18moniik
2. únor 2017
109 

Jak jsem testovala kosmetiku Kawar

Celkem nedávno jsem se připojila do skupinky konik_testuje, který dává možnost maminkám i ostatním děvčatům zdarma otestovat nabízené výrobky. Stačí napsat pod daný výrobek komentář a čekat, zda se na Vás usměje štěstí. Na mě se to štěstí usmálo a teď mám tu čest napsat recenzi na kosmetickou řadu Kawar.

Abych řekla pravdu, o kosmetice Kawar jsem slyšela poprvé až tady na Koníkovi a velmi mě zajímalo o co se vlastně jedná. Proto jsem vyhledala si další informace o této kosmetice přímo na oficiálních stránkách http://www.kawar.eu/

Prodává se i v lékárnách a to mě utvrdilo v tom, že tato kosmetika asi nebude ledajaký "šunt", ale bude nejspíš kvalitnějšího ražení díky vysokému obsahu soli.

Kosmetika Kawar obsahuje minerály z Mrtvého moře, které mají blahodárný vliv na pokožku. Díky těmto minerálům má kosmetika mimo jiné antiseptické, antioxidační a hojivé účinky, což ocení především lidé se suchou pokožkou, problematickou pletí a všemi možnými problémy. 

                         Začínám poprvé testovat... HURÁ! HURÁ!

Když mi kurýr přivezl do práce balíček. Nevydržela jsem a hned se začala nadšeně dobývat dovnitř, abych s kolegyněmi něco z toho vyzkoušela. Ne nadarmo se říká, víc hlav víc ví 🙂

Nyní už testuji delší dobu a musím říct, že jsem celkem spokojená. Některé produkty mě doslova nadchly, jiné trochu méně. A co vše vlastně testuji?

Krém na ruce 

Já osobně nesnáším krémy na ruce právě z toho důvodu, že ruce zůstanou byť jen trochu mastné. Celý den pracuji na PC a doslova mě vyvádí z míry držet myš mastnou rukou. Jsem trochu "cimprlich" 🙂

Teď musím uznat, že jsem konečně narazila na ten nejlepší krém, co jsem kdy zatím vyzkoušela nejen já, ale i moje kolegyně, které na něj pěly ódy.

V chladném období, jako je teď navíc ochraňuje před mrazy, takže za celou dobu co krém užívám mě ruce nepálí a jsou dokonale hydratované.

Pozitiva: Hned se po rozetření vstřebává, nezanechává na rukou mastný film, příjemně voní, dlouhodobě hydratuje , velké balení 150 ml.

Negativa: Nenašla jsem ani jednu negativní vlastnost.

Tělové mléko

S tělovým mlékem Kawar jsem spojojená stejně jako s krémem na ruce. Má stejné vlastnosti. Po namazání se hned vstřebá a tak nemusím čekat až se mléko vpije... Můžu rovnou skočit do oblečení, čož mi naprosto vyhovuje. 

Proto jsou pozitiva úplně stejná jako u krému na ruce. Negativa jsem rovněž žádná nenašla.

Denní pleťový krém

Pro lidi s problematickou mastnou pletí jako jsem já, je tento krém doslova dar z nebes. Po nanesení na pleť se krém okamžitě vstřebává a příjemně ji zmatňuje. Při pravidelném užívání je pleť hezky jemná, hebká a co víc.... Mastí se méně než předtím. Kladně hodnotím chytré balení v tubě. Krém se dá rovnou pohodlně nanést na obličej, takže ho nemusíte nikde lovit v kelímku, kde vám ulpí za nehty.

Pozitiva: Rychle se vstřebává, dokonale zmatní pleť, snadno se nanáší.

Negativa: Osobně bych zvolila jinou parfemaci. Krém voní příjemně, ale já dávám přednost neparfemovaným.

Bahenní pleťová maska

Tento výrobek mi bohužel moc nesedl. Věřím, že bahno má blahodárné účinky na pleť, ale není to nic pro mě. Po nanesení masky mi dost vadil zápach bahna, který jsem cítila i dlouho po odstranění. Pleť mě pak celkem svěděla a měla jsem jí nepříjemně staženou.

Ovšem našla jsem i pozitiva... Umývání masky mě donutilo kompletně a velmi důkladně uklidit celou koupelnu až po strop. Bahno bylo nacákané snad všude. 🙂

Pozitiva: Dokonalý vzhled po nanesení, kdy vám dají pokoj snad všichni otravové, jen aby se na vás nemuseli koukat. 😀

Negativa: Nepříjemný zápach, na mojí pleť je celkem agresivní.

Sůl do koupele

Miluji rochnění ve vaně, proto koupelová sůl u mě nevydrží příliš dlouhu dobu. 

Sůl značky Kawar není nijak parfémovaná, takže ultra voňavoučkou relaxační koupel nečekejte. Neparfemovaná koupelová sůl je ale ideální na atopickou a jinak citlivou pokožku a musím uznat, že se překvapivě rychle rozpouští, což také velmi oceňuji.

Pozitiva: Rychle se rozpouští, hydratuje pokožku, příjemně se díky ní relaxuje, kůže je po koupeli jemná.

Negativa: Žádná negativa jsem nenašla. 

Mýdlo s obsahem soli

Řekla bych, že mýdlo je pro mě takový neutrál. Neurazí ani nenadchne. Vždy tuhá mýdla používám pouze na ruce. Nikdy na tělo nebo obličej, protože mám dost problematickou pleť a ráda bych se ještě někdy ukázala mezi lidmi bez akné. 🙂

Stejně tak tomu bylo i nyní při testování.Mýdlo je celkem příjemné na mytí rukou a dobře pění. 

Pozitiva: Dobře pění a smývá nečistoty, příjemně voní, snadno odstraňuje mastnotu.

Negativa: Vysušuje stejně jaké každé tuhé mýdlo.

Šampon na vlasy

Tento výrobek mě bohužel úplně zklamal.

Vadí mi, že šampon skoro nepění, takže na jedno umytí spotřebuji zbytečně moc šamponu a výsledek žádný. Po umytí jsou vlasy nepříjemné na dotek, připomínají chemlon a jdou velice špatně rozčesat. Pravidelným mytím jsou však vlasy trochu pevnější a vyživené.

Pozitiva: Vyživuje vlasy, po delším užívání jsou vlasy trochu pevnější.

Negativa: Nepění, vlasy jsou zacuchané a jdou špatně rozčesávat, vlasy jsou nepříjemné na dotek. 

Žávěrem bych chtěla velmi poděkovat Koníkovi za umožnění testování. Jsem moc ráda, že jsem si to mohla vyzkoušet a určitě se připojím do další testovací výzvy.

                    Už nikdy si nebudu kupovat jiný krém na ruce než právě Kawar.

                                                                    DĚKUJI 🙂

#test_kawar

Skvělá recenze, moc díky! 🙂

2. únor 2017

Začni psát komentář...

Odešli