88petule
22. led 2021
819 

Tekutá mléčná dětská výživa

Maminky, znáte ty situace, kdy se probudí vaše miminko pláčem hladové? Ten pocit, že musíte připravit mlíčko rychle, abyste co nejdříve uspokojily vaše děťátko? Nebo když hlídají prarodiče a mají strach, že nezvládnou připravit kojenecké mléko správně? Nebo se chystáte na výlet a předem vymýšlíte, kde budete mít možnost kojenecké mléko připravit? Ten pocit už vás trápit nemusí. Značka BEBA vám totiž nabízí BEBA COMFORT HM-O V tekuté formě.  

Mám pocit, že to nám maminkám chybělo, hotové kojenecké mléko připravené k okamžitému podání. Myslím i, že po této formě mlíčka maminky toužily z mnoha důvodů, které vám vypíšu níže, už dlouho a že budou opravdu velmi vděčné za tuto hotovku - stejně jako jsem já. 

BEBA COMFORT HM-O, tedy nová tekutá forma kojenecké výživy obsahuje:

💧 OLIGOSACHARIDY 2´FL – oligosacharidy svoji strukturou identické s těmi v mateřském mléce

💧 Vitamíny A, C, D - podílejí se normálním fungování imunitního systému*

💧 OPTIPRO® – speciální proces k získání směsi bílkovin s cílem přiblížit se mateřskému mléku

💧 Bez palmového oleje

*Minerální látky železo, zinek a vitamíny A, C, D se podílejí na normálním fungování imunitního systému. Obsah v souladu s požadavky příslušné legislativy.

Tekutá mléčná dětská výživa, BEBA COMFORT HM-O je připravena pro každou situaci. Já, jako maminka, vidím její smyslnost v těchto případech : 

  • · PŘI HLÍDÁNÍ 

Maminky, znáte to, často přichází okamžik, kdy potřebujete, aby vám vaše děťátko někdo pohlídal. I když potřebujete jít třeba jen k lékaři, čas strávený mimo dohled děťátka se může protáhnout a čas krmení bude muset zvládnout babička. Já jako máma vím, že příprava kojeneckého mléka může být občas stresující i pro mě, natož pro babičku, která s dítětem není tak často. BEBA COMFORT HM-O tekutá je připravena k rychlému podání právě v tomto případě. 

  • · NA CESTY 

Rádi cestujete? Má vaše miminko staršího sourozence, který prahne po výletu? Chystá se vaše rodina na víkend na chatu do hor? Naše rodina cestování miluje a s malými dětmi jsme vždy vybírali destinaci, kde bude k dispozici alespoň rychlovarná konvice pro převaření vody, abych mohla kojenecké mléko z prášku připravit. Toto omezení nyní odpadá, protože můžeme sáhnout po hotovém mlíčku, které se ani nemusí uchovávat v ledničce, a které stačí opravdu jen přelít děťátku do lahvičky a dát vypít nebo těm nejmenším ohřát ve vodní lázni. BEBA COMFORT HM-O v tekuté formě výrazně zjednoduší cestování a výletování s našimi nejmenšími.  

  • · PRO OKAMŽITÉ PODÁNÍ PŘI NÁHLE VZNIKLÉ SITUACI

Tekutá mléčná výživa vám pomůže i v jiných náhlých případech. Třeba chystáte narozeninovou oslavu a víte, že na přípravu mléka nemusí být ve stresu čas, i zde vám může být BEBA COMFORT HM-O tekutá velkým pomocníkem. Stejně tak ji můžete využít během návštěv či Štědrého dne, který může být pro maminku hektický. (To píši z naší nedávné zkušenosti. 🙂 ) Nebo se chystáte na víkend k prarodičům? Nezní lákavě sbalit s sebou jen tetrapack hotového mlíčka a v klidu k rodině odcestovat? Já jako maminka třech dětí říkám ano. 

BEBA COMFORT HM-O tekutá je téměř identická s BEBOU COMFORT v práškové formě. Jediný rozdíl mezi nimi je, že tekutá forma neobsahuje probiotika. Stejně jako BEBA COMFORT v práškové formě se i tato tekutá mléčná dětská výživa rozděluje podle věku vašeho dítěte:

💧 POČÁTEČNÍ MLÉČNÁ KOJENECKÁ VÝŽIVA je vhodná pro děti od narození a je na plechovce označena číslem 1. 

💧 POKRAČOVACÍ MLÉČNÁ KOJENECKÁ VÝŽIVA je vhodná pro děti od 6. měsíců a je na plechovce označena číslem 2. 

💧 BATOLECÍ MLÉČNÁ KOJENECKÁ VÝŽIVA je vhodná pro děti od 12. měsíců a je na plechovce označena číslem 3. 

Hlavní výhodou této výživy je, že se do ní opravdu nic nepřidává a ani se neředí. Je připravena vám okamžitě pomoci. Podávat ji můžete v teplé nebo studené formě, to záleží na Vás a děťátku, jak je zvyklé. Pokud byste chtěly podávat výživu v teplé formě, stačí potřebné množství nalít do lahvičky a ohřát ve vodní lázni. Jak jednoduché. 

Věřím, že vás BEBA COMFORT HM-O tekutá se všemi svými benefity zaujala tolik jako mě a že vám bude ve spoustě situacích tím nejlepším pomocníkem. 

Krásné zimní dny,

Vaše Petra a Nestlé

#zdravyzacatek s #nestle

………………………………………………………………………………………

Důležité upozornění: Kojení je pro Vaše miminko to nejlepší. Pokud již nemůžete kojit, vybírejte náhradní kojeneckou výživu po poradě se svým pediatrem.

Zrovna včera sme zkusili a musim říct ze jsem úplně odvarena. Do flašky se vesla půlka syn ji hned vychrupl a já sem dopila ten zbytek 😃 Bože to je dobrý ❤️ Heh takže po bojkotu kendamilu nic moc pro mě sunaru jdu do beby. Bude to chutnat stejně ?

22. led 2021

@95newmommy2020 Mezi Bebou Comfort práškovou a Bebou Comfort tekutou cítím chuťový rozdíl. Ale nevím, která je lepší. 😃 Ale možná je to i tím, že práškovou jsem ochutnávala a dělám teplou a tu v tekuté formě neohřívám.

22. led 2021

@88petule já jsem to zkusila studené a přišlo mi to stejne. Prave mi zase vypil celou
Láhev. :D A já si ju šla namichat taky. 🙈🤣

22. led 2021

@95newmommy2020 😄 Já mám BEBU také ráda a ráda si dám. 🤣🤣🤣

22. led 2021

@88petule konečně dobře mléko. Nutrilon i sunar mi smrdely. :D

23. led 2021

naprostá spokojenost

23. led 2021

@honzik101 👏🍀

23. led 2021

Začni psát komentář...

Odešli