rok, obcas spi sam, obcas ne. Ale loznice mame v patre. Nahore ho samotneho nenechavam, prave proto, ze na nej zezdola nedohlednu 🙂

Sonicke kartacky by take nasly uplatneni, ne ze ne 🙂 Zatim pouzivame s manzelem klasicke Curaprox, zubni nit a mezizubni kartacek. O sonickem uvazuji uz dva roky, ale cenove je to momentalne nad nase moznosti 🙂

13. říj 2020

Ráda bych vyzkoušela chůvičku. Mám tříletou dcerku a čekáme druhé miminko, takže kvalitní chůvička by se nám opravdu hodila. Mám po dceři starší, ale jen na přenos zvuku která už začíná zlobit. Tím že dcerka vyžaduje dost pozornosti, tak by bylo skvělé mít pomocníka díky kterému bych maličkého měla pod kontrolou i s obrazem, když budu starší koupat, pomáhat doma s jinou činností, či do kočárku když ji budu předávat učitelkami ve školce. 🙂

13. říj 2020

Testovat sonický zubní kartáček by pro mě a mého manžela, bylo velkou radostí ❤️. Hned ráno začínáme den čištěním zubů. Nejprve máma s tátou, potom naše téměř roční dcerka a další na řadě je náš pejsek 🐕☺️ Ráda bych během testování předávala své poznatky a radosti prostřednictvím sociálních sítí a samozřejmě i kamarádkám a rodině ☺️💗

13. říj 2020

Veľmi ma zaujali sonické zubné kefky a elektronická pestúnka s kamerou. S manželom sa snažíme o naše zuby starať čo najlepšie a mať šancu povýšiť starostlivosť na takúto luxusnú úroveň s tým, že ešte ušetríme kopu času by bolo skvelé. 😊 A elektronická pestúnka by bola našim super pomocníkom. Náš Libča má 7,5 mesiaca. Je stále v pohybe a to aj počas spánku. Už toľkokrát sme sa prebehli do poschodia aby sme ho v noci alebo cez deň skontrolovali keď sme niečo začuli. Z veľkej časti to bol planý poplach. S kamerou by bolo o toľko jednoduchšie mať naše dieťatko a domácnosť pod kontrolou. Je stresujúce utekať od zapnutého sporáka, či žehličky. V pohode by sme všetko zvládli a mohli sledovať kľudný spánok miminka 😊

13. říj 2020

Moc ráda bych se svým mužem vyzkoušela sadu sonickych kartáčků. O zuby se snažíme pečovat co nejvíce to jde. Už nějakou dobu přemýšlím o pořízení sonickeho kartáčku. Třeba bude značka TrueLife ta pravá 🙂

13. říj 2020

Moc ráda bych vyzkoušela chůvičku pro bezpečí našeho prvorozeného syna 💙 máme patrový dům tak by to byl opravdu velký pomocník 👏 s manželem se nám v obchodě moooc zamlouvala 👍

13. říj 2020

Chuvicku jiz od vás mame a jsme s ni moc spokojeni, proto mne soutěž zaujala a rada bych soutezila o sadu sonickych kartacku. Oba s manzelem zatim pouzivame manualni, ale delsi dobu premyslime nad temi sonickymi 😀 o zuby se starame, ale vylepseni neni nikdy dost 😉🍀

13. říj 2020

Ráda bych vyzkoušela chůvičku 😊 na začátku Prosince se nám mají narodit dvojčátka 😊 takže bych chůvičky využila hodně 🤗

13. říj 2020

Rádi bychom vyzkoušeli kartáčky. Oba s manželem máme problematické zuby, já u zubaře v podstatě bydlím. Když u něj nejsem delší dobu, tak už si z toho dělá i zubař legraci, že mne dlouho neviděl 🙈 Ačkoliv hygienu zubů provádím poctivě, moje zuby mi neodpustí jedinou chybu 🤷‍♀️ True Life značku jsme nyní poprvé zakoupili do domácnosti - koupili jsme chůvičku pro miminko, které se narodí v listopadu. A co jsme zkoušeli, zdá se zatím super, věřím, že i kartáčky by se mohly osvědčit.

13. říj 2020

Ráda bych testovala Digitální video chůvička TrueLife NannyCam H32, naše maličká sice přes den spinká málo o to víc by se mi líbilo video co se v pokoji děje, když doháním resty 😊

13. říj 2020

Pečení zuby a jejich zdraví je pro mne velmi důležité, stejně tak se snažím vést k důsledné péči o zuby i maličkou dceru. V poslední době hodně pokukuji po sonickem kartáčku, všemožné řekla na mě působí velmi dobře 😊ráda bych s tedy zapojila do jeho testování. Stejně tak mne ale oslovila i chůvička, jelikoz dcera, rok a půl, spí ve svém pokojíčku a já tam musím mít neustálý přehled o tom, jestli je vše v pořádku anic nepotřebuje.

13. říj 2020

Ráda bych spolu s manželem testovala sadu sonických zubních kartáčků. Už před nějakou dobou nám oběma kvůli usazování zubního kamene zubařka tento typ kartáčku doporučila. Od přátel na něj slyším jen chválu. Zuby si čistíme většinou společně, je to takový rituál od doby, co jsme spolu. Snažíme se kupovat si kvalitní zubní pastu a kvalitní, zatím jen klasické kartáčky (ultrasoft curaprox) 🙂

13. říj 2020

Určitě bychom s manželem brali sonické kartáčky. Teď máme jeden a měníme si každý svoji hlavici. Manžel ale bohužel zachvili jede pracovně do Ameriky a kartáček poletí i s ním 😁 takže by se nám nové kartáčky opravdu hodili, abychom měli každý ten svůj 🤗

13. říj 2020

Radi bychom vyzkoušeli kartacky, na zubní hygienu dbame všichni, dále by mě zajímala také chuvicka, určitě by našla své využití, zatím to řešíme telefony, ale to je nic moc když vám začne někdo volat 🤦‍♀️😂😂

13. říj 2020

1. Určitě bych brala na zkoušku hlavně chůvičku. Naše malá (10měsíců) začíná spinkat sama v pokojíčku a není nad to, když jí mohu mít pořád na očích. Ona spí určitě lépe, má svůj klid, ale já jsem stále nesvá, protože už jí nemám pořád na očích. Taky si ráda během dopoledního spánku udělám něco na zahradě nebo si dám kávu se sousedkou a když bych měla malou na kameře s dobrým dosahem nebyl by ani toto pro mě problém.
2. Sonické kartáčky bychom určitě rádi vyzkoušeli s přítelem. Čištení zubů by nás bavilo o to víc a šli bychom Nelince krásně příkladem. Ráda nás u čištění zubů pozoruje a tak si myslím, že toto by pro ní byla o dost větší zábava.

13. říj 2020

Dobrý den. 🙂 já bych ráda otestovala kartáčky a video chůvičku. Zubní kartáčky především z důvodu problémů s chrupem. Podle pana zubaře mám vadu skloviny a musim o zuby pečovat více, i tak mám ale plné zuby výplní. Bohužel ač dodržuji pečlivé čištění, pravidelné preventivní prohlídky i každoroční návštěvu zubní hygieny, pokaždé se nějaký nový kaz najde. Třeba by mi tyto kartáčky pomohly. 🙂 partner si za zubní vady může sám, jelikož je kuřák, ale i tak bych mu druhý kartáček věnovala, aby měl zuby alespoň trochu chráněné. Jako druhou věc bych ráda vyzkoušela videochůvičku. Byla by použita pro našeho syna, 21 měsíců. Začal přelézat postýlku, takže ho sleduji telefonem nebo mu do pokojíčku neustále chodím kontrolovat, protože se bojím, aby nespadl. Jednou se už povedlo a odneslo to rozseklé čelo. 🙂 ráda bych tyto produkty vyzkoušela, vypadají velmi zajímavě. 😊

13. říj 2020

První dojem při setkání s lidmi dělají mimo jiné i zuby. Krásný, zdravý úsměv o lidech hodně vypovídá. O zuby se snažíme pečovat, pravidelně chodíme k zubaři, čistíme zuby 2x denně, ne úplně pravidelně používáme mezizubní kartáčky. Chodívali jsme pravidelně k dentální hygieničce, ale v této době jsme se naši návštěvu rozhodli vynechat. Prohloubení naší zubní hygieny by nám jenom pomohlo. Sonické kartáčky jsme ještě neměli možnost vyzkoušet. Už delší dobu nad jejich zavedením do našeho denního režimu uvažujeme, jelikož jsou s nimi lidé z našeho okolí spokojení. Rádi bychom sonické kartáčky TrueLife otestovali a přispěli tak ke svému zdravému chrupu 😉

Chůvička je pro nás pomocník, bez kterého bychom se neobešli. Nelinka spí sama v pokojíčku a chůvička s kamerou pro nás byla jasná volba. Využíváme ji nejen když Nelinka spí, ale i když se rozhodne jít si sama hrát do pokojíčku. S kvalitní kamerou je člověk hned klidnější, když ví, že jeho dítě je v bezpečí. S TrueLife máme ty nejlepší zkušenosti, a tak bychom rádi otestovali i tuto řadu chůvičky TrueLife 😉

13. říj 2020

Hezký den,
tyto Vánoce jsem měla v plánu obdarovat partnera sonickým kartáčkem s ústní sprchou, a proto bych se velice ráda zapojila do testování sonických kartáčků. Partnerovi se zuby hodně kazí a proto jsem měla na sonický kartáček nyní políčeno. Od sonického kartáčku mám velká očekávání a věřím, že by mě nezklamal. 🙂

O své zuby oba s partnerem velmi pečujeme. Navštěvujeme pravidelně dentální hygienu, používáme mezizubní kartáčky a zubní nitě. Já si zase pravidelně zuby bělím a protože miluji kávu, nedá mi to a po každém šálku si jdu zuby vyčistit. Zkrátka tihle pomocníci nám chybí v dokonalé péči o zuby. Věřím, že by u nás plnohodnotně zastaly návštěvu dentální hygieny. Moc rádi bychom sonické kartáčky TrueLife otestovali, vše zdokumentovali a se všemi postřehy se podělili. 🙂

13. říj 2020

Dobry den.. ja bych rada otestovala sonicky zubni kartacek.. co se tyce pece o zuby, cistim si je kazdy den rano i vecer a vecer pred spanim i mezizubnim kartackem.. od detstvi mam problemy s kazivosti zubu. 2x rocne chodim na preventivni prohlidky a taky na dentalni hygienu kde me chvali jaky mam pekny dasna a jak se mi hodne zlepsili oproti tomu jake jsem je mela driv..
Cely zivot pouzivam klasicky kartacek.. elektricky jsem nikdy nemela tak bych rada vyzkousela jak funguje..

Druhy kartacek bych dala na vyzkouseni me mame protoze muj muz na cisteni zubu kasle.. jemu se zuby nekazi tak se mu nechce je cistit.. ale mama je v koupelne kazdej den min 30 min jak si dava zalezet aby je mela zdrave a ciste. Urcite bychom je obe moc rady ozkouseli.

13. říj 2020

Dobrý den, rada bych testovala jak chuvičku tak i ohřívač. Naše malinká má zítra přesně 2 měsíce a je to pěkný jedlík tak proto ohřívač a chuvičku bych chtěla vyzkoušet proto abych zabránila po probuzení hlasitému pláči a byla u ni daleko rychleji☺️🕊

13. říj 2020

Rada by jsem vyzkoušela chuvicku jelikoz bydlime v rodinném domě a chuvicky se vždy hodí ke kontrole děti v dětském pokkjj, který je na druhé straně domu než např. Kuchyne. Deti máme 2, tříletého chlapečka a měsíční holčičku ☺

13. říj 2020

Rádi bychom vyzkoušeli sonické kartáčky. O zuby pečujeme, chodíme na dentální hygienu a doma využije mezizubní kartáčky a nitě. Určitě bychom vyzkoušeli i chůvičku našemu malému je 20 měsíců a spí na opačné straně domu a naše chůvičky dosluhují (byli z druhé ruky) takže když se koukáme na televizi a malý spí v ložnici tak jsme takový nevrlý abychom ho vůbec slyšeli.

13. říj 2020

Dobrý den, ráda bych otestovala ohřívač mléka. Nového člena rodiny přivítáme cca za 1,5 měsíce. Hrozně bych si přála, aby krmení nebyl takový boj jako v případě našeho prvorozeného, šestinedělí by bylo hned "veselejší" 🙂

13. říj 2020

Sonické kartáčky,aby byla naše zubní hygiena ještě lepší..

13. říj 2020

🌞🌞🌞🌞 Přeji krásný den! 🌞🌞🌞🌞 Zrovna včera jsem říkala manželovi, že něco potřebujeme...Co to asi je? 😊

Naše 4měsíční dcerka Viktorka spává často ve své postýlce v pokojíku a já tento čas využívám pro různé činnosti, nejvíce na úklid a vaření. Zároveň ji ale také mám ráda pod kontrolou, nejlépe vizuální. Doposud jsem vždy zapla mobilní aplikaci a na telefonu se podívala skrze kameru, která byla v pokojíku nainstalována. Tato kamera sloužila již 8 let zpět při hlídání syna a má už tedy něco za sebou. V posledních dnech se mi nedařila připojit a často byl obraz nekvalitní.

Proto jsem včera manželovi říkala, že budeme potřebovat novou videochůvičku. 🎥😊

Ráda bych se tedy zúčastnila testování chůvičky TrueLife Nanny Cam H32. ♥️

Ráda fotím, jak svoji dcerku, tak i jídla, vedu instagramový účet týkající se zdravé výživy a celkově mě sociální sítě moc baví.

Děkuji a přeji hezký den,
🌞Hanka🌞

13. říj 2020

Já bych strašně ráda testovala sonický kartáček a to proto že se třemi dětmi holt chceme něco pro sebe, taky ohřívačka mléka by se hodila pro mou sedmiměsíční dcerku které zanedlouho budu zavádět um a to by se opravdu hodilo ❤️

13. říj 2020

Já bych určitě moc ráda vyzkoušela sonické kartáčky. Už dlouhou dobu jsem uvažovala nad pořízením nějakých elektrických,ale bohužel jsem na RD a není peněz nikdy na zbyt,tak to musí počkat 😉 Ja používám tedy klasický měkký kartáček a také mezizubní kartáčky,protože mám problém s kazivosti zubů právě v mezizubních prostorách. Čištění mezizubními kartáčky pro mě není zrovna přijemne,lehce mi pořád krvácí dásně v okolí některých zubů,takže tento sonický kartáček bych velice uvítala. Také chodím pravidelně na zubní prohlídky i na dentální hygienu.
Manžel používá také klasický kartáček,ale pro změnu tvrdy a vždy má po chvíli ty steticky úplně roztřepené,jak na to tlačí 😉 Takže by se určitě do testování se mnou zapojit.
Ale také by se nám hodila videochůvička,protože máme 19-ti měsíční dcerku,která moc dobře nespinká,takže na chuvicce ji mám i při denním spánku,i večer,než jdu spat,abych ji měla pod kontrolou. Máme klasickou chuvicku,ale slouží nám dobře. Používáme ji také jako uspávač,pouštím ji při usínání melodie z chůvičky,je to klidná, ticha hudba,na kterou je zvyklá a líbí se jí to 😉

13. říj 2020

Ja bych rada vyzkousela Ohrivac mleka. Mam dva syny, 3m a 3rocniho. Ten mladsi zatim jen sosa me mleko, ale ten starsi stale jeste nad ranem, kdy se vzbudi a prijde, vyzaduje mleko z lahvicky. A pro me je cim dal tim narocnejsi, i kvuli nocnimu kojeni, sejit dolu po schodech a mleko mu udelat. Proto si myslim, ze ohrivac mleko bych vyuzila, mleko pro syna si pripravila vecer a rano mu jen od postele dala teple mleko bez vylezani z postele 😍 A do budoucna by se ohrivac mleka urcite neztratil ani pro toho mladsiho 😄

13. říj 2020

Rada bych s manzelem vyzkousela kartacky. Pravidelne chodime k zubari (konecne i muj manzel, ktereho donutil zanet). Od te doby se o zuby stars, protoze je nema uplne idealni a ceka ho jeste par zakroku. Myslim ze by mu tento pomocnik prospel a me take, at nedopadnu podobne...nebo bych rada vyzkousela chuvicku, mame pulrocniho chlapecka ktery kvuli zoubkum nema uplne klidny spanek a castokrat vzbudi placem i starsiho syna. Pomohlo by nam videt v kamere kdy se zacina vrtet a neklidne spinkat a mohli bychom zasahnout jeste driv nez zacne plakat a vzbudi brasku 🙂

13. říj 2020

Nutně potřebujeme domů videochůvičku! 😂 Učíme Jonáše spát samotného v postýlce a ty jeho úprky a výpravy za dobrodružstvím po ložnici jsou občas pěkný záhul. Hlavně pro naši představivost, když stojíte za dveřmi s ušima jako netopýr jestli opravdu lumpačí nebo se jen převaluje. A stařičká chůva už to má holka za sebou, upgrade by se nám velmi hodil! Jonymu je 2,5 roku a kdo ví, třeba budeme muset časem sledovat i někoho jiného! 🙏🏻😴👶🏻

A když na to přijde, zkusili bychom rádi i zubní kartáčky. Ač si teď všichni schováváme úsměv pod rouškou, zubní hygiena je základ. Ale třeba u mě tomu tak nebylo vždy. A po letech vytrvalé práce mého úžasného zubaře mám zuby jako perličky a ráda bych jeho práci podpořila i jinak než manuálním kartáčkem. Manžel má úsměv hezký, ale třeba ráno čištění fláká, když chvátá do práce, třeba by ho změna donutila se zastavit a ráno čištění neuspěchat a měl 🦷🦷 stále stejně zdravé.

13. říj 2020

Dobrý den, ráda bych otestovala chůvičku. Starší model používám se synem každý den (spí ve svém pokojíčku v patře) a co nevidět se nám má narodit druhé dítě. Budeme muset pořídit i chůvičku druhou, jelikož dvou a půl letý syn ji ještě chvíli bude potřebovat, tak by jsme rádi otestovali tuhle, ať víme, jestli za to stojí a jestli bude splňovat naše požadavky. 🤩

13. říj 2020

Dobrý den,ráda bych testovala zubní kartáček,zuby jsou obrazem člověka a je pro mě jejich péče belice důležitá a vedu k tomu i obě děti. Starší syn si sám už čistí zuby a mladšímu je čistím já,jdu jim sama vzorem

13. říj 2020

Rada bych vyzkoušela sonické kartáčky a chůvičku. Já a manžel si zuby čistíme klasickým kartáčkem 2-3 denně a zatím nás noc nepřesvědčil k používání "jinych" kartacku. Třeba by nás překvapily.
Chuvicka by našla využití u obou mých deti.(3,1rok) Kazde z nich je nejradši samo a tak mezi nimi běhám sem a tam,aby se někomu něco nestalo. Protože když jsou spolu,tak je to jedna velká bitka(alespoň prozatim). Takže chuvicka by nám moc pomohla k tomu,abych s každým trávila o dost víc času. 😊 A hlavně se nebál nechat jednoho z nich chvíli o samotě .

13. říj 2020

Dobrý den, rádi bychom s přítelem otestovali zubní kartáčky. I když o zuby pečuji, myslím si, pořádně, tak nejsou ve stavu, v jakém bych je chtěla mít a myslím si, že sonický kartáček by mi trochu pomohl s lepší hygienou a lepší péči o citlivé zuby. S přítelem chodíme na pravidelné kontroly k zubnímu lékaři a péči o zuby učíme už i naši 8 měsíční dceru

13. říj 2020

Rádi bychom s manželem otestovali sonické zubní kartáčky, oba dva si na zubní hygienu potrpíme. Během těhotenství se mi bohužel zuby dost "zkazily", po porodu mi naše skvělá zubařka dala vše do pořádku a nyní jsem pečlivější o to více. Kromě klasických kartáčků máme zkušenosti i s elektrickými, ale sonický kartáček chci už delší dobu vyzkoušet. I manžel by byl nadšený, je to hračička, měl by radost jako malé dítě 😉

13. říj 2020

Zaujala mě videochuvicka malému je 10 měsíců. Jelikož malí spí v patre a máme všude v domě schody videochuvicka by mi usnadnila život.

13. říj 2020

Využila bych cokoliv z výher jelikož mám doma malé mimčo a i zuby si čistím 😂. K sonickým kartáčkům jsem trochu skeptická, jsem z oboru a nedám dopustit na klasiku, avšak třeba bych změnila názor. Chůvičku bych ocenila z důvodu ušetřené chůze,mám pouze zvukovou, tedy pokaždé letím do místnosti kde mimi spinká a ohřívačku mléka by využil především manžel ve chvíli, kdy se vzdalím z domova 👍😀.

13. říj 2020

Zajímaly by mě na testování sonické kartáčky, už dlouho nad nimi uvažuju, protože by mně a příteli mohly pomoci s lepší zubní hygienou. A protože na konci února očekáváme přírůstek, určitě by nás potěšila i chůvička, abych byla u miminka včas a předešla velkému pláči po probuzení či jiným problémům. 🙂 Jelikož to bude naše první miminko, budeme ze začátku plní obav a chůvička by nám pomohla se jich zbavit alespoň částečně. 🙂

13. říj 2020

Rádi bychom ty zubní kartáčky. O zuby pečuji důsledně nejen kvůli sobě, ale chci jít i příkladem mé milované dceři 😍.

13. říj 2020

Určitě by nás potěšilo testování sonickych kartáčků na zuby. O zuby se staráme a učíme to i našeho syna, rodiče musí jít dětem příkladem 💙

13. říj 2020

Ráda bych vyzkoušela sonické kartáčky a/nebo chůvičku 🙂.

Elektrické zubní kartáčky s manželem používáme, ale nebránili bychom se jejich změně, pokud by se osvědčily 🙂. O zuby pečujeme běžně, dvakrát denně čištění a použití ústní vody. Na programu dne je i učení našeho syna, až to bude potřeba, i když u něj chceme začít běžným kartáčkem, aby se s ním naučil správně zacházet 🙂

Synovi je 5 měsíců. Zatím máme chůvičku bez kamery a co půl hodiny chodím stejně kontrolovat, jestli je v pořádku, takže by to pro klid nás obou bylo fajn 🙂

13. říj 2020

Ráda bych otestovala sonický zubní kartáček a myslím, že manžel by byl druhým skvělým testerem. Máme obyčejné kartáčky a rádi bychom zkusili něco nového. Chuvicky by zase rady otestovaly naše děti, 3 letý Honzík a rok a čtvrt stará Barunka, kteří jsou už samy v pokojíčku a tyhle chuvicky s kamerou, by nám, rodičům, jistě dost pomohly, nejen při spánku, ale i při kontrole při každodenním hraní si v pokojíčku. Řekla bych, že bychom zvládli otestovat i ohřívačku mléka, jelikož naše Barunka umělé mléko stále pije. Ráno, večer a občas i přes noc. A pokud lze ohřívat i kravské mléko, tak to by byla skvělá věc pro staršího Honzíka, který mlíčko velice rád. Myslím, že jsme ideální na testování všech těchto vašich produktů TrueLife.

13. říj 2020

Ráda bych s přítelem otestovala sadu sonických kartáčků. Zuby si čistíme 2 x denně, používáme ústní vodu. Čistím si obyčejným kartáčkem, přítel již zkušenosti se sonickým kartáčkem má. S touto značkou nemáme zkušenosti. Rádi vyzkoušíme něco nového.

13. říj 2020

Dobrý den, ráda bych otestovala ohřívačku mléka. Dcera má 8 měsíců. Skončila jsem s kojením a ohřívačka by mi usnadnila noční krmení. Stále se mi budí minimálně 4x za noc a má ukrutný hlad. Soudím podle toho, jak strašlivě pláče až se hory zelenají.

13. říj 2020

Měli bychom s přítelem zájem otestovat sonické kartáčky. Doposud jsme měli obyčejné kartáčky. Starší syn dostal na Vánoce sonický dětský kartáček. Čištení s ním ho baví a připadá mi, že zuby jsou s ním lépe vytištěné, navíc meří čas čištění 2 minuty, takže s přítelem také uvažujeme o tom, že bychom přešli na tento typ kartáčku. O zuby se staráme, já používám ještě zubní nit, přítel mezizubní kartáček a ústní vodu. K zubaři chodíme 2x ročně.

13. říj 2020

Zdravím, my bychom rozhodně nejvíc využili chůvičku. Momentálně přechodně bydlíme v dvougeneračním době s rodiči a když naše roční dcera usíná, dělá u toho psí kusy takže by rozhodně bylo praktické jí i sledovat a mít jí tak pod kontrolou. 😁

13. říj 2020

Sada sonických kartáčků - to je to co mne zaujalo 😀 minulý týden jsem byla na dentální hygieně a bylo mi to doporučeno a taky i pro děti... můj muž má sonický kartáček a jeho slova: "Tož dobrý!" Hned bych porovnala rozdíly mezi nima (kartáčkama samozřejmě) 🙂)) ještě donedávna jsem používala elektrický kartáček, ale děsně mne bolely zuby... chci poznat ten rozdíl.. díky za přečtení mého výlevu...

13. říj 2020

Sada -Sonické kartáčky
Doma hodně dbáme na hygienu a kór hygienu úst .
Krásný úsměv značí zdravé zuby .
Ráda bych kartáčky otestovala 😊 a dle spokojenosti pořídila zbylé todině 😊
Máme doma starý typ kartáčku která už naší hygieně nestačí 😊 tak že kartáčků během ranní a večerní občas odpolední rutiny použijeme hodně 😊

13. říj 2020

Dobrý den, celý život se potýkám s problémy kolem zubů...vystřídala jsem několik zubařů, trpěla na záněty, padaly plomby, krvácely dásně...až ve 40 letech mi poslední paní zubařka řekla, že mám parandentozu a pomohla zachránit, co se ještě dalo...vím, jak moc záleží na ústní hygieně, proto bych ráda přidala mezi mé pomocníky v čištění zubů i sonický kartáček a naučila tímto způsobem starat se o zuby i své dvě malé děti, aby se včas vyhnuly stejným problémům jako já...a také chci přesvědčit svého manžela, který je k těmto kartáčkům skeptický, aby je vyzkoušel se mnou😉
Děkuji a hezký den všem 🌞

13. říj 2020

Dobrý den,
ráda bych vyzkoušela sadu sonických kartáčků, už jsem o nich jednou vážně uvažovala (ale o jiné značce) ale jelikož pak přišel porod už my myšlenky šly úplně jinou cestou. Takže od té doby naše čištění zubů s mrňousem musí být rychlost jako blesk (doprava, doleva, nahoře, dole) a je to.
Chůvička by se nám také hodila, super je že je tam kamera a viděli bychom co v postýlce ten náš 18 měsíční prcek provádí a mohli si zase v klidu třeba vyčistit i ty zuby 😀

13. říj 2020

S ohledem na věk našich dítek mne nejvíc zaujaly kartáčky, protože vše ostatní bychom nevyužili. Zuby si snažíme čistit několikrát denně, alespoň nití + vyplachujeme ústní vodou.

13. říj 2020

Tak u nás doma bychom rádi vyzkoušeli jak sonické kartáčky, tak chůvičku. Chůvičku z toho důvodu, že naše stará už nám nějak “nepremává”. Rok a půl letou dceru už jsme přestěhovali do jejího pokojíčku a přece jenom i když je to přes chodbu, byla bych v noci jistější. Navíc se blíží zima a mohla bych jí třeba i zavřít dveře a udržovat v pokojíčku větší teplo. A taky bychom si třeba večer mohli s manželem udělat hezký večer třeba u televize a nebát se každého hlasitějšího zvuku, což se teď kvůli otevřeným dveřím děje🙂
No a zubní kartáčky bych chtěla vyzkoušet pro to, že se mi líbí. Nikdy jsem neměla extra bílé zuby, ale na správné čištění dbám. Začala jsem chodit i na dentální hygienu a pořídila si mezizubní kartáčky. Manžel používá i zubní vodu. Dceři se snažíme jít nejen v tomhle příkladem a vštípit jí od mala správné hygienické návyky. Z čištění zubů jí dělám legraci, aby z toho neměla trauma. Zatím si nestěžuje 🙂

13. říj 2020

Sonicke kartacky a chuvicku.
Kartacky proto,ze manzel je zatvrzely a nepujde k zubari a nepujde...natoz pak na dentalni hygienu...treba by ho kartacky presvedcily 👍 ja se sice zubarum bojim,ale zrovna pred tydnem jsem byla statecne na hygiene 😂
A cbuvicka - mame velmi aktivni 22mesicni dceru,ktere ted rostou petky...to,co predvadi v posteli,to klasicka zvukova chuvicka nepobere a clovek tam porad lita a kontroluje ji... tak jsme poridili malou kamerku,kterou prijima telefon,ale potom uz telefon na nic nepouzijete,protozetam mate obraz z chuvicky,takze jedine vynou appku a pak doufat,ze dcera nekam neodejde 😂😂

13. říj 2020

My by sme s partnerom radi vyskusali kartáčky a chůvičky.
Kartáčky proto pretoze o nase zuby sa starame peclivo. Partner je niekedy zatvrdly a radsej si ao zubami poradi sam. 🤣
Chůvičky proto protože mame skoro 9 mesacnu dcerku ktora ked sa zobudi v postielke tak ju niet pocut ale strašně zlobi v postielke niekedy sa az bojim aby nevyskocila. 🤗

13. říj 2020

Ráda bych vyzkoušela chůvičku. Miminko právě čekáme a má se každou chvíli narodit. Výběr chůvičky zvažujeme už hrozně dlouho, ale zatím se nám nepodařilo vybrat tu pravou. Je to velmi těžké zjistit pouhým popisem na internetu, která je ta nejvhodnější. Tímto bych mohla otestovat, zda je chůvička ta pravá volba i pro ostatní novopečené maminky. Jsem prvorodička a mám teď v okolí spoustu těhotných žen, které se mě už nyní ptají, co jsme vše pořizovali do výbavičky a na základě čeho jsme se rozhodovali. Kdybych jim mohla podat tipy i na chůvičku, byla by to paráda 🙂

13. říj 2020

Rádi bychom otestovali ohřívač lahviček, neboť základní, který jsme na rychlo pořídili po příchodu z nemocnice, nám praskl. Proto teď musíme lítat do kuchyně a zpátky do pokojíku, když potřebujeme ohřát mléko ke spánku. Můžeme tak alespoň porovnat, jak si TrueLife vede oproti konkurenci 🙂 Jinak máme půlroční robátko.

13. říj 2020

Ráda bych otestovala sonický zubní kartáček. Na zubní hygienu dost dbám, protože jednak mám v rodině paradontozu, jednak naše rodinná zubařka i hygienistka je "ras", takže každé vynechané čištění pak cítím při hygieně. Ale nebudu lhát, i když se snažím, i když vím, že bych měla použít kartáček, jednosvazkový kartáček, zubní nit a mezizubní kartáček, ne vždycky mám pozdě v noci dost energie a občas to jen tak "pošmrdlám". Můj muž je v tomhle ještě horší. Dohání to elektrickým zubním kartáčkem, ale máme jen rotační, a ten podle zubařů není úplně ideální? A děti? Bojujeme, snažíme se, kontrolujeme, dočišťujeme... Ale stejně nám při kontrole paní doktorka musí odstraňovat trochu zubního kamene, protože se jim tvoří hodně a pořád se nám nedaří plak odstranit perfektně. Další pomocník s výměnnými nástavci a sonickým čištěním by určitě přinesl výrazné zlepšení.

13. říj 2020

Hezký den, radi bychom vyzkoušeli chůvičky pro dcerku 1 rok. Doteď jsme používali telefony, ale moc se to neosvědčilo :(

13. říj 2020

Hezký den, rádi bychom vyzkoušeli sadu sonických kartáčků, oba máme problémy se zuby, takže toto by nám mohlo pomoci čistit kvalitněji než kartáčkem klasickým. Používáme i nit.

13. říj 2020

Pro tuto chůvičku jsme se rozhodli při nákupu věcí pro miminko ihned právě kvůli jejím skvělým vlastnostem a mohu ji jedině doporučit. Pro testování bych si tedy vybrala ohřívač mléka, jelikož začínáme s příkrmy. Dcerce je 6 měsíců. A nebo sonické kartáčky pro mě a přítele. K zubaři chodíme pravidelně dvakrát do roka na kontrolu, ale přiznám se, že s čištěním zubů jsem na tom po porodu o něco hůře, jelikož kolikrát s dcerkou usnu při uspávání.

13. říj 2020

Nejradši bych vyzkoušela chůvičku, máme čtyřměsíční holčičku, a protože k ní máme dva starší brášky (3 a 6 let), bylo by fajn kdyby občas mohla spinkat v klidu ve vedlejší místnosti a měli jsme o ní přehled. A video chůvička je sen. U současné chůvičky nás zlobí nabíjení, tak na ni není úplně spoleh.

Ohrivacka by se nám také hodila, protože jsme právě začaly s příkrmy.

13. říj 2020

Ráda bych vyzkoušela sadu sonických kartáčků a nebo ohřívač mléka. K zubní hygieně s manželem a celou rodinou přistupujeme zodpovědně. Minimálně 2x denně čistit zuby a hlavně taky pravidelné prohlídky u zubaře. A k tomu vedeme i naši dcerku jelikož zdravý zuby jsou základ. My teda používáme pouze klasické elektrické kartáčky ale rádi bychom vyzkoušeli něco nového a možná i lepšího. A popřípadě ohřívačku mléka bych momentálně užila pro svého měsíčního synka u kterého bojují s kojením a musím mu dávat Sunar bohužel. A do budoucna by se určitě hodila i na ohřev prvních příkrmů v lahvičce.

13. říj 2020

Moc ráda bych vyzkoušela vaše zubní kartáčky. Bylo by to pro nás něco úplně nového, protože celý život oba s manželem používáme jen kartáčky klasické a tyhle by mě určitě velmi lákaly. Zubní hygienu bereme vážně, protože ze zubaře máme oba téměř panickou hrůzu a tak je lepší problémům se zuby předcházet, co to jde.

13. říj 2020

Já bych ráda vyzkoušela chuvicku. Mám miminko půl roku staré. Starou chuvicku jsem před měsícem musela vyhodit, jelikož byla po dceri a už doslouzila. A novou jsem ještě nestihla pořídit. Tak že by osud ? 🙂) bydlíme v patrovym dome, takže bych chuvicku využívala každý den, jakmile jde malej spát. Takle musím mít stále otevřeně dveře, a beham tam při každým kniknuti.. takze chuvicka a hlavně s obrazem by se mi moc hodila. Protože, kdy je nejkrásnější pohled na děti. No když spí 🙂)))

13. říj 2020

Vidím, že zájemců na sonické kartáčky je hafo 🙂 takže i já se zapojuji a ráda bych otestovala zubní kartáčky. V tuto chvíli hodně řeším svoje zuby, s velkým respektem jsem se poprvé v životě objednala na dentální hygienu, kde mi shodou okolností sonický kartáček lékařka doporučovala. Pokud byste mě vybrali, tak se o svoji zkušenost podělím jak tady na blogu, tak i na svém IG, kde mám více jak 1100 sledujících, které zajímá mé hodnocení produktů a recenze 🙂 já doufám, že by se mi podařilo díky sonickému kartáčku předcházet zubním problémům. Takže ať už vyberete kohokoliv, tak hodně štěstí všem!!

13. říj 2020

Osobně bych ráda vyzkoušela všechny 3 produkty 😊 Dceři bude 11m, sice většinou vařím, ale čas od času sáhnu po skleničce, tak by se ohřívač šikl. Zároveň zrovna pokukuju po nové chůvičce a Truelife je v užším výběru 👍 a co se týká kartáčků, tak sonický bych velice ráda vyzkoušela. Dřív jsem zubní hygienu moc neřešila, ale čím jsem starší, tím víc se starám. Manžel je trochu flegma, ale myslím, že sonický kartáček by ho snad mohl motivovat k lepší péči 😊

13. říj 2020

Rádi bych vyzkoušeli kartáčky nebo chuvicky 😁 s manželem máme klasické kartáčky a rádi bychom vyzkoušeli tyto, zuby si čistím pravidelneji než manžel, a tak třeba by ho to donutilo si čistit zuby častěji 🤣🤪🤭. A chuvicky by byly fajn, protože máme půlročního syna a za pár měsíců uvažujeme, že ho přestěhujeme ke staršímu bráchovi do pokojíčku, tak at vidíme jak tam ti naši nezbedove řádí 🤣🤣 nebo andelsky spinkaji ❤️🤭🙏

13. říj 2020

Rozhodně bych chtěla vyzkoušet sonické kartáčky (!).😍 Delší dobu po nich pokukuji a zatím jsem se neodhodlala do nich investovat. Každopádně ústní hygiena je pro mě zásadní kapitola v průběhu dne. Užívám mezizubní kartáček i zubní nit. Zuby mám citlivé a vím, jak je důležitá a leckdy nákladná správná péče o ně. Manžel by sonický kartáček také uvítal. O chrup se stará, ale trpí více na zubní kazy. Hodně jezdíme na cesty a tak by byly kartáčky dobrým parťákem i mimo domov. Rozhodně bych chtěla pocítit rozdíl mezi čištěním manuálního kartáčku, elektronického s kulatou hlavou a toho sonického. Ten s kulatou hlavou mi nevyhovoval, dásně pak ustupovaly a zuby byly citlivější. Proto typ uváděného sonického kartáčku by mohl být pro mě/nás skvělý každodenní pomocník, který nám péči o chrup usnadní a vylepší.🦷✨
Pokud bych mohla, ráda otestuji i chůvičku. Ta, co máme doma už dosluhuje (odchází baterka). Jak jsem psala, často jsme mimo domov a chůvičku u dvouleťáka stále používáme. Důležitý je pro mě jak dosah, tak funkce videa 😉

13. říj 2020

Sada sonickych kartacku. Vzhledem k tomu, ze ma manzel problemy se zuby, tak bych rada kartacky spolu s nim otestovala a zjistila, zda se mu kvalita zubu nezlepsi. Snazila jsem se ho jiz nekolikrat zlanarit ke koupi sonickeho kartacku, ale stale mi odolava😀 Kdybych byla tou stastnou a sonicke kartacky k testovani vyhrala, nemel by uz jinou moznost, nez do toho jit se mnou 😈

13. říj 2020

Já a manžel by jsme rádi vyzkoušeli sonické kartáčky(teda on o tom ještě neví, že by je zkoušel rád,ale určitě tomu tak je😀 )...náš vztah k zubní hygieně je rozporuplný😀o zuby se samozřejmě staráme, ale upřímně, návštěvy zubaře se bojíme víc než naše děti😀Nicméně sonický kartáček jsme ještě ani jeden nepoužívali, takže by to pro nás byla nová zkušenost, o kterou se rádi podělíme

13. říj 2020

Mám zájem o kartáčky. Zuby si čistíme obyčejným , zubaře navštěvujeme až s dětmi pravidelně..přítel má špatné zuby a trpí s nimi neustále, tak třeba by cištění zubů tímto kartáčkem pomohlo.

13. říj 2020

mám zájem o kartáčky.zuby mám bohužel strašně zkažené z posledního těhotenství,věřím tomu,že sonický kartáček,by mi aspoň trochu pomohl 🙂

13. říj 2020

Ahoj!
Nás by s manželem určitě lákal kartáček. Oba o své zuby pečujeme a elektrické kartáčky co máme doma nás baví 🙂 takže tohle by byla výzva.

Chuvicku bych také ráda zkusila. Bohužel už nám doslouzila chuvicka po první dceři, přes šest let stará. Tak bych ráda vyzkoušela, co je na trhu dnes 🙂

13. říj 2020

Krásný večer, tak tohle je to néééjúžasnější testování, které na Modrém konikovi kdy bylo! Sonické zubní kartáčky ♥ .. Pokukuju po nich už tááák dlouho a tohle je láska na první pohled! A věřím, že by byla i na první čištění! O naše zoubky se svědomitě staráme, patří ke krásnému úsměvu a upřímně, když zlobí, není to nic příjemného, proto ústní hygienu poctivě dodržujeme a vedeme k tomu i naše děti. I nejmenší poctivě žvýká kartáček každé ráno i večer a poté mu pomáháme dočistit a dcerka (6let) si dokonce sonický kartáček přeje k narozeninám 🙂 !! A jak probíhají naše ranní a večerní chvilky zubní hygieny? Nejprve pořádně vyčistíme (máme časovač, jak dlouho se mají zuby čistit) potom vyčistíme mezizubním kartáčkem a nakonec ještě vypláchneme pusu ústní vodou. Je to taková super chvilka, pořizovali jsme do nové koupelny veliké umyvadlo a stojíme takhle vedle sebe a drbeme zubiska 🙂 .. Měli bychom opravdu velikou radost, kdybychom mohli vyzkoušet a otestovat, co tihle fešáci dovedou. 👍

13. říj 2020

Dobry den,
prave ted by se nam moc hodila chuvicka, ta by u nas mela uplatneni na 1000% z duvodu korony, kdy dcerka byva u babicky, ktera ma velky barak, tak mala spinka nahore v loznici a babicka tak musi porad chodit nahoru ji kontrolovat. Proto by bylo super, kdyby tam mela chuvicku a babi nemusela furt letat nahoru a stacilo by mrknout na obrazovku 🙂 usetrilo by se spousty casu a babicce nohy 😇 a byla by super pomocnikem i nadale ❤️ bylo by to zajimave testovani i s babi a i ona by urcite pridala sve postrehy..

13. říj 2020

S manželem bychom rádi testovali sadu sonických kartáčků. Zuby si čistíme dvakrát denně a snažíme se to naučit i syna, kterému tedy zatím čistíme my ale moc se mu to nelíbí. Kdybychom měli tyto kartáčky které mimo všechny ostatní úžasné funkce i vrčí - což syn který miluje auta zbožňuje věci které vrčí - tak by nám to pomohlo z rozptylenim a uklidnenim když mu čistíme zuby aby se soustředil na něco jiného a neplakal..

13. říj 2020

Strašně ráda bych testovala jakýkoliv PŘÍSTROJ😍
Nejblíže mi je sonicky zubní kartáček, to je moje přání mít elektrický kartáček. Chuvičky dokonce video-chuvičky to by se hodili na hlídání dětí. Měli by jsme přehled jestli spinkaji nebo už řadí. Ohřívačka mléka by mi zase usnadnila práci a čas při přípravě mléka🤗

13. říj 2020

Dobrý den🌷, ráda bych vyzkoušela pro sebe 🙋‍♀️ a manžela 🙋‍♂️, sonické kartáčky 🦷🦷.Manžel ma geneticky dobré zuby, dělá se mu pouze zubní kámen ⛰️, ale já jsem na tom krapet hůře, trpím na mezizubní kaz 💣 a bohužel i zubni kamen⛰️. Věřím, že by nám sonické kartáčky v tomto směru pomohly ❤️ a naše 🦷🦷 by byly zase jako 💎💎.

13. říj 2020

Ráda bych vyzkoušela sonické kartáčky ❤️ už dlouho o něm přemýšlím a tohle je úžasná možnost jak se rozhoupat, vyzkoušet a ještě poradit dalším, co pořád váhají. Zuby si čistíme klasickým kartáčkem a myslím si, že kratší dobu než bychom měli. Tenhle elektrický elegán by nám to pohlídal 💪Chůvičky už jsme si od TrueLife pořídili na základě recenzí z koníka 🙂 tak by bylo milé taky někoho ,,nakopnout,, dát této značce šanci.

13. říj 2020

Dobrý den. Ráda bych, s mužem, testovala sonické kartáčky. Loni mi Ježíšek přinesl jeden od Sencoru, takže bych měla srovnání. Dcera si ho oblíbila, hraje si s ním, když jí potřebuji zaopatřit po koupání.
Muž má zuby bezvadné a dbá o zubní hygienu. Já se taky snažím, hlavně proto, že trpím kazivostí, ale někdy nestíhám a jen rychle přečistím. Na to je dobrý ten sonický. Velký výkon v krátkém čase. Pokud by to vyšlo, byl by to krásný předvánoční dárek a odměna pro muže za práci na přestavbě našeho domu.

13. říj 2020

Super testovani! Urcite by se mi líbilo sada sonických kartáčků a nebo chuvicka. Můj vztah
k zubní hygieně? Ráno, večer a skoro i po každém jídle( hlavně můj partner) pouzivame i mezizubní kartáčky, kvalitní pastu a i kartáček, svoji dceru vedu taky k hygieně. Můj partner má dobré zuby ale já bohužel genetické špatné😒, musím na ne dobré dbát a zubaře se bojím 🙂 ale pravidelně ho navštěvujeme, sice bych nejraději šla do celkove narkózy 🙃
A chuvicka? Ta by se hodila. Máme dvě děti. Každá má svůj pokoj a určitě bych využila jednu chuvicku u jedné z dcer. Take hodně chuvicku používám na cestování a nebo spaní u babičky a dědy. Určitě by se využila na maximum. 🙂 takové věci neleží ve skříni.

13. říj 2020

Moc rádi bychom vyzkoušeli chůvičku. S jednou, kterou máme doma, jsme moc spokojení, ale ta u prarodičů nám moc nevyhovuje, přenáší zvuk až při hlasitém pláči a to pak to uspávání našeho čtyřměsíčního syna jede celé od znova. Navíc tam spíme všichni v jednom pokoji i s čtyřletou dcerou, takže by bylo fajn vidět, jestli se tam převaluje ona (a tím pádem tam nemusím) nebo syn. 😉

13. říj 2020

sada sonických kartáčků, chůvička, testovat by bylo moc fajn, občas je to boj s obyč. kartáčkem a takhle by to mohla být super zábava jak pro menší tak pro větší a pak po krásném zábavném vyčištění zoubků, hajdy spinkat a maminka by měla hlídání ...👍😎

13. říj 2020

Ráda bych otestovala chůvičku. Je to věc, která mi v domácnosti velmi chybí. 11 měsíční syn Štěpánek spí buď jen venku v kočárku nebo u maminky a tatínka v posteli. Když se vzbudí, je schopný bez jakékoliv zmínky, ze je vzhůru, slezt z postele a rozhrabat skříně nebo vyskočit z kočáru. Kdybych ale měla chůvičku, se kterou bych ho mít stále na očích, byl by můj život klidnější.

13. říj 2020

sada sonických kartáčků, chůvička

Zubní hygiena je pro i i partnera jako denní chleba. Možná to je i tím, že máme maminku v oboru 🙂 Víme, jak důležité je mezizubní čištění a styl čištění. Po nastudování sonické technologie vypadá že tyto kartáčky toho mohou docílit tekutinou a kmity a odstraní plak. Možná díky tomu by naše rodina nemusela tak často chodit na dentální hygienu. Naše ratolesti také učíme, jak důležité je čištění zoubků. Samozřejmě učíme tak, že jdeme sami příkladem.

Chůvička. Náš prcek má 1 rok. Je ho všude plno a už dokáže mnoho věcí. Proto věřím, že chůvička by nám pomohla v mnoha situacích. Hlídání zda spinká... jak si hraje, když je třeba v pokojíčku a já někde jinde. Opravdu by to byla skvělá pomůcka pro celou rodinu.

13. říj 2020

Sada sonických kartáčků.Já i můj manžel bedlivě pečujeme o své zuby. 2x za rok prevence u naší paní doktork y a jednou za rok zubní hygiena.Nikdy bych nešla spát bez vyčištęných zubů.Zuby si cistime alespoň 2x denně.Pasta,mezizubní kartáčky,zubní niť a ústní voda jsou našimi pomocníky.

13. říj 2020

jakožto aktivní sportovkyně a maminka 16měsíční Elišky, určitě strašně ráda vyzkouším sonický kartáček..spolu se svým manželem samozřejmě🙂za zubní hygienu jsem ochotna zaplatit, hlavně požaduji kvalitu,protože zuby jsou pro každého vizitkoupéče sama o sebe a své zdraví🙂 mám špičkového zubaře který mi pořád hrozí že si zuby "hobluju až moc", mám jen klasický kartáček, proto sním o opravdovém odborníkovi kterého mohu využít v pohodlí domova a ne jen v zubařském křesle🙂

13. říj 2020

Určitě bychom rádi vyzkoušeli sonické kartáčky, zatím používáme jen klasické ruční kartáčky a k pravidelné hygieně zubů vedeme i naši dceru, nevím třeba by ji “bzučení” kartáčků mohlo více motivovat k čištění zoubků a mohla by se tak třeba do budoucna těšit i ona na svého “bzučáka” 🙂video chůvička by byla určitě také fajn k vyzkoušení, párkrát jsem o ní už premyslela, dceři jsou sice něco málo přes dva roky, ale myslím si, ze videochuvičku bych umístila do pokoje, kde si hraje a když já jsem zrovna v kuchyni, tak bych mohla byt klidnější a nemusela bych za ní tak často běhat na kontrolu ...

13. říj 2020

Naše zoubky by chtěly vyzkoušet sonické kartáčky. Tento způsob čištění zubů ještě neznáme a nemáme žádnou zkušenost. Zajímal by nás výsledek.

13. říj 2020

Velmi rádi bychom doma testovali sonický kartáček. Na zuby si už od malička dávám pozor. Kvůli svému strachu ze zubaře, čistím poctivě 2x denně,abych při pravidelně kontrole neměla nemilé překvapení v podobě kazu. Používáme kartáčky Curaprox. Párkrát do týdne čistím i pomocí mezizubního kartáčku. No, ale ne vždy se mi chce. Sonický kartáček prý umí zázraky. Rádi to vyzkoušíme na vlastní zuby.

13. říj 2020

rádi bysme s manželem vyzkoušeli sonické kartáčky,na zuby velmi dbáme čistíme si zuby 2x denně,a já používám i ústní vodu

13. říj 2020

S manželem bychom rádi otestovali sonicke kartáčky, zuby čistíme pravidelně, používáme mezizubní párátka a nitě. Čištění zoubků učíme řádně i syna

13. říj 2020

Tak my by jsme s prckem 7 týdnů vyzkouseli ohřívačku mléka a to z důvodu, že máme jedlíka, který jí po 3 hodinách a ještě se rozčiluje, že to trvá. Chůvička by se taky hodila, máme ještě tříleté dítě a je trošku divočejší a bojím se, aby mu neublížil, tak když potřebuji zatopit nebo cokoliv, tak prcka musím zamknout v ložnici. Bylo by fajn vědět co prcek dělá případně jestli nepláče a nic mu nechybí.

13. říj 2020

Tohle je jedno z nejlepších testování, které na modrém koníkovi bylo. Pro mě jako novopečenou maminku, by byla skvělá video chuvicka. 🙂 Delší dobu po ní pokukuji a je to věc, která nám velmi chybí a určitě by mi hodně ulehčila. Mám doma 2 měsíčního chlapečka 💓 asi v sobě mám pořád trošku práci :( před mateřskou jsem dělala ve zdravotnictví pečovatelku, kde jsme hlavně v noci chodili pořád kontrola pacienti.. No a doma to dělám taky, jakmi mi malý v ložnici v postýlce spí, i přes to, že v klidu spinká, já jsem schopná během půl hodiny se na něj jít 5krât podívat, co tam dělá a zda je v pořádku🙈takže věřím, že by pro mě byla chuvicka velikou pomocí, abych byla schopna si třeba v klidu vypít kávu nebo uvařit, když malý spí. Budeme moc rádi, když budeme na testování vybráni. 🍀

13. říj 2020

Ráda bych otestovala jakýkoliv produkt z nabídky.

S partnerem se staráme o zuby asi běžným způsobem (2x denně čištění zubů, mezizubní kartáčky, ústní voda). Ještě jsme neměli tu čest vyzkoušet sonický kartáček, ale už jsem nad tím přemýšlela. V těhotenství a teď po porodu trpím bolestmi dásní a mám nařízeno od zubařky dásně masírovat. Z tohoto důvodu bych chtěla kartáčky vyzkoušet.

Chůvička by se nám taktéž hodila. Bydlíme v rodinném domku s velkou zahradou. Mám dva syny - mladšímu je měsíc a spí s námi v ložnici, ale přes den se věnuji staršímu (2 roky) a uložit ho do ložnice s videochůvičkou by nebylo vůbec špatné. Navíc starší syn spinká v noci ve svém pokoji na druhé straně domu a mít ho v noci pod dohledem by bylo úžasné. ☺️

Ohřívač mléka by se u nás též vyplatil. Staršímu synovi neustále vařím umělé mléko (ráno i večer). Využívám k tomu rychlovarnou konev. Bohužel tam nelze nastavit teplotu ohřevu. Z toho důvodu by se mi určitě tento pomocník hodil. Mladší zatím pije mateřské mléko, ale už jsem se dostala do situace, kdy musel manžel uvařit umělé mlíčko a určitě by mi to ulehčilo vysvětlování, jakým způsobem a na jakou teplotu ma mléko ohřát.

Budeme rádi, pokud se na nás usměje štěstí s testováním jednoho z produktů. 🙂

14. říj 2020

Kojím, ohřívač nepotřebuji. Naprosto stejnou chuvicku mám doma a jsem s ní déle jak dva roky absolutně spokojená. Ale ty kartáčky, ty nemám a noc si přejí vyzkoušet. Zubní hygiena je pro nás důležitá, zuby si s mužem myjeme minimálně 2x denně, vedeme k tomu i naše dvě děti. Na kontroly chodíme s manželem ve stejném termínu, aby byly kontroly pro mě snesitelnejsi, přiznám se, zubaru se bojím víc, než gynekologa, no a kartáčky, tak ty známé jen manualni. Proto bych ráda pozvedla naše znalosti a rozšířila nám dentální možnosti a tímto nás s mužem do testování zapojila. Bude to výzva, na kterou bychom se moc těšili!

14. říj 2020

Radi bychom s Kubikem (5 tydnu) otestovali chuvicku. Mam jeste starsiho syna, ktery spi sam u sebe v pokojicku, tak starou chuvicku vyuzivame jeste porad u nej, takze by se hodilo mit jeste jednu v loznici u miminka, abych tam porad nemusela behem ze spodniho patra pri sebemensim zvuku, ktery se mi nezda 🙂

14. říj 2020

Ja se pridavam do rady zajmcu o testovani kartacku. Zubní hygiena je pro nas dulezita, vedeme k ni i obe dcery. Zajimal by me rozdil mezi klasickym a sonickym kartackem, jestli je to opravdu znat, jak reklamy rikaji. Dekuji!

14. říj 2020

Rada bych vyzkoušela chůvičku a to i přes to, že synovi je 2,5 let☺️Spí sám v pokojíčku a občas v noci si začne hrát😂takle bych ho měla pod dohledem ☺️ Ted mame obyč chůvičku bez obrazu..a u druhého dítěte který planujeme se určitě bude pak taky hodit..dekuji

14. říj 2020

Ahoj, nejvíce mě zaujaly sonické kartáčky, protože chůvičku již od této firmy máme 🙂 já tedy jeden sonický kartáček vlastním, ale nejspíše mu jít dochází životnost... Bylo by tedy skvělé mít s manželem stejné 😊 je to lajdák na čištění, má normální kartáček a fláká to, jak jen to jde, ale návštěvu zubaře plníme 2x ročně, na to já dbám velice 😁 moc by mě tedy potěšilo, kdybyste vybrali právě nás, jsme ideální pár na testování 🤭😂 krásný den!

14. říj 2020

Ráda bych se zapojila do testování chůvičky a to z jediného důvodu. Budeme se zhruba za měsíc a půl stěhovat z bytu do většího domu, kde bude mít naše mladší sedmiměsíční dcerka vlastní pokoj. Chůvička by byla obrovský pomocník především během jejího spánku, kdy bych ji měla pod dohledem a mohla bych bez neustálého kontrolování v klidu obstarat domácnost, starší dcerku, zahradu. Určitě by nám ušetřila spoustu kroků. Mějte krásný den ❤️. Pavlína

14. říj 2020

Rádi bychom otestovali sonické kartáčky. S manželem i dětmi čistíme poctivě dvakrát denně, používáme i mezizubní kartáčky. Dcera dostane sonický kartáček k narozeninám a my o nich právě díky doporučení od naší dentální hygienistky uvažujeme také, takže tohle by byla skvělá příležitost a ta pravá pro nás.

14. říj 2020

Dobrý den, moc ráda bych odzkoušela chůvičku,
Dcerce je rok a půl a začíná zkoumat svět i v "3D" prostoru. Začíná lézt na židle a já jen trnu, aby se s ní nějaká nepřevrátila, když si musím odběhnout na záchod nebo prostě musím vařit v kuchyni, která je uzounká a dcerka se tam ke mne vejde jen stěží (obzvlášť, když je zapnutá trouba, tak se hodně bojím - protože před ní je jediný prostor, kam se případně vejde... A abych ji posadila na linku a něco krájela, na to nemám odvahu). Nechávat ji samotnou v obýváku - byť na chvilku - se bojím, protože tam máme otevřené schodiště, které ji hrozně láká. Sice jsme ji naučili, že "na schody sama ne", ale stejně ji musí člověk pořád kontrolovat... A protože se dcerka už umí pohybovat docela tiše, tak se jen podle zvuků orientovat nemůžu a člověk pořád odbíhá od vaření (ne nadarmo si pak člověk vzpomíná na Erbenovu báseň🙂. ) Odpoledne dcerku nechávám spát na dvorečku, kam nám chodí cizí kočka, takže zase chodím vyhánět kočku z kočárku a bojím se, aby dcerku nepoškrábala nebo nezalehla obličej... Navíc po vánocích zkusíme, jestli dcerka dokáže spinkat sama v pokoji a na to by se nám chůvička také hodila.
Ohřívačku v současnosti nepotřebujeme, ale zubní kartáčky by se hodily. Občas na čištění zubů zbývá jen chvilinka. Elektrické jsem já ani manžel nikdy nezkoušela a přiznám se, že už jsem mnohokrát přemýšlela, jaké to asi je, a jaký je rozdíl mezi klasicky manuálním a tímto a dokud to neodzkouším, tak si to asi nedovedu představit. Jinak máme doma mezizubní kartáčky i nit, ale já se k nim nikdy nedostanu... ☹ (A zubařka mi to vyčítá...)

14. říj 2020

Moc ráda bych měla chůvičku. Do výbavy jsem ji nepořizovala, protože jsem si myslela, že budu miminku stále na blízku a uslyším ho.
Heeeeeeh, jak naivní, že. No, přece jen je to moje první dítě 🙂 Takže polehčující okolnost. Synovi je nyní 9 měsíců. Když spinká, nemůžeme skoro nic dělat, abychom ho nevzbudili - začal na hluk domácnosti být citlivý. Tedy pokud máme mít otevřené dveře, abychom ho z ložnice slyšeli. Když zavřeme a on se vzbudí, skáče z postele po hlavě 🙂 využití by tedy u nás měla každý den a navíc s vizí, že poslouží i pro další dítko 🙂
Nadělíte nám předčasného Ježíška? 🙂 🙂

14. říj 2020

Rádi by jsme vyzkoušeli chůvičku. Teď momentálně vybíráme a dokonce přemýšlíme nad touto. Miminko ještě na světě není ale čekáme ho každým dnem. Termín porodu mám tuto sobotu 17.10. 🥰 takže chůvička by se nám opravdu hodila a měli by jsme radost kdyby jsme byli vybráni právě my. Hodně by nám to pomohlo ❤️

14. říj 2020

Ráda bych vyzkoušela video chuvicku a ohřívačů lahviček.
Dcerce je 2.5 roku a právě se učí spinkat a usínat sama v pokojíčku, který je v jiném patře, než my trávíme večer. Jsem ve 25tt a už je pro mě celkem náročné několikrát za večer běhat nahoru dívat se zdá je vše v pořádku a dcerka spinká. Teď v chřipkovém období běhám opravdu každou chvíli abych se ujistila, že rýmu kašel dcera zvládá behem spánku.
Ohrivacka by se nám také hodila. Jelikož před spaním máme rituál že pije kakao z lahvičky. Jenže když vše připravím, jdeme nahoru, umejeme, vyčistím zoubky, prevleceme se... Tak kakao je většinou studené a opět mě čeká cesta dolů na ohrati. Takhle by ohřívání proběhlo pěkně v pokojíčku. Do budoucna by Ohrivacka byla jistě prinosem i pro očekávaného sourozence 😉
Děkuji za přečtení, pokud budeme s dcerkou vybrány. Vše rády zdokumentujeme.

14. říj 2020

Prcek už je větší, takže chůvičku ani ohřívačku už nevyužijeme, zato kartáček mě láká.
S manželem chodíme pravidelně ke stomatologovi i na dentálku, jenže já mám pocit, že moje zuby prostě po ručním čištění nejsou dokonale čisté. A to používám zubní nit, klasický i mezizubní kartáček, škrabku na jazyk, samozřejmě pastu a ústní vodu. Sonický kartáček by snad mé zuby konečně vyčistil, tak, že bych se před návštěvou zubaře nestřepala, kde zase najde nějaký zapomenutý plak.

14. říj 2020

Ráda bych otestovala zubní kartáčky. S manželem elektrické kartáčky používáme, ale manžel se svým není spokojený a u mého začíná být problém s baterií. Ústní hygiena je pro nás velmi důležitá. Používáme mezizubní kartáčky, ústní vodu a občas i zabarvovaci tablety, které zvýrazní zubní plak

14. říj 2020

My bychom rádi otestovali chůvičku, sice doma máme, ale bohužel jenom zvukovou, takže se na dceru stejně musíme chodit dívat, zda je v pořádku. Určitě bychom ji využili v letních dnech, kdy jezdíme na chatu a posezení máme docela daleko od ložnice nebo když dcera spí u babiček

14. říj 2020

Rada bych vyzkoušela sonické kartáčky a ohřívač mléka.
Zuby si čistíme 2x denně, odjakživa trpím na vyšší kazivost zubu a s kojením se to ještě zhoršilo. A to i přesto, ze si zuby čistím správně (podle den.hygienistky) a večer kolem 10 minut. Rada bych vyzkoušela pomocníka, který mi s tím po náročném dni matky pomůže.
Nad ohřívačem mléka už nějakou dobu přemýšlím a nějak se k tomu nemůžu odhodlal. Chtěla bych přejít na mlíčko na noc (aby se malý nebudil v noci tak často), ale představa toho, ze musím v noci vstávat a mléko ohřát mě odrazuje.

14. říj 2020

Ráda bych testovala chůvičky, v prosinci čekáme druhé miminko a koupě chůvičky nás čeká. Děkuji, Dvořáková, Z.

14. říj 2020

Ja by som mala záujem o sonické kartáčky alebo chůvičku. S manželom si pravidelne čistíme zuby, chodíme na preventívne prehliadky a absolvujeme dentálnu hygienu. Odkedy sa nám narodila dcérka, tak v mojom prípade dokladné čistenie do bodky večer nedávam. Verím, žeby mi kartáček pomohol posunúť aspoň tú základnú hygienu na vyššiu úroveň 🙂 No a názor mojho manžela na sonické kartáčky je taký, že človek je dnes lenivý si už aj poriadne umyť zuby :D Chcela by som ho presvedčiť, že to nie je o lenivosti, ale o tom, že naozaj pomožu dokonalejšie vyčistiť zuby a aj ťažko dostupné miesta.

Čo sa týka chůvičky, tak tá by sa nám tiež zišla, keďže plánujeme dcérku presunúť do vlastného pokojíčka a v tomto prípade by mi chůvička pomohla mať dcérku pod kontrolou. Teraz by som ju využila tiež, keďže si občas odskočím na nákup v čase spania a dcérku nechávam starým rodičom. Oni by to uvítali z toho dovodu, že keď spí u nich na posteli, tak aby sa nemuselí báť, že z postele spadne. Situáciu by sledovali priamo na monitore. Ďakujem 🙂

14. říj 2020

Dobrý den. Jsem pracující máma a ráda bych vyzkoušela zubní kartáčky pro nás, či pro naše děti. Péče o zuby je moc důležitá a zejména u dcerky jsme si se zoubky užili doslova své, jak se říká. Čistíme opravdu hooodně poctivě a kromě kartáčku používáme také mezizubní kartáčky a malý kartáček na dočištění. Sónický kartáček by mohl hodně usnadnit život a pomocí něj by bylo čištění jak důkladnější, tak i trošku veselejší. 🙂 No a o času, který bychom mohli ušetřit, se ani nebavím. 🙂

14. říj 2020

Ahoj, s partnerem bychom rádi vyzkoušeli sonické kartáčky. O svoje zuby i zuby svých dětí se snažíme starat co nejlépe, už i malý syn ví, že zoubky narostou jen 2x a pak už bude dle jeho popisu "klapák". Já mám zuby dobré, jen nemají hezkou sněhově bílou barvu, ale trápí mě citlivé dásně a minimální mezery mezi zuby. Tak by mi kartáček jistě mohl napomoci s lepší a bezbolestnou péčí o moje ústa. Partner se zuby trošku bojuje - čeká ho poslední trhání osmičky. Rádi bychom kartáčky testovali, třeba najdeme top partnery při péči o naše zuby 😉

14. říj 2020

Rádi by jsme otestovali sonické kartáčky. Já i manžel máme doma klasické elektrické. Zuby si oba dva čistíme dvakrát denně a dáváme si na zdraví svého chrupu záležet. Zubařku taky navštěvujeme dvakrát do roka a ve stejném duchu vychováváme i naše děti, že jen důkladnou a pravidelnou péčí budou mít hodně let svůj chrup.

14. říj 2020

Rada bych se zapojila do testování sonických kartáčků. Máme jeden doma, ale již déle a sdílíme jedno tělo s manželem, jen vyměňujeme hlavice. Takto bychom si mohli čistit zuby zároveň😀 Zuby si čistíme dvakrat denně, což považuji za samozřejmost, používáme ústní vodu i mezizubní kartáčku. Dvakrát do roka navštěvujeme zubní lékařku a jednou dentální hygienistku. Péči o zuby učíme i děti, i syn už má svůj dětský elektrický kartáček. Dcerka zatím jen miminkovský, je jí teprve 14 měsíců😍

14. říj 2020

Rada bych vyzkoušela chuvicku a ohrivacku mléka. Mám 3 měsíce starého chlapečka a obe věci v domácnosti jiz vyuzivame. Chuvicku máme znacky TrueLife, ale starší model než nabízíte vy a je opravdu skvělá, ráda bych vyzkousela novější model. Ohrivacku mléka máme starší, ani nevím co je to za znacku a proto, že ji využíváme cca 5x denně, tak by se nám nějaká novější hodila.

14. říj 2020

Klidně bych vyzkoušela všechno 😂 ale nejvíc bych teď ocenila dig. chůvičku 😊 ta naše nám začíná blbnout.. Používám ji denně 😉 mám roční holku a 2 a půl leteho syna 😊 už dlouho mluvím že pořídím novou ale stále jsem nemohla vybrat jakou značku ani jaký model takhle by jste nám to aspoň usnadlili 😊

14. říj 2020

K testovani bych si vybrala chuvicku. Synovi jsou 4 mesice. Kartacek by me tez potesil, ale radeji bych uprednostnila synka, nez sebe.

14. říj 2020

K testování bych zvolila chůvičku. Miminko - naše první a po letech vymodlené - má termín porodu za 4 týdny, tak bych testovala úplně od prvních dnů 🙂

14. říj 2020

Ráda bych se zapojila do testování chůvičky. U první dcerky jsme používali jinou značku, která už dosluhuje a zvažuji koupi nové. Mám týdenního synka Huga, kterého by testování jistě taky potěšilo 😊😀

14. říj 2020

My bychom s přítelem moc rádi vyzkoušeli sonicke kartáčky. Byly nám doporučené tak bychom určitě využili 100%

14. říj 2020

Dobry den, jsem na materske dovolene s rocnim synkem Matyaskem. S pritelem bychom radi vyzkouseli sonicke kartacky. Na zubni hygienu dochazime pravidelne 2x za rok. Kazda navsteva nas stoji 1000 kc, a proto bychom radi vyzkouseli, zda by nam kartacky nepomohly usetrit treba alespon jednu navstevu u zubni hygienistky. O zuby pecujeme, vime totiz, ze uz nam nove nevyrostou 😁

14. říj 2020

Taky se přidávám a ráda bych s přítelem vyzkoušela.... A takový kartáček je můj sen 😍 zubní hygiena je pro nás důležitá a takle by to šlo ještě líp 😉👍🏼

14. říj 2020

Ráda bych vyzkoušela chůvičky, protože jsme zatím s manželem žádnou nedokázali vybrat. Máme dvou a půl měsíční holčičku a chceme ji mít pod neustálým dohledem ikdyz máme čtyřnohého hlídače. 😊

14. říj 2020

Každé ráno a večer našim dětem s manželem čistíme zuby, tak bychom chtěli, aby se o nás taky někdo postaral 😁Sonické kartáčky by byly skvělými pečovateli. Už jsme jim i vymysleli jména, když by náhodou zavítaly do naší rodiny. Ale ta si zatím necháme pro sebe 😁

14. říj 2020

Sonický kartáček je můj sen... Už jsem si ho třikrát -T-Ř-I-K-R-Á-T koupila, ale pokaždé jsem o něj tragicky přišla. První dva mi zabavily mé dcery, třetí mi vydržel přesně měsíc, než si ho půjčil manžel na služební cestu a zapoměl ho v hotelu...

Já osobně mám velké problémy s čištění mezizubnich prostoru - mám malou pusu, takže se tam velmi špatně dostávám s mezizubnim kartáčkem. V tomhle by mi testovaný kartáček mohl opravdu velmi pomoct a ušetřit mě trápení, které postupují dvakrát denně pri čištění zubů.

14. říj 2020

Rádi bychom vyzkoušeli všechno 😍😀
Co se týče čištění zubů, tak se snažíme co to jde, zuby nezanedbáváme, ale občas se stane, že některý den mám času méně, než bych si představovala a pak je čistím jen pár minut obyčejným a nepoužiju ani mezizubní. Já mám se zuby problém od malička a i když jim věnuji dost péče, tak se mi snadno kazí 🙁 O sonickém kartáčku uvažuji už delší dobu 🙂
Video chůvičku bychom ocenili především protože Daneček (9měsíců) spí na posteli připojené k naší a často jsme ho našli na kraji :( Navíc se často v noci vzbudí úplně tiše a než se ozve, tak je probraný a uspávání je pak složitější, než když jsme u něj a vidíme, že se začíná budit 🙂 Ohřívačka by se nám hodila na noční ohřívání UM 😊

14. říj 2020

Já bych byla šťastná za sonicke zubni kartáčky 😍
Já mám klasický a už dlouho si chci koupit právě sonicky. Naše Zubařka mi ho i na poslední kontrole doporučila 🙂. No a přítele by také moc potěšil. Ten má elektrický, ale už mu pár měsíců nefunguje, nejde dobíjet, tak by ho nový a ještě ke všemu sonicky určitě moc potěšil.
Jinak zubní hygiena je u nás, řekla bych hodně důležitá. Přítel má často zánět dásní, takže bez mezizubních kartáčku, nití a tak dále nedá ani ránu. Jednou za čas si dojde i na dentální hygienu.🙂

14. říj 2020

Tak teď jste mě dostali-nejradeji bych vyzkoušela vše popravdě 🙈ale nad čím teď nejvíc uvažujeme jsou videochuvicky-u první dcery jsme neměli a teď u druhé,která se má narodit v půli prosince, nad ní uvažujeme, ale ta cena ufff

14. říj 2020

1)chuvicka
2)na začátku listopadu cekame dalsi přírůstek a nova chuvicka by u nas byla nepostradatelny pomocnik 👍🤗. U prvniho syna dosud pouzivane Avent, 4,5 roku, rádi bychom porovnali, jelikoz Truelife nas zaujala funkcemi, ktere Avent postrada. Vzhledem k tomu, ze u domu mame hospodarstvi a zvířata, potrebuji se casteji vzdalit a chuvicku bych denodenne vyuzivala😎😻

14. říj 2020

Ja bych rada otestovala chuvicku. Ac mame syna jiz 4leteho, tak stale chuvicku pouzivame, a to jak na komunikaci mezi sebou, treba kdyz manzel cte pohadky a neco jim chybi, chteji se napit nebo podat kapesnik, tak se zeptaji a jim na zaklade toho ze vse v chuvicce slysim prinesu. Je pravda ze chuvicka neni tak dokonala a chybela k tomu kamera, coz kameru jsem kupovali je to 1,5 roku zpet a musim uznat ze super vec. Nyni v kratke dobe cekame dalsiho prcka a proto pro srovnani se stavajici chuvickou bych tuto novou a modernejsi velmi rada porovnala a vyzkousela vsechny jeji moznosti.

14. říj 2020

My bysme rádi testovali sonické kartáčky. Jelikož máme s manželem štěstí a naše zuby jsou zdravé, mé dokonce jen s jednou bílou plombou za celých 33 let, tak se zubní hygieně věnujeme pocitově. Já mám ke všemu rok rovnátka a tak čištění zubů je pro mě několikrát za den samozřejmostí a nedávno jsem přemýšlela zda by nebyl takový kartáček pohodlnější.

14. říj 2020

Kartáčky. Zuby jsou moje noční můra. Pořád se mě zdá že mě padají. Jsem na ně fakt pes a to z více důvodů. Jednak jsem přišla o obě zdravé čtyřky kvůli rovnatkum. Jedna mlecna 5 musela být nahrazena implantatem. Ostatní 4 mléčné zuby zatím drží. Ano i ve 40 můžete mít mléčné zuby. Druhé se mě nezalozily. 8 nevyrostly a to mě teda moc netrápí🙂 takže já si je hyckam. Měkký kartáček, mezizubni kartáček, nit a pravidelná zubní hygiena.

14. říj 2020

Asi by nebylo úplně fér kdybych chtěla testovat produkty které už doma mám, i když od jiné značky a tím bránila testovat ostatním, kteří ty možnosti doma nemají. O čem ale už dlouho uvažuji a stále si nějak nemohu na trhu vybrat, je pořízení videochůvičky. Máme 13ti měsíčního syna který je zvyklý spát na manželské posteli, patrový rodinný dům a videochůvička by se nám opravdu hodila 😊

14. říj 2020

Ráda bych s manželem otestovala sonicke kartacky.Jako zubni sestra mam sve oblibené,tak bych ráda porovnala a poznala,zda by u manžela na zubní kámen vážně pomohl sonický kartáček.

14. říj 2020

Rada bych vyzkoušela s partnerem sonicke kartáčky nebo s dcerou chuvicku.
Zrovna jsme přemýšleli, ze by jsme si sonicke kartáčky zakoupili k Vánocům od Philips, ale tyto vypadají daleko lépe a propracované. Oba dbáme na ústní hygienu i když musím přiznat že ja možná "az prehnane" ale stojím si za tím, že zuby mame jenom jedny a dělají vizitku člověka. Takže pravidelne čištění kartáčkem, mezizubním či niti je na denním pořádku se zakončením vyplachnutim ústní vody. Jenže si myslim ze tyto kartáčky by nám ušetřili nejen čas ale i finance.
A chuvicku bych rada vyzkoušela s dcerou, protože delší dobu nad nějakou uvažuji z duvodu, ze dcera spi v patře a musím ji zamykat a neustale ji chodím kontrolovat. Tohle by mi usnadnilo a pomohlo k večerní pohode a klidu, když už konečně dcera 25 měsíců spi. Mela bych ji pod neustálým dohledem což by pro mě znamenal vnitřní klid.

14. říj 2020

Rádi bychom vyzkoušeli kartáčky na zuby. V zubní hygieně jsme poctivci. Já podle paní doktorky až moc, prý se snažím tak pečlivě, až mnohdy drhnu. Tenhle pomocník by mne určitě naučil přidat trochu citu ☺️ co nevidět přijde první zoubek i našeho drobečka, takže i náročné noci by vystřídalo příjemné ráno s novými kartáčky

14. říj 2020

Sonické kartáčky...o těch s mužem přemýšlíme už dlouho. Co se týče péče o zubní chrup jsme jak jin a jang. Já jsem pečlivka co by bez vyčištěných zubů neusla a on...no tak trošku další děcko v domácnosti, kterého se před spaním ptám: ,,Vyčistil sis zuby? " 😃

14. říj 2020

Jelikož děti už máme starší a nejmladší dítko už chůvičku ani ohřívačku mléka nepotřebuje, sonický kartáček je nejlepší volba. Celá rodinka pravidelně chodíme na preventivky k zubaři a kartáčky a čištění zubů stále řešíme. Náš syn je autista a zuby si nenechá pořádně vyčistit. Jednou jsme zkoušeli sonický kartáček a ten mu nevadil takže ten by nám teď fakt bodnul 🙂

14. říj 2020

Máme zájem o testování sonickych kartáčků, chodíme i s dětmi pravidelně k zubaři a na dentální hygienu. Máme už takové starší typy a koukáme k Vánocům na novější. Pokud bychom byli spokojeni, dokoupili bysme i dětské verze. 👍

14. říj 2020

Rádi by jsme s partnerem vyzkoušeli Sada sonických kartáčků,zuby máme oba svoje a celkem pekne po porodu jsem o jeden bohužel přišla ,ale úsměv zůstal do dneška ,a pro naše zoubky by jsme se nechali hýčkat lepším kartáčkem než máme ted

14. říj 2020

Ráda bych testovala chuvicku pro miminko a ohřívačů na mléko pro moje druhé miminko co se mi v lednu narodí.

14. říj 2020

O zuby pecujeme! U deti se snazim o maximalni peclivost, tedy 2x denne. U nas dospelich, hod kamenem kdo jsi bez viny....ano nemuzu rict,ze jsem tak pecliva jako u deti. Snazim se alespon vecer pravidelne...ale nekdy uz neni energie na nic. Rano obcas nestíhám ani ja ani manzel. Zubare ale navstevujeme pravidelne i dentalni hygienu. Ale jak by se pomocnik hodil. Nabit, zapnout, vycistit... v podstate sup sup ale pritom cisteni je porad pečlivé.

14. říj 2020

Byla bych vděčná za chůvičky pro mou dcerku. Doma už máme, ale u babičky a dědy nám chybí a jelikož bydlí v rodinném domě a dcerka u nich spí v patře, musím chůvičku z domu převážet, což je docela často, protože u babičky s dědou je prostě nejlíp ♥️

14. říj 2020

I když je minimální šance, že mě vyberete, přece jen to zkusím. Ráda bych otestovala všechny tři výrobky. K ústní hygieně máme s manželem kladný vztah a čistíme si zuby minimálně dvakrát denně a snažíme se k tomu vést i naše dva syny.
Mám dva syny, starší 3 a půl roku a mladší bude mít v lednu dva roky a v polovině listopadu se rozrosteme o dalšího cvrčka. Už se na něho moc těšíme 😍❤

14. říj 2020

Ráda bych otestovala sadu sonických kartáčků a chůvičku.

Vztah mého přítele k ústní hygieně bych vyjádřila asi takto: Můj chlap tráví v koupelně víc času než leckterá ženská. Ne, že by se tam zrovna načesával a přestříkával se od Dolceho až po Versace. Ale než vystřídá všechny své vehikly na zuby, tak to dost trvá. Taky si dost dlouho čistí zuby kartáčkem, až se kolikrát bojím, aby mu tam nějaké zbyly. U nás má holt sprchu každý včetně chameleona, papouška i zubů. 😃 Určitě by se tak příteli líbily kartáčky nové a že vhání tekutinu do mezizubních prostorů. Já bych to ocenila také, protože mám prostoru málo a mezizubní kartáček tam nedostanu (nebo ho nedostanu ven 😂😐). Také se dlouho snažím najít pastu, co by mi pomohla k bělejším zubům, tak třeba by kartáček pomohl také.

Chůvičku bych uvítala pro mé 2 měsíční miminko. Zdědila jsem jednu chůvičku, která byla svého času opravdu skvělá. Zvládla okoukat už dvě děti v rodině. Nevím, zda tak letí technický vývoj nebo se jen na to výrobci vykvajzli a zapomněli svůj výtvor také aktualizovat, ale ke zprovoznění aplikace k chůvičce po pár letech bylo třeba tří lidí, dvou telefonů, hromady času... Bohužel je ale nestabilní a kolikrát mě vypeče (a to by se zrovna při pečení hodila). Uvažovala jsem o koupi nové, takže by to bylo jako na zavolanou. 😎 Většinou se musím spoléhat na mé chůvičkovské uši. Škoda, že se jedno nedá přilepit k postýlce a poslouchat “bezdrátově”. Doufám, že přijdu i na to, jak by mohly přenášet obraz. 😃

14. říj 2020

Zdravím, rádi bychom s partnerem otestovali sadu sonických kartáčků. Oba na zubní hygienu dobře dbáme a snažíme se k tomu vést i naši malou dcerku, ale i tak mám problémy s dásněmi. Vyzkoušela jsem spoustu kartáčků od jiných značek, ale nic moc nepomáhá. (Upřímně tyto vypadají i propracovaněji.) Pastu taky měníme každou chvíli. Zubař už si skoro neví rady. A to mi doporučuje a doporučuje. Partner je ok, ale já doufám, že by mi třeba tento kartáček mohl i zahojit moje dásně. Plně tomu věřím. Mám i sociální sítě kde bych mohla sdílet zkušenosti. Budeme se těšit.

14. říj 2020

Ráda bych se zapojila o testování klidně všech tří věcí. Chůvičky nemáme, za to máme 17m dvojčata 🙂 Ohřívačku též nemáme,ale mléko dáváme hlavně na noc/v noci a příkrm občas taky mají.

A sonické kartáčky bychom rádi vyzkoušeli já a buď manžel nebo 11ti letý syn. Zuby si pravidelně čistíme,používáme mezizubní kartáčky.

15. říj 2020

Dobrý den, ráda bych s manželem vyzkoušela sonické kartáčky. Manžel má ukázkové zuby a chodí pravidelně na dentální hygienu. Já mám se zuby věčné problémy...hlavně po prvním těhotenství se mi dost jejich stav zhoršil a musela jsem do nich investovat i dost peněz. Momentálně čekáme druhé dítě a opět problémy se zuby. K druhému dítěti by se mi hodila i ohřívačka. U prvního jsem ji neměla a byli jsme bohužel částečně na umělém mléku. Druhé mimi na nás vykoukne na jaře 2021 Mám od Vás video chůvičky a ty jsou super...aspoň vidím co malý v pokojíčku dělá 😏

15. říj 2020

Ráda bych zkusila sonické kartáčky, jsou prý super, jen mi na ně ještě nebyly penízky.

15. říj 2020

Rada bych otestovala Digitální video chůvičku TrueLife NannyCam H32. Mam doma 2,5 mesicniho syna. Hodne by se nam hodila.

15. říj 2020

u nás by se hodil bud kartáček nebo ohřívačka, dcera 3,5 roku pije mléko po ránu a kartáček mám ted nějaký obyčejný elektrický, není sonicky takže zatím žádná zkušenost

15. říj 2020

Mladší dcera má už 2 roky, takže chůvička ani ohřívačka už pro nás neni, ale nadchly mě sonické kartáčky, protože po nich už delší dobu pokukuji..
Doma používáme "obyčejné" elektrické, ale už nejakou dobu cítím, že to neni ono a rada bych posunula domácí ústní hygienu o level výš. Navíc se s manželem stále pereme o jeden kartáček (samozřejmě každý máme svůj nástavec 😉 prave proto, že se nemůžeme rozhodnout, jestli zustat u elektrického nebo pořídit ten sonický. Takze testování by se nam moc hodilo v rozhodnutí tohoto problému 😎

15. říj 2020

Ráda bych otestovala zubní kartáčky a ohřívačů mléka. Já i partner si zuby čistíme samozřejmě dvakrát denně, já ale používám i ústní vodu, partner jen občas. Myslím, že kartáček, který vše důkladně vyčistí, by se nám hodil.
Dceři je 6,5 měsíce a mléko má moc ráda, i když už jí příkrmy.

15. říj 2020

Rádi bychom s partnerem otestovali sonické kartáčky. Pro nás oba je péče o zuby důležitá. Čistíme si je klasicky zubním kartáčkem, používáme i ústní vodu. Já mám navíc fixační drátek z vnitřní strany úst a co 14 dnů nosím na noc vyndávací rovnátka, které také potřebují po každém použití péči. Myslím, že i na tohle by byly sonické kartáčky super a ráda bych je porovnala s klasickými kartáčky, které používáme doposud 😊
Zaujala mě i video chůvička, máme 8 měsíčního prcka, který je čím dál tím větší šídlo. Takže by to byl každopádně užitečný pomocník pro každý den 😀
Od značky TrueLife máme už bezkontaktní teploměr se kterým jsme maximálně spokojeni, takže o to víc jsem zvědavá na další jejich produkty 😊

15. říj 2020

Rádi bychom vyzkoušeli chůvičky, máme syna 4 měsíce.
Budeme předělávat barák tak by se nám hodila, když by spal např. venku nebo v ložnici, která už je hotová 😊

15. říj 2020

Ráda bych otestovala chůvičku s mým 5měsíčním synem,který mi už začal lézt a je velký torpédo.

15. říj 2020

Krásný den, s partnerem bychom rádi otestovali sonicke kartáčky, zatim máme zkušenost jen u syna. Syn dostal od Ježíška, ale pořád chceme taky a pokukujeme po nějakých a nedokážeme se "nakopnout" abychom si nějaké vybrali, tak by nám takové testování udělalo radost a dopomohlo k tomu abychom věděli poradit i v rodině. Čištění zubů je pro nas asi jako pro všechny důležité, a dbáme na to aby děti nešli v našich zkušenostech z dětství. Se starším synem čistíme spolu a bylo by super kdybychom mohli spolu "bzučet" jak rika syn na ten kartáček 😁❤️

15. říj 2020

Na testovani me zaujala sada zubnich kartacku, jelikoz se dlouhodobe potykam se zubnimi problemy, mohlo by testovani techto kartacku treba pomoci s mym problemem.
Druha vec k otestovani, kterou bych rada vyzkousela, by byla ohrivacka lahvi. Za tyden se mi planovanou sekci narodi 3klucina a vim, ze lahve zase budou potreba (predchozi 2 zkusennosti) a prevazne v noci by to byl urcite neocenitelny pomocnik.

15. říj 2020

A samozřejmě ze by nám usnadnila spoustu dalšího 😋😉

15. říj 2020

Rada bych vyzkousela kartacek. Video chuvicku uz doma mame a jsme s ni spokojeni, pouzivam ji denne a urcite pouzivat par let jeste budeme. Zatim mame mesicni miminko. Elektricke kartacky pouzivame oba s přítelem, ale mame obycejne, proto bych rada vyzkousela kartecek z vyssi tridy 🙂

15. říj 2020

My bychom klidne vyzkouseli vsechny 3 veci. Vse je prakticke pro nas. Mame rodinny dum a chivicka se pouziva stale. Ohrivacku take vyuzivame, syn miluje UM a kartacky? Ty bychom s manzelem vyuzili, zuby cistime vcetne mezizubnich kartacku. ja chodim pravidelnd k zubari ale manzela tam nedostanu ani parem volu. Pry ma zuby dobre...

15. říj 2020

Radi bychom s pritelem vyzkoušeli kartacky. Jsem na zuby hakliva a cistim jak sobe tak i male nekolikrat za den 🙈 kamaradi rikaj ze jsem tim uz posedla, ale nemam rada hruby povrch na zubech 😬 a nedej bote zlute 🙈🙊

15. říj 2020

Rádi bychom s manželem testovali všechny tři věci, kartáčky by se nám hodili protože v dnešní těžké době a zubaři by jsme chtěli naším zoubkum pomocí k dokonalému úsměvu. O zuby pečujeme jak jen to jde. Chůvičky by jsme také využili s naším 10 měsíčním synem který je naše vymodlene zlatíčko,a ohřívačku by jsme taky využili náš malý má rád Um.

15. říj 2020

Pokud bych byla vybrána na tetování tak bych si vybrala chůvičky 😉 máme dvě děti ve věku 3 a 1 rok a nyni si spolu hrají sami v pokojíčku takže se zavřou a nevíme o nich 😉 a taky to tak vypadá, když přijdeme do pokojíku tak je to tam jak po výbuchu atomovky 🗻🌋 takže by nám to usnadnilo , že bhychm viděli jak si hrají apod. Ale další obrovská výhoda by byla i v tom že máme velký barák a když jsme dole u dědečka tak si chůvičky s sebou beru a takhle bychom mohli i vidět co naši miláčci dělají..🙂👨‍👩‍👧‍👦

15. říj 2020

Moc ráda bych testovala sadu donických kartáčků, moc ráda bych vyzkousela, protože už delší dobu na něj pomýšlím. Dentalní hygienu se snažíme nezanedbavat, mam ráda krásné, zdravé, bílé zoubky

15. říj 2020

Ráda bych testovala sonické kartáčky. S přítelem na zubní hygienu dbáme velmi pečlivě. Tyto sonické kartáčky bychom rádi společně otestovali, abychom se po té mohli podělit se svými zkušenostmi, dojmy s ostatními a usnadnili jim tak rozhodování k pořízení těchto praktických pomocníků 🙂

15. říj 2020

Rada bych testovala sonicke kartačky. Zuby ma člověk chranit a pořadně se o ně starat a pečovat. Moc by mě testovani bavilo hlavně takovych pomocniku co jsou užitečny a pomohou ke krasnym zubum a nadhernemu usměvu potom .

15. říj 2020

Radi bychom otestovali zubni kartacky a chuvicku. Manzel o zuby moc nepecuje jen si je vycisti a hotovo. Ja, protoze mam po detech se zuby docela problem se snazim starat o zuby co nejlepe. Samozrejme k tomu patri kazdodenni cisteni kdy stridam vetsinou dve zubni pasty urcene na dasne, zubni nit a vecer si davam po vysicisteni gel a provadim masaz. Pravidelne chodim na preventivni kontroly ke svemu zubari. Doma mame sonicky kartacek, ktery uz ledacos pamatuje, je to jeden z prvnich sonickych kartacku, co se dal koupit, takze uz ma par let. Nedaji se na nej sehnat ani nahradni hlavice.
Chuvicku bych na testovani take ocenila. Mam dve deti ve veku 21m a 3 roky. Obe deti se stale casto budi a kdyz zrovna nelezim s nimi v pokoji rada bych je mela pod dohledem 🙂

15. říj 2020

Měla bych zájem o sonické kartáčky.
Můj přítel má se zuby problémy už od dětství a pořád se jich nemůže zbavit. Používá klasický ale jinak o zuby dbáme. Myslím že by z toho měl velikou radost.

15. říj 2020

Radi bychom testovaly chůvičku pro syna Michaela 2 roky a další miminko je na cestě a to by mělo se narodit až v květnu . Syn má nově svůj nový pokojíček tak rada bych vyzkoušela vaší chuvičku , budeme rádi když nás vyberete. A zároven budu ráda a v noci v klidu , že budu mít u sebe vaší chůvičku a uvidím a zároven uslyším když se Míša vzbudí a nebo bude mít ošklivé sny a poběžím za ním do jeho pokoje . Do budoucna bych využila pro svoje druhé dítě také .

15. říj 2020

Velmi ráda bych se zúčastnila testování sónickych kartáčků 🌸
Zuby jsou u mě na prvním místě a je to věc kterou sleduji u ostatních lidi jako první. Velmi si dbát na čištění mezizubnich prostorů- v dnešní sobě je to snad už standardem 👍🏻 Večer u televize místo dobrot mám v ruce jednosvazkový kartáček a čistím zubní plak 💪🏻 Už je to rutina.
O sonickem kartáčku premyslime s manželem už hodnou chvíli. I on, jako muž má krásné zuby a pečuje o ně rád 👍🏻 (Což se na chlapa moc nenosí ze?😁)
Byl by to pro nás krásný předčasný Ježíšek 💝

15. říj 2020

Ráda bych vyzkoušela všechny produkty, tedy sonické kartáčky ,ohřívačku i chůvičku 🙂 Mám dva syny 8 měsíců a 2 a půl roku.
Na zubní hygienu je u nás kladen důraz jak u mně,přítele tak i staršího syna a mladší teprve začne má čerstvě vyklubané dva zoubky. Přítel používá elektrický zubní kartáček,já normální,ale ráda bych už vyzkoušela nějakou pořádnou elektrickou pecku ať to stojí za to 🙂

15. říj 2020

Zdravim 😊 rada bych vyzkousela vsechny 3 produkty. Drive jsem peci o zuby nevenovala moc pozornosti, nyni uz vim, ze je dulezita. Nikdy jsem sonicky kartacek nevyzkousela ale vzdy me to lakalo. Chuvicka by se nam hodila a ohrivac tez, mame totiz doma 3 mesicni holcicku takze obe veci jsou superprakticke a najdou u nas vyuziti 🙏🏻

15. říj 2020

Dobrý den, rádi bychom s přítelem otestovali kartáček a chůvičku. Kartáček, protože přítel trpí zvýšenou kazivostí zubů a někdy se mu nechce používat normální kartáček, protože tvrdí, že ho to s ním nebaví. Chůvičku bychom chtěli otestovat, protože čekáme dvojčata a věříme, že by zvládla i tak náročný test jako bude jejich hlídání. Děkujeme

15. říj 2020

S manželem bychom rádi otestovali sonické kartáčky. Společně si čistíme zuby každé ráno a každý večer před spaním. Používáme obyčejné tvrdé kartáčky a přírodní pasty od Splatu. Já mám bohužel méně zubů (všechny řady jsou zakončeny prvními stoličkami a vepředu mi dominuje mléčný řezák), takže se o ně snažím pečovat co nejlépe i během dne, kdy používám od Splatu zubní pěnu, kterou neustále nosím v kabelce.

15. říj 2020

Dobrý deň.Rada bych s přítelem vyzkoušela sonické kartáčky SonicBrush Compact Duo.
O své zuby se oba staráme, myjeme dvakrát denně, používáme i mezizubní kartáčky, ústní vodu Před rokem jsme si koupili i ústní sprchu značky TrueLife se dvěma výměnnými hlavicemi a jsme s touto značkou velmi spokojny

15. říj 2020

Jsem zubni lekarka na materske a rada bych manzela presvedcila k sonickemu kartacku, protoze cisteni ho moc nebavi, protoze musi delat v puse krouzive pohyby. Syn ma 5,5 mesice a stale je plne kojeny, ale ohrivacku mleka bychom vyuzili, kdyz si potrebuju odskocit.

15. říj 2020

Jejda, o těchto kartáčcích přemýšlím už delší dobu, ale zatím jsem se ještě neodhodlala je zkusit a používám klasiku. Partnera nemám, ale kvůli těmto kartackum bych si snad i nějakého našla 😀
No a ještě by byla fajn i chůvička. Provozuji totiž doma mikrojesle, kde se staráme o děti od půl roku do čtyř let. Děti nám spinkají ve dvou pokojích, ale chůvička je k dispozici jen jedna. Takže by se druhá moc hodila. A ještě taková skvělá...tak snad se štěstí usměje..

15. říj 2020

Ráda bych vyzkoušela jakýkoliv tento produkt.
Sadu sonických kartáčků, protože s partnerem velmi dbáme na zubní hygienu a nosím fixní rovnátka. V těhotenství musím o své zdraví pečovat o to více a právě sonický kartáček by mi pomohl k učinnější péči o citlivé zuby.

Ohřívač ani chůvičku vyzkoušet zatím nemohu miminko je teprve na cestě.

15. říj 2020

Rádi bychom testovali sonické kartáčky. O zuby se snažíme pečovat, čistíme pravidelně 2x denně (někdy i 3x) a chodíme jednou za půl roku k zubaři. To samé i naše 3 děti, vedeme je k pravidelné zubní hygieně a návštěvám zubaŕe.

15. říj 2020

Sonické kartáčky! Ty bychom opravdu potřebovali. I když se s mužem snažíme, obyčejný kartáček nestačí a správná zubní hygiena je základ 👍

15. říj 2020

My bychom radi vyzkouseli sonicke kartacky.Snasine se delat pro zubni hygienu co se da,pravidelne chpdime na dentalni hygienu.Jinak malemu je pul roku a kdyz by nevysly kartacky,hodily by se nam chuvicky.Protoze nekdy se nachazime v miste,kam mame daleko k postylce a nezbyva nam nic jineho nez behat malehp porad sledovat.Chuvicky by nam urcite ulehcily praci😉.

15. říj 2020

Rádi by jsme vyzkoušeli sonické kartáčky. Na zubní hygienu velice dbáme. Pravidelně navstevujeme zubaře a dentální hygienistku.
Zájem bych měla i o chůvičku. Malému je 14m. Máme pouze chuvičku bez kamery a má teď období kdy se často budí s pláčem a já běhám k postýlce jak zběsilá jestli náhodou není třeba vzhůru a plaká protože tam nikdo nikdo není a nebo se mu něčí zdálo či zoubky u druhé varianty po chvíli sám usne. Ale člověk se naběhá. Takže chuvicku s kamerou bych určitě velice uvítala.

15. říj 2020

Moc radi bychom otestovali sadu sonickych kartacku, nas vztah k cisteni zubu je s manzelem trochu odlisny. Muz si cisti zuby 2x denne, ale jen klasickym kartackem a ja naopak jen jednou denne, ale mnohem dele a take nikdy nevynecham mezizubni kartacky. Urcite bych sonicky kartacek moc rada porovnala s klasickym cistenim.

15. říj 2020

Ráda bych otestovala sonické kartáčky. V těhotenství mi trochu zežloutly zuby a myslím, že by tyto sonické kartáčky určitě pomohly a měla bych zoubky jako perličky. Určitě bych díky kartáčkům předešla zubním kazům, které se mi bohužel dělají často.

Zájem bych měla i o chůvičku, nemuseli bychom díky ní mít další postýlku v obýváku, ale jen v ložnici a hezky bychom ho mohli sledovat.

15. říj 2020

Vyzkoušela bych jak sonické kartáčky tak i chůvičku 🙂 Kartáčky z důvodu že muži se hodně kazí zuby i přes veškerou dentální hygienu a mě v těhotenství se hodně zuby zničili.
Chůvičky z důvodu že syn často kňoura ze spaní a vstávám k němu několikrát za noc a kolikrát zbytečně protože třeba jen hledá dudlík nebo se převrací

15. říj 2020

Moc ráda bych vyzkoušela ohřívač mléka, mám holčičku (4 měsíce) a kvůli rekonstrukci kuchyně jsem nucena ohřívat v mikrovlnné troubě, což mi nepřijde jako nejlepší řešení a myslím, že ohřívač by mi mohl ukázat rozhodně lepší možnost dávat princezně ohřáté mlíčko přesně na teplotu kterou potřebuje, protože toho se v mikrovlnce dosáhnout nedá. A k tomu bych ráda vyzkoušela i chůvičku. Máme starší dům a chuvičku, kterou jsem používala, nezvládla udržet spojení přes silné zdi. Hlavně nyní, když mi starší dcera (4 roky) nosí ze školky nachlazení, bych měla malou ráda pod neustálým dohledem, protože to pochopitelně od starší hned chytila. Takže bych ji ráda vyzkoušela, jestli dokáže pomocí i rodičům, kteří mají podobný problém jako my.

15. říj 2020

@nirezina syn 15 měsíců

15. říj 2020

Mám panickou hrůzu ze zubare a tudíž pro svůj chrup vždy hledám jen to nejlepší a tak bych to se svým mužem chtěla vyzkoušet. A máme 5ti měsíčního prcka. Takže se vlastně k testování hodí úplně vše

15. říj 2020

Ráda se zúčastním testování na videochuvičku

15. říj 2020

Ráda bych vyzkoušela a poté předala s radostí dál své zkušenosti a poznatky s video chůvičkou a ohřívačem mléka. Narodí se nám v prosinci miminko a tak bych tyto dva pomocníky velice ocenila. S chůvičkou už nějaké zkušenosti mám, ale nyní u druhého děťátka mě velmi zaujaly chůvičky které přenášejí také obraz. Myslím si, že je to parádní vychytávka a protože jsme se nedávno přestěhovali do většího bytu kde máme k dispozici i venkovní zahradu, také neocenitelný pomocník. Ohřívač mléka jsem u první dcery neměla. Stále jsem si říkala, že to až tak nepotřebuji a zdlouhavý ohřívací systém klasicky v hrnci nebo ohřívání zmrazeného mateřského mléka mi nepřišlo až tak složité ale jen do doby, kdy jsem ohřívač mléka viděla v praxi párkrát u kamarádky a absolutně mě nadchlo, jak je to mnohem jednodušší, rychlejší a celkově efektivnější. Navíc tím zbyde mnohem více času na miminko, rodinu a také chvilku času pro sebe. ❤️

15. říj 2020

Dobrý večer. Velice mě zaujala možnost otestovat vaše výrobky. Popravdě budu asi neomalená, ale nejraději bych je otestovala všechny 🙂
Mám dva syny, mladšímu jsou 3 měsíce. A ač je plně na mateřškém mléce, vždy vpodvečer ho musím dokrmovat z lahvičky - je velký hladovec a z prsu mu toho podle jeho názoru teče málo a pomalu. Tak to řeším osáváním, mražením a následným ohříváním mléka v tuto chvíli se počítá každá vteřina, než je mlíčko tak akorát.
Nemám mikrovlnku, tak to řeším vodní lázní a teploměrem, což není ideální.
A jak to tak bývá, když mě nejvíce potřebuje miminko, tak mě začně potřebovat i starší - dvouletý bráška.
Kvůli bráškovi bych ráda vyzkoušela chůvičku. Mám od konkurenční firmy,měla bych tedy možnost srovnání. Každopádně by se mi druhá hodila, protože přes den každý usíná jinde..
A nakonec bych si pro sebe a manžela moc přála vyzkoušet sonický kartáček. Už dlouho o něm uvažuji, ale zatím si zuby stále čistíme manuálně 2-3xdenně. Nemám moc kvalitní sklovinu, i přes péči není tak bílá, jak bych si představovala. Zubař mi kvůli jejímu stavu nedoporučuje bělení a sonický kartáček je jedna z věcí, která by mi s tímto problémem mohla pomoct.
Manžel má zuby pěkné a bez kazů. Ale i tak by ho moc potěšilo si tento kartáček vyzkoušet.
Moc doufám, že se na nás usměje štěstí a budeme vybráni na testování🙂

15. říj 2020

Dobrý den, ráda bychom otestovali sonicke kartáčky a chůvičku. Máme 2 kloučky, necelé 3 roky a 8 měsíců. Všichni si čistíme zuby 2x denně, používáme klasické kartáčky a rádi bysme je vyměnili. Synovi se občas do čištění nechce, a takto bychom jej mohli motivovat, aby to měl rád. Chůvičku bych chtěla pro mladšího broučka, bude ve vlastním pokoji. Prozatím necháváme pootevřené dveře ať slyšíme pláč, ale nový pokoj bude dál a budeme muset pořídit novou chůvu. Prozatím máme zkušenost se zařízením od Aventu.
Jsme akční rodina, vymyslíme různá dobrodružství a doma rádi tvoříme a lumpačíme. Kluci jsou modelové jak se patří a foťáku rádi pozují. Testování i fotodokumentace bude pro nás zajímavé zpestření.
Děkujeme a přejeme zdraví a štěstí s novými výrobky.

15. říj 2020

Dobrý den. Uvítala bych testování zejména sonického kartáčku. Mám teď docela problémy se zuby.. těším se až mi je dají dopořádku. Můj rotační kartáček je prý nevyhovující, tento by mi udělal velkou radost. Chůvičky od TrueLife máme je naprosto supr. Neumím si představit být bez chůvičky. Zapínám jí vždy když musím někam přeběhnout na delší chvilku. Přiznám se, že jsem chůvičku nechtěla a teď její koupě rozhodně nelituji. Také bych uvítala i ohřívač příkrmů, ten co máme od konkurenční značky nefunguje, tak musím ohřívat ve vodní lázni

16. říj 2020

Moc ráda bych spolu s manželem testovala sadu sonických kartáčků. Vztah k dentální hygieně máme oba zcela jiný. Pro mě je velmi podstatná a věnuji jí spoustu času, používám všechny možné mezizubní kartáčky, zubní nit, stěrku na jazyk, ústní vodu. Zuby si čistím minimálně 3x denně a nyní v rouškovém období ještě častěji. Můj manžel to má jinak - podezřívám ho, že si zuby nečistí ani ráno a večer, prý na to nemá čas, ať dělám co dělám, nemůžu ho k tomu donutit a je mi to trapné, vadí mi to i proto, že nedává dobrý příklad dětem. A tak si říkám, že luxusní kartáček ho třeba bude motivovat a budeme spolu testovat, tím pádem si spolu čistit zuby.

16. říj 2020

Moc ráda bych vyzkoušela a otestovala chuvicku. Mám doma měsíční miminko. A ještě chůvička nám chybí. Skusim to zde třeba se usměje na mě štěstí.

16. říj 2020

Rada bych vyzkousela ohrivac mleka,mala ma sice 20mesicu ale mlicko si porad rada da. Navic druheho broucka uz mame na ceste,takze si myslim ze u nas by se 100% vyuzilo a usnadnilo ohrivani na plotne 🙂

16. říj 2020

Dobrý den. Zaujala mne celá nabízená řada Truelife. Žijeme velmi aktivně. Máme čtyři syny. Manžel pracuje jako kamioňák. Zuby už své nemá, proto je nám velkým příkladem, jak je péče o ně důležitá. Spíše než u něj, bych druhý kartáček využila u nejstaršího syna. Studuje elektrotechniku a všechny chytré věcičky ho zajímají. Já a oba starší synové jsme používaly právě oscilačně-rotační druh kartáčku a bohužel jsme nebyli spokojeni a přešli na manuální velmi měkký kartáček. I proto, by nás zajímal jiný způsob čištění. Mezizubní kartáček a nit do mísz, kde se kartáček nedostane jsou pro nás samozřejmostí..

Chůvičku používáme neustále. Bydlíme v rodinném domě, takže využití doma i na zahradě. Mladší kluci zatím spí s námi v ložnici, ale chtěla bych už alespoň toho staršího přesunout do jejich dětského pokoje v patře. Kvůli tomu zvažujeme, že koupíme novou chůvičku. Ta naše nepřenáší obraz a žádná aplikace na internetu do mobilu nás neuspokojila.

Ohřívač jsem si nikdy nedovolila a teď vlastně přemýšlím proč. Žijeme velmi aktivně, jsem pořád s dětmi někde na cestách. Jednak proto, že můj manžel je prostě pryč a já musím zařídit vše jako nákupy, úřady, kroužky.. A za druhé pracuji jako lektorka dětských kroužků, které vedu v různých městech. Mladší kluky tj. 11 měsíců a 2,5 roku beru s sebou a pořád máme nějaké kapsičky, a krabičky s jídlem. Samozřejmě pak příkrm je pro mne nejlepší volbou, ale ne vždy ho mám kde ohřát, případně je ohřívání pro mne dost časově náročné a to v pauze mezi skupinami nestíhám.

16. říj 2020

Ráda bych testovala sonicke kartáčky nebo chuvicku.
Zuby si pravidelně čistíme dvakrát denně, kartáčky by jsme určitě velice rádi využili
Chuvicky by udělali radost pro dceru Niki která má 21 měsíců

16. říj 2020

Rádi by jsme testovali s manželem koníčky kartáčky. K hygieně máme velmi zodpovědný vztah a používáme řadu výrobků pro cisteni zubu.

16. říj 2020

Ráda bych vyzkoušela ohřívač mléka, memu synovi 3,5 měsíce .. je na UM a proto by se nám ohřívač mléka hodil usnadnil by nám čas i práci

16. říj 2020

Moc rádi bychom vyzkoušeli chůvičku. Máme doma 15ti měsíčního Mikuláška.
Doteď spinkal s námi v ložnici, ale před nedávnem jsme koupili veliký byt, kde pracujeme na jeho pokojíku .. a až tam začne v budoucích pár dnech spinkat, budeme ji potřebovat♥️
Je to šídlo, pořád si v postýlce povídá se svými plyškovými kamarády a točí se dokola jak hodiny, takže bych ocenila mít ho pod kontrolou 🙏

16. říj 2020

Určitě bych ráda vyzkoušela sonické kartáčky. Máme doma rotační i klasické manuální. Rotační jsou fajn, ale cítím na zubech, že to není úplně ono....Navíc začínám mít mírnou paradontózu, tak se na to rotační moc nedoporučují, prý jsou sonické mnohem lepší.

16. říj 2020

Určitě by se u nás využilo všechno ! Sonicky kartáček bych chtěla s přítelem vyzkoušet, já mám jen klasicky rotační a přítel jede pěkné růčo :D De zuby máme oba docela problémy, já především díky 3 porodum, u mě vážně platí pravidlo “ co dítě, to zub” a to se o zuby snažím vážně poctivě starat .. Chuvicky ! No bože ! Ty by se nám hrozné hodili ! Jezdíme každý víkend na chalupu a tam teda by se něco takového jako je chuvicka moc hodilo, především by to ocenily dva starší sourozenci, kteří musí nahrazovat chuvicku a chodit kontrolovat nejmladší sestřičku, zda spinka, když já vařím, uklizim .. Ale využila bych to rozhodne i doma v bytě, když jsou děti ve škole a nebo i teď, při distancni výuce, kdy když malá spí, potřebuji se co nejvíce věnovat starším a ne neustále odbihat .. No a ohrivacka .. Ježíš ! Ta by pomohla hlavně v noci ! Myslím, ze jako zasloužila máma tři děti bych si i více odpocinula 🙂 Ať by to byla i jen jedna z těchto věci, kterou bych mohla s rodinou testovat, bylo by to vážně moc super 🙂 Tak snad se na nás usmeje štěstí 🙂

Hezky den🙂

16. říj 2020

Tak my bychom velmi rádi otestovali sonické zubní kartáčky. Vztah k čištění zubů máme doma zodpovědný. Všem dětem ještě zuby dočišťuji - pro jistotu hlavně z vnitřní strany. Nemám ale měřítko, jak moc lehkou či těžkou mám ruku, prostě tak nějak odhadem, jak to jde, děti už jsiu naučené, že to musí být. Nejstarší syn má pár zubů v horším stavu z neznámé příčiny (důsledná hygiena, minimum sladkého, zdravá strava... zřejmě genetika, neb všechno to jsou čtverky...). Zuby má natlačené na sobě (zdědil po mně bohužel kombinaci malých úst a velkých zubů). Navíc je příliš citlivý na různé vjemy, takže čištění mezizubních prostor je náročné (o ošetření u zubaře ani nemluvě). Zajímalo by mě, zda by toto snesl a zda by to pomohlo udržet jeho zuby čisté ze všech stran. Prostřednímu synovi se zuby aktuálně mění, občas si při čištění stěžuje v místě, kde mu roste nová dvojka. Třeba by tohle bylo vhodnější, nevím. Doposud jsme čistili jen "obyčejnými" kartáčky. Nejmladší by asi při testování "ostrouhal" (aby mohl testovat i manžel, neb předpokládám, že chcete 2 dospělé a 2 děti), ale pokud se u nás kartáčky osvědčí, pořídíme mu také jeho vlastní 🙂. Všechny děti mají na zubech minerální pigmenty, asi z vody (tvrdí zubař), které jde údajně odstranit jen na dentální hygieně, ale vždy dodává, že máme prostě čistit, čistit, čistit. Mně osobně připadá že ta pigmentace se v průběhu času trošku mění, takže čištění samotné asi taky vliv má, byť ne velký. Jestli s tím něco zmůže tento kartáček, to nevím, ale že vypadají lákavě, to jsem si jistá 🙂.

16. říj 2020

Ráda bych vyzkoušela sonické kartáčky, ale nepohrdnu ani jedním produktem.
Zrovna včera na mě vyskočila reklama na konkurenční značku a vážně jsem o novém kartáčku uvažovala, že by to pro nás s manželem byl krásný dárek pod stromeček. Výhra by tedy ulehčila našemu finančnímu rozpočtu a přispěla ke zlepšení zubní hygieny 😁
Chůvičku vaší značky používáme dennodenně a asi ještě dlouho budeme, nicméně naši současnou bych nechala u tchýně pro všechna vnoučata a doma si užívala nový model 🙂
Co se týče ohřívačky, tu už teď moc ve 14m nevyužijeme, ale určitě se neztratí pro druhé miminko nebo pro některou z kamarádek - nastávajících maminek.

16. říj 2020

Ráda bych testovala všechny položky. Mám možnost testované věci sdílet na svém profilu na Instagramu, Facebooku, Twitteru a YouTube kanálu.

16. říj 2020

Moc ráda bych vyzkoušela s přítelem sonické kartáčky, protože mám se zuby problémy, slabou sklovinu a citlivé dásně a po porodu malého je to ještě horší. Jako druhou věc bych si chtěla vyzkoušet chůvičku zatím žádnou nemáme a určitě by se nám hodila, protože malý má 6 měsíců a je pohyblivější a šikovnější a za chvilku mu budeme zařizovat pokojíček kam se přesune jeho postýlka a vytvoří se hrací koutek a já bych měla díky chůvičce přehled co se v pokojíčku děje. Chuvička by se nám potom určitě hodila i za par let pro druhé miminko, pokud se nám povede. I ohřívačka by se určitě hodila.😉

16. říj 2020

Dobrý den.Ráda bych vyzkoušela ohřívačku mléka.U obou svých dětí ohřívám v mikrovlnné troubě a nedavno jsem slyšela,že by se to nemělo.Tak bych ráda vyzkoušela tento produkt,který jsem nikdy neměla 🙂.Mladšímu dítěti je 1 rok a je na UM. 🙂

16. říj 2020

Dobry den, rada bych vyzkousela video chuvicku. Mame zdedenou hodne starou klasickou chuvicku, kterou maji i sousedi a chytame obcas jejich signal, tak kolikrat nevim jestli je mala vzhuru nebo spinka. Mam 10mesicni holcicku a odmita mi spat v postylce, tak pres den spi ve velke (ale nizke) a polstarema zabarikadocane posteli a v noci zatim s nama v posteli. Kdyz se v noci vzbudi, casto ji staci jen slyset muj hlas a zase spinka dal. Jelikoz mame malou loznici, jeji postylka se nam sem nevejde a ja se bojim jen se zvukovou chuvickou nechat ji ve svem pokojicku kdyz nevim co se deje. Kdyz spi pres den doma (a ne na prochazce v kocarku), poraf ji musim chodit pro jistotu kontrolovat, aby mi nespadla nahodou z postele, jelikoz prenos zvuku v nasi chuvicce neni tak kvalitni a casto nepoznam jestli je nebo neni vzhuru. Tato video chuvicka by mi velmi usnadnila peci o ni 🙂 na nas je bohuzel moc draha a sami si ji poridit nemuzeme :(

16. říj 2020

Rádi bychom vyzkoušeli sonicke kartáčky,s partnerem pravidelně chodíme na dentalni hygienu a o zuby dbáme pečlivě jelikož je to naše vizitka ale hodila by se nám vyzkoušet i chuvička pro naše 15 měsíční ditko syna kterého už chceme dát spinkat do svého pokoje

16. říj 2020

Ráda bych vyzkoušela s přítelem tu zubní hygienu. Že sama mám elektrický kartáček ale přítel se toho bojí tak mu chci i ukázat že je to lepší než manuální. A potom pro druhého syna by se mi líbila chůvička a i s ohřívačem mléka. Zajímá mne co náš nejmladší syn vyvádí když má usínat a ohlídá to i jeho brášku. A ohřívač mléka by byl pro toho nejmladšího protože budeme přecházet na umělou stravu. Už má 2 zoubky a kojení začíná bolet tak by to pro nás bylo nejlepší co může být

16. říj 2020

Jako dítě na prvním stupni základní školy jsem spadla na ústa a urazila si část nově vyrostlých horních jedniček. Můj dětský zubař mi pak místo jednoho zubu zřídil nehezkou metalo keramickou korunku a druhý zub dostavěl fotokompozitem. ... Do dospělosti jsem "trpěla" s odporně nehezkou náhradou zubu. V 18ti jsem si nechala udělat korunku celokeramickou, která mi dala nové sebevědomí a od té doby nedám dopustit na zubaře a hlavně na zubní hygienu. ... Zdravé a hezké zuby pro mě hodně znamenají. ... Ráda bych vyzkoušela SONICKÉ KARTÁČKY a snad by se mi díky tomu provedlo přesvědčit manžela, že nové technologie nejsou naším nepřítelem ale spojencem, který nám usnadňuje život a že díky nim můžeme dosáhnout skvělého výsledku s vynaložením minima úsilí a hlavně úsporou drahocenného času.

16. říj 2020

S manzelem bysme radi vyzkoušeli sonické kartičky, jelikoz manzel ma problemy se zuby, tak by mu to pomohlo a pro maleho bych vyzkoušela videochuvicku, maly ma rok, takze ho jeste musim kontrolovat a jelikoz usina sam, tak bych rada vedela za jak dlouho usne, pred usinam si nepovida takze nic neslyšim za jak dlouho usne. I v noci bych rada o nej mela přehled.

17. říj 2020

Zdravím, ráda bych se svým partnerem vyzkoušela sadu kartáčků. Své zuby si čistíme pravidelně a určitě by se nám kartáčky hodili. Jelikož já mám velmi citlivé zuby, tak mi ne každý kartáček sedí, ale věřím, že tento by mi sedl. Dále bych ráda vyzkoušela pro našeho devítiměsíční syna chůvičku. Jelikož když spí během dne, tak vždy musíme mít nastražené uši, jestli se neprobudil a to člověk, ne vždy uhlídá. Chůvička by nám usnadnila tuto strast a malý by mohl nerušeně spát a kdyby se probudil, hned bych ho viděla a mohla ho jít vzít 🙂 byla bych moc ráda, kdyby nám štěstí přálo.

17. říj 2020

Zdravím, ráda bych vyzkoušela chůvičky pro našeho 18-ti měsíčního syna. Po dlouhých 10-ti letech manžel dodělal zimní zahradu a já bych si moc ráda zavzpomínala jen s ním při svitu svíček. Leč bez chůvičky to nepůjde 😂

17. říj 2020

Ráda bych vyzkoušela spolu s partnerem sonické zubní kartáčky. On má nějaký starší elektrický, se kterým není moc spokojený, já nic takového nikdy nevyzkoušela. Používáme i dentální nit a mezizubní kartáčky, ale teď v těhotenství (jsem v 7. měsíci) se o zuby bojím, proto bych jim ráda dopřála ještě i něco navíc... 😊😊

17. říj 2020

ráda bych testovala sonické kartáčky, už mám 4 korunky kvuli tomu, ze jeden stary zubar na to kaslal a já po jeho péči v těhotenství jsem pak dávala celý rok zuby dokupy a odnesly to 4 zuby :-/ ted máme drazsi zubare, ale zase stoji za to

17. říj 2020

S manželem bysme určitě ocenili testování sonického kartáčku. O zuby se staráme pečlivě, chodíme na pravidelné kontroly i zubní hygienu, ale těhotenství i tak dalo mým zubům trochu zabrat. Navíc jsem od začátku těhotenství začala být závislá na sladkém a musím se to odnaučit. Vím, že ani klasický, ani sonický kartáček za mě zuby nevyčistí a musí se na to správnou technikou, byl by ale určitě skvělým pomocníkem.
Chůvička by se nám také hodila, jelikož jsme kupovali z druhé ruky a baterie už moc nevydrží, takže musím mít displej skoro pořád píchnutý v síti a tím pádem si ho nemůžu vzít kamkoliv v domě s sebou a mít přitom neustálý dohled nad dcerkou, která je nedonošená a tím pádem mám o ni pořád velký strach a pod kamerou ji budu mít asi až do dospělosti. 🙈

17. říj 2020

1) Rádi bychom testovali chůvičku, používáme ji pro syna od narození, a poslední dobou má výpadky, proto uvažujeme o jiné. I když je syn větší, rádi bychom ji používali dál, abychom se o něj v noci nebáli 🙂
2) 3 roky.

17. říj 2020

Určitě bychom rádi vyzkoušeli kartáčky na zuby i chuvicku. S manželem si čistime dvakrát denně zuby a používáme i mezizubni kartáčky. Chodíme hlavně dvakrát ročně jak k zubaři, tak i na zubní hygienu. A synovi který má 19 měsíců,tak cistime taky dvakrát denně zuby.
A chuvička by byla super, protože alespoň bychom viděli syna co dělá večer než jde spát, protože tam někdy dělá hrozný bordel a nemusela bych tam pořád chodit.

17. říj 2020

Já bych otestovala všechno. Jak kartáčky, ohřívač mléka i chůvičku.
S přítelem dbáme o své zoubky a používáme sonické kartáčky od Philipsu a jsme velice spokojený.
Jinak máme doma půlročního syna, takže by se hodila ta chůvička i ohřívačka. Začínáme dávat příkrmy a ohřívat to v hrnci není ono.. 🍀

17. říj 2020

Zdravím vás, Já bych ráda otestovala kartáčky i chůvičku a to z následujících důvodů. Zrovna před pár dny jsem na výrobky True Life narazila a docela mě zaujaly právě sonické kartáčky, u nichž jsme přemýšleli nad koupí. Máme s manželem 22 měsíční dcerku Amélku a testování chůvičky by mě taky zajímalo, přemýšlíme nad koupí videochůvičky, v tuto chvíli máme klasickou chůvičku, tedy vysílačku zvuku bez obrazu. Nicméně dcerka usíná v posteli úplně sama a třeba půl hodiny je v postýlce bez našeho dozoru než usne. Jestli tam dělá kotrmelce nebo jen vypráví pohádky své oblíbené panence zatím nevím, chybí mi k tomu videochůvička 😉. Chtěli bychom ji testovat i proto, že brzo budeme pořizovat klasickou postýlku a ráda bych věděla, jestli z ní neodchází a je schopná v ní vydržet a nedělat vylomeniny po pokoji...

17. říj 2020

Krásné upršené odpoledne.
Já bych nejraději otestovala vše, ale už doma nemám malé miminko, nýbrž velkého rošťáka. Takže bych výjmečně chtěla testovat sama za sebe 😅
Sada sonických kartáčků je pro mě jasná volba.
Já mám se zuby velké problémy už od mala, a hledat vhodný kartáček je občas opravdu výzva.
Když jsem zkusila obyčejný elektrický kartáček, měla jsem chvilku radost, že jsem našla to pravé. Bohužel po pár týdnech jsem zjistila, že mi vůbec nevyhovuje a trpí zuby i dásně. Tak nastalo další kolo shánění dokonalého kartáčku.
Pak jsem četla o sonickém kartáčku a svitla mi naděje.....ale ta cena?😱
No....a najednou je tu testování, a mě svitla další naděje.
Takže se hlásím jako vhodný kandidát, protože s mužem hledáme opravdu kvalitní péči o zuby 🤩

17. říj 2020

Měla bych obrovský zájem o zubní kartáčky.
S manželem si zuby čistíme 4x denně.Dbáme na zubní hygienu jak u Nás tak i u dětí.
Poté bych měla zájem i o Dětskou chůvičku i ohřívač mléka.
Mám 2 děti a ani u jednoho jsem to nikdy neměla.Teď očekáváme 3 děťátko tak bych byla strašně moc šťastná kdy bych měla tu možnost to vyzkoušet!
Budu si držet palečky!

17. říj 2020

Já bych ráda vyzkoušela sonicky kartáček. Nikdy jsem žádnou takovou možnost neměla a věřím, že je to neskutečně dobrá věc . 🙂.
Doma máme dvojčata, kterým budou 25.10 tri roky a nevzali je do skolky a k tomi dvoumesicni miminko. 🙂. Dvijcatum jsme právě sonicky kartáček pořídili k vánocům a bylo by fajn mít ho taky 🙂.

17. říj 2020

Ráda bych vyzkoušela sonicky kartáček, zubní hygieně se s manželem věnujeme tak nějak normálně, 2x denně čistíme občas mezizubni. Navic se synem ted hodně jezdíme do nemocnice tak bych využila i praktičnost cestovního pouzdra.

17. říj 2020

Ráda bych vyzkoušela sadu sonických kartáčků. O svůj chrup pečuji velice pečlivě, protože jsem v mládí měla velké problémy se zuby (několik let rovnátka, náročná operace zkracování čelisti v osmnácti letech) a tudíž se o zuby velice starám a nechci o ně přijít, když jsem si s nimi prožila to, co jsem si prožila. Každý den věnuji ústní hygieně deset minut ráno a deset minut večer (škrabka na jazyk, mezizubní kartáčky, ústní voda). Jednou za půl roku chodím ke stomatologovi na preventivní prohlídku a jednou za čtvrt roku na dentální hygienu. A tato moje pečlivost je velice znát, protože neznám co to je, když bolí zub, na preventivní prohlídce strávím většinou maximálně dvě minuty a v 38 letech mám pouze jednu plombu. Můj manžel je na tom s ústní hygienou stejně jako já, on však navíc používá i dentální sprchu. Nyní máme doma devítiměsíční dcerku Kačenku, která už má osm zoubků a už u ní začínám s dentální hygienou také (každé ráno čistíme zoubky zubní žínkou Oral Care Rabbit.

17. říj 2020

Ráda bych vyzkoušela chuvicku NannyCam H32. Máme dvouměsíční miminko a moc by mi chuvicka ušetřila práci každý den a i v noci. Uvažovali jsme o koupi, v domácnosti nám chuvicka chybí. Děkujeme

18. říj 2020

Rádi bychom vyzkoušeli sonicke kartáčky. Oba s partnerem velmi dbáme na dentální hygienu a u vyčištění kartáčkem to rozhodně nekončí. O koupi kartáčků, jsme uvažovali, takže by to byla skvělá příležitost vyzkoušejte a rozhodnout se, zda nám budou vyhovovalo. Popřípadě rádi doporučili dále, pokud by jsme byli vybrani a s kartáčky spokojeni. Má druhou stranu by jsme využili i chuvicku, nebo ohřívač. Máme 3mesicni miminko a tyto vychytávky by mám rozhodně ulehčí život. Chuvicka by se hodila, když miminko zrovna spí a já se věnuji našim dvoum starším dětičkam. A ohrivacka vzhledem k tomu, že ne kojím a za chviličku začínáme i s příkrmem, by byla super vychytávka. Navíc v našem okolí je teď takový menší baby boom, takže by jsme v případě spokojenosti doporučili dál. A po využití a vyzkoušení darovali ohřívač a Chuvicku dál,tam kde je to potřeba.

18. říj 2020

Rada bych testovala chuvicku nebo ohrivac. Dcerka ma 7 mesicu a myslim, ze oboji by mi dost usnadnilo praci. Ohrivac by se mi hodil na prikrmy a chuvicka by mi dodala klid behem spani.

18. říj 2020

Určitě bychom s partnerem ocenili možnost testovat zubní kartáčky. I když si čistím pravidelně zuby a dbám na ústní hygienu, mám poslední dobou pocit, že to s přibývajícím věkem nestačí a pokukuji už nějaký čas po sonickém zubním kartáčku, který by mohl pomoci v boji za bílý a zářivý úsměv.

18. říj 2020

Sada sonických kartáčků.
Rádi bychom s manželem vyzkoušeli sonicke kartáčky, zuby si čistíme pravidelně a i přes pečlivou zubní hygienu nás trápí zubní kámen, zabarvení zubů od kávy, kterou máme rádi a jako maminka 2 dětí, kteří jsou hyper, prostě potřebuji 🙂 . Možnost testování by byl úžasný dárek pro nás pro oba.

18. říj 2020

Dobrý den, ráda bych vyzkoušela sadu sonických kartáčků a to z důvodu práce, kde pracuji na směny a tudíž i krátkého času na péči o zuby. Vánoce se pomalu blíží a byl by to hezký dárek pro mě i mého muže.

18. říj 2020

Dobrý den, rádi vyzkoušíme sadu sonických kartáčků na zuby. Již delší dobu po nich koukáme a přemýšlíme nad jejich koupí. Byla by to první zkušenost. Vzhledem k tomu, že máme půlročního chlapečka, často čistím zuby a ještě musím stíhat další aktivity. Kartáček by pro mě byl velkým pomocníkem 🙏😊

18. říj 2020

Ráda bych se svým přítelem vyzkoušela sonické kartáčky SonicBrush Compact Duo. Bohužel jsem letos v lednu musela podstoupit resekci skrz zánětlivou cystu, tak se snažím svým zubům dopřát teď jen to nejlepší. Oba momentálně používáme elektrické kartáčky, ale nejsme s nimi moc spokojené a hledáme kvalitnější produkt, který nám nebude ničit sklovinu a zároveň zbaví naše zuby plaku, bakterií a ušetří čas i tím, že již nebudeme muset používat další mezizubní kartáčky a přípravky pro perfektní vyčištění zubů jako doteď, protože vše obstará právě on.

18. říj 2020

Ráda bych vyzkoušela sonicke kartáčky. Já mám 14 vlastních zubů a budu mít násady a chtěla bych větší péči. Manžel se o zuby stará, ale určitě by mu pomohl.. Strašně moc si je čistí a přijde mi, že mu přijdou nevycistene a taková péče není nejlepší.. Pokud bychom byli vybraní moc by nás to potěšilo 🙂 pěkný večer

18. říj 2020

Rádi bychom s manželem testovali sonické kartáčky. Na zubní hygyenu velice dbáme je to každodenní rutina. Jak ráno tak i večer. Též oba rádi zkoušíme nové produkty a svoje zuby si tímto rozmazlujeme. Kdybysme byly vybráni byly bysme moc rádi.

18. říj 2020

Rádi bychom s manželem vyzkoušeli sonické kartáčky a videochůvičku. O zuby oba pečujeme, to samé učíme i obě děti. A protože mladšímu prckovi je teprve 15 měsíců, videochůvička by se nám taky moc hodila.

18. říj 2020

Rada bych otestovala chuvicku. Mala ma 10 mesicu a spi s nami v posteli. Kdyz od ni po uspani odchazim, pekne ji obskladam a obcas i mame s manzelem telefon jak chuvicku kdyby se nahodou vzbudila nez za ni pujdu spat. Videt ji by bylo napomocne, obzvlast kdyz zacina byt daleko vice mobilni a mnozstvi prikryvek jako barikada dochazi* (z jedne strany celo postele, z druhe stena, ze treti postylka, kde spala asi tyden 😂).
* Komentar prosim berte jako zveliceni. Samozrejme ze spravna ochrana proti padu pouzivana 😉

18. říj 2020

Krásný večer, ráda bych spolu s manželem vyzkoušela sonické kartáčky. O zuby s manželem pečujeme, jak jen to jde - čištění zubů 2x denně vhodným kartáčkem dostatečně dlouhou dobu, používání zubní nitě či mezizubních kartáčků a preventivní prohlídky u zubaře 2x ročně. Snažíme se naučit i naše děti se o zoubky hezky starat. U nás obou se v dětství na zubní hygienu moc nedbalo, takže máme oba zuby dost opravované, u mě je pravděpodobně i začínající paradentóza. Kvalitní a precizní čištění zubů je tak u nás obou nezbytné. Moc rádi bychom proto vyzkoušeli tyto kartáčky TrueLife. Budeme se moc těšit, pokud budeme vybráni.

18. říj 2020

Testovat bych chtela predevsim kartáček. Uz si chystam dliuho si koupit nejaky elektrický a vyzkouset by bylo super. Zuby si cistime ted kdyz si je cisti i nase mala opravdu někdy i 6x za den 😅🙏 jindy klasicky rano, večer. Klidne bych vyzkousela i novy, druh chuvicky (mame starsi tip s menším displejem). Ta nase je bezva jen někdy obcas vypadava signal, zajimalo by me zda novější tip mene zlobi.

18. říj 2020

Ráda bych vyzkoušela jakýkoliv z nabízených produktů. Co se týče zubních kartáčků, tak přítel má problémy s velkou citlivostí zubů i s dásněmi, které mu často krvácí, takže určitě ocení jakoukoliv úlevu od problémů. Chůvičky a ohřívač mléka určitě v blízké době také oceníme a rádi vyzkoušíme, jelikož TP mám 15.11. Nad koupí obou produktů již nějakou dobu uvažujeme. 🙂

18. říj 2020

Ahoj, ráda bych otestovala sonický kartáček na zuby. Já i manžel chodíme pravidelně na zubní hygienu...no, od té doby co se nám narodila dcera ( 6 měsíců) moje péče o chrup trochu pokulhává. No dobře, není to jen trochu, Jsou dny kdy i vyčistit si zuby ráno je naprostý luxus...na ranních 10 minut před zrcadlem, kdy dělám opičky a čistím zuby katáčkem , pak single kartáčkem pak mezizubním kartáčkem a pak dočišťuji zubní nití mi už čas nezbývá. Ocenila bych pomocníka v péči o chup, který mi po ránu udělá v ústech pořádné tsunami a pomůže zlepšit stav zubů a dásní abych mohla i nadále okouzlovat svého manžela krásným úsměvem.

18. říj 2020

Pěkný večer snsd ještě stíhám se zapojit. Trstovat bych chtěla určitě kartáčky, už nějakou dobu po nich pokukuji a tohle je skvělá příležitost jak je vyzkoušet. Pravidelně se o zoubky staráme . A taková chuvicka s kamerou by byla také super, máme doma dvouměsíční miminko na které by jsme mohly koukat při jejím usínání.

18. říj 2020

Dobrý den, my bychom měli zájem o sonické kartáčky. Dentální hygiena je u nás na prvním místě, jelikož jsem sestra v Zubni ambulanci. Celá rodina chodíme na dentální hygienu minimálně 3xročne. Starší kluci mají rovnátka a já někde četla že sonický kartáček zlepšuje u orthodontickych pacientů hygienu až o 30%. A nejmenšímu synovi je 7 a prave prochází výměnou chrupu. Sonicky kartáček by mu mohl pomoci dočistit i špatně přístupná místa. Děkuji

20. říj 2020

Ráda bych otestovala sonický kartáček. Já prozatím žádnou zkušennost se sonickým kartáčkem nemám, manžel používá klasický elektrický nejmenované značky, takže bychom asi dovedli porovnat výhody sonického kartáčku. Myslím, že bychom dovedli porovnat zuby před a po z dvou různých pohledů, což by bylo, myslím, skvělé.

20. říj 2020

Ahoj, ahoj, jmenuju se Lenka a True life moc dobře známé, vaší videochuvicku máme doma už nějaký ten pátek a já jsem z ní nadšená. Byla bych ráda, pokud bych mohla vyzkoušet vaší ohrivacku mléka, Matýskovi je sice už skoro rok a půl, ale v noci se stále budí na mléko a pokud bude po bráchovi, budit se ještě nějaký ten pátek bude. Vodu ohříváme v rychlovarné konvici, ale nepřijde mi to jako nejlepší řešení, pokud by bylo něco, co by mi v noci v
polospanku usnadnilo práci, přivítáme tohodle pomocníka s otevřenou náručí 😊 na víc, k snídani má Matýsek nejradši mlíčko s kaší a sama jsem zvědavá, jestli by si ohrivacka poradila i s něčím hustším 😊 na případné testování se velmi, velmi těšíme..
Vaši věrní zákazníci Lenka a Matýsek ❤️

20. říj 2020

Zdravím mám zájem o testování chůvičky máme jen obyčejnou a občas by se hodilo ho vidět.....malí má 5m a tu co máme pomalu dosluhuje musíme ji mít na nabíječce nebo už nefunguje odešla baterka .....ale musím říct je stará minimálně 10let a má za sebou minimálně 4deti a bylo na ní spolehnutí jen teď kolikrát vypadne signál tak musím častěji chodit kontrolovat....ale co bych pro něj neudělala že

25. říj 2020

Ahoj, maminky,

všem moc děkujeme za zájem a komentáře 🙂 Testerky na toto testování již byly vybrány a produkty testují. Vybraným uživatelkám jsme poslali zprávu interní poštou. Pokud vám IP nepřišla, nebyly jste vybrány na testování, ale nevěšte hlavu a zapojte se do dalších výzev 😉

Každé z vás zasíláme tři srdíčka ❤️ ❤️❤️

Přejeme krásný den 🙂

konik_testuje

@18moniik, @1kaci, @78marcela, @aaalikk, @adelain24, @adusku, @alcad, @alenapalena, @alla007, @ametystka, @andinka97, @andrysek666, @anetka1701, @anezka_s, @aniiee, @animali, @aniny, @annamariefilipova, @annynka94, @areh, @aydee2238, @baila01, @balalajkaaaaa, @balsev92, @barboraenderle, @barcamoravcova, @barusa23, @barusilonka, @basko206, @beev, @benkl, @beruska125, @bestfriend, @bettynka26, @beuska4, @blanka29, @blpb, @bohativet, @bublisa, @budnicek, @bzutka, @caffelatte1, @cassidyc, @cassidyl, @cechul, @charlottelotta, @chilli009, @chocomorocco, @clarise, @culda005, @dadulakk, @denisaplchova, @denny94, @dindulik, @dominiicka, @domisch, @drobnix, @drzticka88, @dvoraiv, @e7, @eglina, @eiliko, @elayli, @elkaje, @eloise02, @evabry, @evenska1, @evulineek, @firefffly, @firefly13, @firsttime, @flagri, @fouskovi, @g_m, @gabkekoczi, @goldilocks9, @greenlucia, @halasovci007, @hance89, @handulkak, @happyzuza, @hasara33, @hhranolka, @honeya, @hpn, @hsopka, @igelitka, @iivoonaa, @irenoslava, @irisska91, @iwi001, @izzylka, @j83, @jackie71, @jana31990, @janahadu, @janaka93, @jarcca, @jesslee, @jitulkabobulka, @jljm, @jouzis, @juliemichal, @jurkovaj, @kacenka020, @kacka1994, @kafkovomisa, @kamca050, @kamusek, @katakubova, @kate02, @katerina2394, @katerina_2510, @katerinka_kh, @katerm, @katka_dv, @katkaproch, @katrin28, @kazzyy, @kija, @kixi, @kizii, @klovalka, @klpoiu, @koudyl, @kristjir, @kristl28, @kristynkal, @krtcice, @kulickakulata, @ladusandbaby, @ladyylu, @laloogrey, @lcn162, @leever, @lena1905, @lenatko91, @lenfik, @lenice90, @leniczka23, @lenislav87, @levandulina, @liduskabalanova, @lmartinkova85, @luci9082, @luci_ela, @lucie0777, @lucie_eee, @lucieci, @lucik732, @lucka99, @luna126, @maci87, @macinad, @mackr, @majketkaa, @makacenka, @makret, @maloira, @malyskrivan, @mamamili, @mamianma, @mandlik, @marketka_m, @marushrad, @matys13, @megankaa, @michaelakub, @michaelarousova, @michaelllas, @michala1987, @michalelka, @michalusenka, @michaste, @mihala12, @milcamf, @milixx, @mimiveru, @mirtha, @mirunka4, @misaa56, @misabrejlova, @misha_1989, @mishalka92, @mishell56, @mishulka9, @mispule29, @missttery, @modelis, @molly2013, @moncici89, @monikaam, @monikakr92, @monikamas, @monikastelinka, @monna_r, @morwisek, @most2010, @mrsmishelina, @msgracia, @mstotova, @mysce, @narnell, @nataliachovancova, @netty89, @nicholcha, @nicoletaaa, @nikolurbanska, @nikoollkaa, @nikyta159, @nirezina, @opeth, @osmacipce, @pastelka91, @paturik, @pavlinageyerova, @pavlinatomsova, @pavlinavo, @pavlinkadv, @pavlunazmesta, @pegynka, @pehamek, @penelopaw, @petaov, @petra123321, @petraval01, @petuliiik01, @petuliis, @phanzali, @plavkynka, @podaji, @pommpomm1, @popletko, @priefi, @proskovaluc, @radushrose, @rebe, @riavais, @rkozakova, @romanavitkova, @ruzka1, @samasa, @sayast, @serbosek, @setba, @sigyn, @sim244, @sipeji, @sistersss, @smeally, @smekalovamo, @smuffynka, @snezenka123, @snouzee, @sofie1711, @sonisek, @sooonix, @spanelka, @stacheta, @sternliebe, @svetty, @tangerina, @terezfr, @terulle05, @tez83, @tichaj98, @timissa, @tridetiaja, @tuzzie, @tyna0505, @uyna, @uzulka, @valinka123456789, @vejik85, @ver_ver, @verca5505, @verdos, @verka619, @veronika3111, @verrys, @veru181, @veruszt, @verysucha, @veterka00, @veunka17, @veverka.terka, @vevu_n, @viktorieb, @vitkovakaterina, @vlahy, @vonrataj, @vopice1, @wenny23, @wikki07, @xantista, @xradkam, @zdenamol, @zhalickova, @zkopecka1103, @zlatovlaska_2012, @zuzann_85, @zuzapolivka, @zuzroko

28. říj 2020

Splnily tito pomocníci očekávání maminek a usnadnily jim péči o zdraví celé rodiny? Čtěte dál a dozvíte se. https://www.modrykonik.cz/testing/truelife2

25. lis 2020

Začni psát komentář...

Odešli