88petule
26. kvě 2023
567 

Vybíráme šaty na léto v nejoblíbenějších e-shopech

Léto volá po šatech! Slyšíte to? Pomaloučku se i k nám do Česka vkrádají příjemné letní teploty. Abyste se v horkých letních dnech cítily dobře, vsaďte na pohodlné šaty z lehkých materiálů. V e-shopech je už nyní velký výběr nádherných šatů, které můžete třídit dle barev nebo délek. V kurzu jsou dnes nejen mini šaty, ale velké oblibě se těší midi délka, kterou obléknete třeba do práce. Elegantním dojmem vždy působí maxi šaty, které se hodí nejen na společenské akce. Já si minimálně jedny maxi šaty sbalím do kufru na dovolenou u moře.

_______________________________________

Šaty všech délek vám nabízí značka Orsay, kterou najdete v e-shopu ZOOT.cz. Vybírat můžete šaty už od 300 Kč. Já osobně mám několik kousků šatů této značky v šatníku a doporučuji ji všemi deseti. Šaty jsou kvalitně ušité a vydrží roky.

Orsay je módní velikán pocházející z Německa. V repertoáru Orsay naleznete kompletní dámskou garderobu. Jejich oblečení je vkusné a hodí se ke všem příležitostem. V sezónních kolekcích navíc Orsay nabízí nadčasové kousky v neutrálních tónech. Orsay nešije na "modelkovská" těla, tudíž se těší oblibě po celém světě. Orsay se rovná respekt k opravdovým ženským křivkám.

Mezi nejprodávanější letní kousky od Orsay na ZOOT.cz patří tyto šaty :

1) Tmavě modré dámské květované šaty ORSAY

Šaty v áčkovém střihu, bez rukávů a ke kolenům. Šaty v tmavé modré oživí květy, které k letnímu období prostě patří!

2) Bílé dámské vzorované košilové šaty ORSAY

Květované áčkové bílé šaty s knoflíky a na zavazování se dokonale přizpůsobí vašemu pasu. Šaty jsou ze 100% bavlny.

3) Oranžové dámské květované šaty ORSAY

I tyto šaty jsou mezi nejprodávanějšími kousky na ZOOT.cz. V krátkých šatech ze 100% bavlny s květinovým vzorem a v oranžové barvě budete k nepřehlédnutí! Ramena vám před sluníčkem ochrání krátké rukávky.

4) Zelené dámské maxišaty ORSAY

Krajkové dlouhé šaty bez rukávů s podšívkou. Zelená barva je letní barva, a proto by v letním šatníku chybět neměla. Na krajky můžete vsadit vždy, v létě obzvlášť! Tyhle šaty vyzařují pohodlností, co říkáte?

_______________________________________

Krásné letní šaty vám nabídne i značka Vero Moda, kterou naleznete též na ZOOT.cz.

Jedinečná značka Vero Moda byla založena v roce 1987 se sloganem "žijeme a dýcháme trendy". Dnes je nejžádanější značkou po celém světě. Právě jejich kousky oblečení se stávají bestsellery a získávají velká uznání. Vero Moda se specializuje na šití ženských oděvů. Právě šaty od této značky jsou vždy funkční, užitečné a univerzální. Všimněte si, že Vero Moda má ráda u žen odhalená ramena, proto většina jejich šatů nabízí letní šaty na ramínka. 

Mezi nejprodávanější letní kousky od Vero Moda na ZOOT.cz patří tyto šaty :

1) Krémové šaty VERO MODA Helyn

Krémové letní šaty ke kolenům na ramínka jsou velmi jednoduché a jasně připomínají letní čas u moře. Šaty vám Vero Moda nabízí také v černé a svěží růžové barvě.

2) Zelené vzorované maxišaty VERO MODA Dicthe

Dlouhé šaty zelené barvy jsou taktéž na ramínka a jsou ze 100% organické bavlny. Jsou velmi stylové.

3) Černo-béžové vzorované košilové šaty se zavazováním VERO MODA Anea

Tyto šaty nabízí zvířecí vzor, který je v dnešní době velmi populární. Šaty mají límeček, knoflíky a zavazování v pase.

4) Fialové krátké šaty VERO MODA Hollyn

Krátké šaty jsou ušity ze 100% bavlny. Nabízí se ve více barevných variantách.

_______________________________________

Oblíbenou značkou oblečení, které nabízí nejmódnější trendy je MOHITO. Na Mohito.com najdete nádherné letní kousky. Na webových stránkách jsou šaty roztříděny do těchto kategorií : koktejlové šaty, květované šaty, mini šaty, midi a maxi šaty, overaly. Šaty zakoupíte už od 149 Kč, což je cena za výprodejové kousky.

Inspirací pro návrháře značky MOHITO při vytváření nových kolekcí jsou jen a jen ženy. Ideální jsou ženy se svobodným duchem, přirozeným sebevědomím, smyslností a láskou k životu. Krom smyslných šatů nabízí MOHITO i pohodlnost a funkčnost. Pro zajímavost MOHITO vlastní 225 prodejen v 18 zemích světa.

Jak vypadají šaty, které seženete jen u MOHITO? Takto : 

1) Šaty s volánem ve fialové barvě

Novinkou mezi mini šaty jsou šaty s volánem. Zakoupíte je v různých velikostech. Šaty jsou letošní novinkou a velmi rychle se vyprodávají.

2) Šaty s volánem v zelené barvě

Dokonalá barva šatů v dokonalé midi délce. V těchto šatech jasně vyniknou vaše krásné ženské křivky.

3) Šaty se spadlými rameny

Květinové šaty jsou ušity v moderní maxi délce. Šaty se nabízejí ve dvou barevných květinových variantách. Jsou lehké a vzdušné.

_______________________________________

Nádherné letní šaty různých značek nakoupíte i v e-shopu AboutYou.cz. Zde máte šaty roztříděné podrobněji. Najdete zde kategorie šatů : společenské šaty, koktejlové šaty, maxi šaty, midi šaty, mini šaty, košilové šaty, LETNÍ ŠATY, plážové šaty, džínové šaty, žerzejové šaty, pouzdrové šaty, úpletové šaty, krajkové šaty, šaty s laclem. Nejprodávanější značky na e-shopu AboutYou.cz jsou ONLY, MANGO a VERO MODA. Oblíbenou značkou šatů je i dánská značka VILA.

Značka VILA je základem elegance a jednoduchosti oblečení. Modely se mezi sebou dají báječně kombinovat. Z jednoho kousku tak můžete vytvořit celou řadu různých outfitů. Všechno oblečení značky VILA zvýrazní tvou osobitost a krásu.

Letní šaty značky VILA, které zakoupíte v e-shopu AboutYou.cz :

1) Šaty 'Kalila'

Krajkové šaty se sklady a s délkou nad kolena zakoupíte v různých barevných provedeních.

2) Letní šaty 'Juliette'

Květované šaty se těší mini délce. Šaty vás také potěší splývavou látkou a opaskem na stažení v pase.

3) Košilové šaty 'Zia'

Košilové šaty mají příjemný chladivý efekt. 3/4 délka je tak akorát a samozřejmostí je 100% bavlna. Šaty jsou ve vrchním díle elastické a přizpůsobí se vašim mírám. Oživit šaty můžete libovolným páskem v libovolné barvě. Dostanete tak vždy jiný a krásný kousek oblečení.

_______________________________________

Na www.plnapenezenka.cz si můžete prohlédnout všechny obchody, ve kterých nakoupíte jak šaty, tak další letní oblečení.
https://www.plnapenezenka.cz/kategorie/moda-a-d...

Jak nakoupit s cashbackem si můžete přečíst v tomto článku, který je pro vás jednoduchým návodem :
Jednoduchý návod, jak nakoupit s CASHBACKEM

Děkuji vám za pozornost a nezapomeňte si alespoň jedny nové šaty na léto koupit. Tímto krokem nejenže oživíte svůj šatník, ale v nových šatech se budete cítit báječně! 🌞

Pojďte ještě poradit ostatním, ve kterých dalších e-shopech nakupujete šaty na léto. Do komentáře i připište, jaká je vaše OBLÍBENÁ ZNAČKA LETNÍCH ŠATŮ .

Krásný den a nádherně prožité přicházející léto vám všem přeje
Peťule a #plnapenezenka

Začni psát komentář...

Odešli