aalleennkkaa7
11. dub 2017
28 

PETIT LULU – svrchní kalkotky

  • 100 % polyester (laminovaný polyuretanem)

Petit lulu s.r.o.

Ladova 199/20 Jablonec n. N.,

Česká republika

Před prvním použitím vyperte. Po použití vyvětrejte a znovu použijte, perte min. jednou týdně. Před praním zapněte suché zipy do protizipů. Svrchní kalhotky nesušte na topení.

K používání látkových plen jsem se dostala u druhé dcerky, díky svojí kamarádce, která se zrovna připravovala na roli maminky a ušila nám naši plenkovou výbavičku. Ještě jednou děkuji ;).

Výběr svrchních kalhotek jsem obzvlášť neřešila a asi jsem nevybrala ty pravé, proto když jsem narazila na tyto krásné kalhotky, rozhodla jsem se je zkusit. Zaujaly mě především jejich flísové lemy. Starší dcerka, u které jsem zkusila noční jednorázovou plenku nahradit látkovou, si většinou stěžovala, že ji tlačí a u mladší mi provlhaly nohavičky, takže to před zimou chtělo vyřešit. Kalhotky mě nezklamaly, nejen že krásně vypadají, ale lemy jsou opravdu měkoučké a neškrtí, zatím neprovlhly a přes noc krásně uschnou i při ručním praní. Druky jsou podložené a kvalita šití je také bez chybičky. Plenka roste s dětmi, i moje tříletá dcerka má ještě rezervu.

Protizipy - oceníte při praní v pračce, slouží k tomu, aby se na plenku nepřilepilo jiné prádlo

Tak co jak nám sluší?

Novorozeně 50 cm

10 měsíců a 9 kg

3 roky a 13 kg

Které vyzkoušíte vy?

https://www.feedo.cz/obchod/vysledky-hledani/petit%20lulu%20svrchn%C3%AD/

Já si osobně nemohu vybrat, všechny jsou krásné, ale už teď vím, že u jedné rozhodně nezůstaneme.

Alena

Začni psát komentář...

Odešli