Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    allynka
    26. čer 2018    Čtené 392x

    Moje živá voda: Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster

    Před několika týdny jsem měla to štěstí, že jsem byla vybrána pro testování Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster, což mě opravdu tuze potěšilo, protože jsem tak trošku posedlá kvalitní kosmetikou a každá aplikace něčeho příjemného (a nového obzvlášť) mi způsobuje čirou radost. Takže moc děkuji, Koníku, že tuto možnost přinášíš!

    Přiznávám se, že ve chvíli, kdy jsem psala svých pár řádek, abych získala nový produkt pro testování, jsem neměla ani tušení, co je vlastně zač. Pro ty z vás, kteří také trochu tápou, přináším lehkou osvětu. Zjistila jsem, že se jedná o mineralizující termální vodu Vichy, která se zrodila v oblasti francouzských vulkánů a obsahuje 15 vzácných minerálů s koncentrací 5,2 gramů na litr. Vůbec poprvé laboratoře Vichy dosáhly její výjimečné 89 % koncentrace (proto název Minéral 89) ve spojení s kyselinou hyaluronovou, známým zdrojem přírodní hydratace. Kyselina hyaluronová způsobí, že se voda vstřebává do pokožky průběžně, pleť se tak příjemně vyplní, působí svěže a hebce. A co že je to ten “booster”? Doslova to znamená posilovač 🙂 Jedná se v podstatě o silnější koncentrát aktivních látek, které se dostávají hlouběji do pokožky. Díky svému složení jsou účinnější a dokážou aktivovat pokožku v hlubokých vrstvách zevnitř. V tomto případě tedy Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster přináší intenzivní hydrataci, posílení a vyplnění pleti. Posiluje funkci kožní bariéry a působí tak proti vnějším i vnitřním agresorům, jako je znečištění, stres nebo únava.

    Jsem trojnásobná maminka, ale také jsem žena. Zdá se to možná jako samozřejmnost, ale někdy mám pocit, že když se žena stane maminkou, přestává sama sebe vnímat jako ženu. A to já nechci. Chci zvládat obojí a protože jsem perfekcionistka, chci obojí zvládat perfektně. Ve dvaačtyřiceti se pořád cítím na sedmadvacet, takže se snažím klamat tělem. Jenže zevnitř moje tělo asi ví, zač je toho loket, a tak mi začíná pomalu a plíživě naznačovat, že už mi nedaruje všechno zadarmo jako dřív, ale že se o něj musím taky trochu starat. Stres a únava z nevyspání jsou přesně ty agresory, se kterými se často potýkám. A když už toho má moje tělo plné zuby, vystrčí varovné růžky v podobě povadlé a unavené pleti nebo váčků pod očima. Co s tím?

    Tiše jsem zajásala, když jsem na Koníku objevila šanci otestovat Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster. Hydratuje, rozjasňuje, vyplňuje... pyšnil se svými schopnostmi. No - tak se ukaž!

    Ukázal se za pár dnů. Po rozbalení malé krabičky se objevila průhledná, směrem ke dnu smaragdově zbarvená, lahvička s pumpičkovým aplikátorem. Příjemný čistý design byl v dokonalém souladu s mojí představou vyvolanou slibovanými účinky.

    Mám smíšenou pleť, dosud jsem ráno používala oční krém na oční okolí a zmatňující krém na obličej. Večer opět oční krém a samozřejmě kvalitní noční krém (naposledy Vichy Slow Age, do kterého jsem se zamilovala). Nyní jsem zařadila ráno i večer před aplikací krému také Vichy Booster. Má lehkou gelovou konzistenci, je neparfémovaný, snadno se aplikuje a dobře se vstřebává. Ačkoli je gelový, vůbec nelepí, čehož jsem se trochu bála. Zpočátku jsem byla trochu skeptická k jeho účinku, protože je opravdu tak lehoučký, že jsem nevěřila, že by mohl mít nějakou sílu. Jak se ale později ukázalo, opak je pravdou. 

    S testováním boosteru jsem začala v okamžiku, kdy se o mě pokoušela parádní rýma. Jako obvykle jsem zanedbala spánkový režim (jsem zkrátka neponaučitelná), čímž se mi oslabil organismus a pak už jen stačilo přejít z tropického vedra do klimatizované haly a rýma se hlásila o slovo. Doufala jsem, že v červnu si jen pár dnů smrknu a bude po všem, jenže chyba lávky, bacil mi zalezl do dutin a já skončila na antibiotikách v posteli s teplotou. Prvních několik nocí jsem vůbec nemohla spát. Booster jsem testovala poctivě dál, ale říkala jsem si, že se nemůžu ani vyfotit, protože byste se mě patrně lekli. Pak jsem v tom hrozném stavu musela na první třídní schůzky našich dvojčátek. Nechtělo se mi patlat s mejkapem, tak jsem si jen zvýraznila oči… a k mému údivu jsem vypadala celkem obstojně! Posuďte sami, jestli byste z fotky poznali, že jsem nemocná, s teplotou a po 3 probdělých nocích ;)

    Nemoc pomalu ustupovala a moje počáteční nedůvěra ve Vichy Booster se změnila v absolutní nadšení. Těším se na ráno i večer, až si booster nanesu na obličej a on ze mě vmžiku vykouzlí krásnou a mladou ženu. Rozzáří moji pleť a jakoby ji vypne, zdá se mi pevnější a hebká. Není žádný problém potom nanášet další přípravky, na které jsem zvyklá, ať už je to krém, podkladová báze, mejkap nebo korektor. Netvoří se žádné žmolky, které by se u gelového podkladu daly čekat. Všechny kosmetické přípravky nanesené na booster plní svoji funkci a drží lépe než předtím. Ale pokud to není nezbytně nutné, žádné další přípravky už nenanáším. Není to potřeba, protože vypadám svěží a k světu jen tak nalehko s Vichy Boosterem 🙂 Na léto naprosto perfektní!

    Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster je pro mě jako živá voda. Ano, přesně tak jsem si ji vždycky představovala. Na první dojem nenápadná, lehká a čistá, ale svým účinkem až zázračně silná. 

    allynka
    27. bře 2018    Čtené 356x

    Jak proměnit večerní rutinu v nadpozemský zážitek

    Před třemi týdny jsem objevila noční krém Vichy Slow Age a od té doby se těším na každý večer, až se jím nechám hýčkat.

    Jsem dvaačtyřicetiletá maminka tří skřítků, bývám často unavená, nevyspalá a vyčerpaná, což se podepisuje především na mé pleti. Ale také jsem žena, která ví, co chce a moc ráda se líbí svému muži. Noční krém tvoří nepostradatelnou součást mojí každodenní péče o pleť, proto jsem zajásala, když mě Koník umožnil otestovat mezi prvními v Čechách nový noční krém od Vichy. Už téměř jedenadvacet večerů aplikuji na obličej Vichy Slow Age a moje prvotní nadšení se postupně stává závislostí. Ale pěkně od začátku. 

    Než mi dorazil balíček, snažila jsem se získat všechny dostupné informace, abych si udělala jasno, co můžu od krému očekávat. Dozvěděla jsem se, že krém je určený pro unavenou pleť, obsahuje antioxidanty proti stárnutí, rozjasňuje a vyhlazuje pleť, má hnědou barvu, gelovou konzistenci a rostlinnou, až téměř medicínskou vůni. Sice jsem se na něj těšila, protože miluju každou novou kosmetiku, ale k některým tvrzením jsem byla mírně skeptická, jiné ve mně vzbuzovaly dokonce obavy. Notak co třeba ta vůně, to by mohl být pěkný průšvih... nebo gelová konzistence, vždyť gelové krémy bývají málo hutné, jakoby tekuté nebo dokonce lepivé.

    Rozbalila jsem svůj malý poklad a v rukou se mi ocitl krém v luxusně vyhlížejícím balení smaragdově zelené barvy. Odšroubovala jsem víčko a velmi opatrně jsem si přivoněla. Voněl naprosto božsky! Necítím z něj přímo bylinky, ale cosi přírodního, svěžího a lehounce sladce omamného, co vás nutí si přičichnout znovu a znovu. Těšila jsem se na první večerní aplikaci jako malá. 

    Konečně nadešla ta chvíle a já jsem po důkladném vyčistění obličeje mohla vyzkoušet Vichy Slow Age na vlastní kůži. Všechny obavy ohledně konzistence se rozplynuly v ten moment, kdy jsem krém nanesla na pleť. Byl to doslova nadpozemský pocit, tak sametově hedvábný... a k tomu ta úžasná vůně... bylo to tááák příjemné, že jsem měla chuť do krému skočit úplně celá a vykoupat se v něm. Šla jsem spát naprosto spokojená. Takové zdánlivé maličkosti dokáží udělat můj život ještě radostnější. 

    Každý večer si tak dopřávám úžasný požitek pro (skoro) všechny moje smysly. Vichy Slow Age je tuze moc příjemný, heboučký a nádherně voní. Je fajn, že stačí nanést opravdu malé množství a krém se krásně rozetře a vstřebá. Ale nevstřebá se zase natolik, abych o něm už po pár minutách nevěděla. Vnímám ho na své pleti tím nejpříjemnějším způsobem jako tenoučkou vrstvu ochranné péče. A k tomu ta naprosto úchvatná, jemná, avšak silně návyková vůně... už se trochu opakuju, já vím, ale nemůžu si pomoct... je to přesně taková vůně, kterou chcete čichat pořád a pořád a nikdy se vám neomrzí... taková, díky níž usínám s příjemným pocitem a spokojeným úsměvem. 

    Ale víte, kdy se pozná kvalitní a účinný noční krém? Přece ráno! Vichy Slow Age mě po probuzení příjemně překvapil, vnímám to,  jako by mě stále něžně objímal a dodával mojí pleti jiskru. Ani při pohledu do zrcadla nemám důvod ke zděšeným výkřikům či znechuceným sarkastickým poznámkám. Moje pleť je na dotek příjemně hebká a zlehka vypnutá. Vrásky mám zatím jen okolo očí od smíchu, takže je neřeším. 

    Co bych mohla krému vytknout? Popravdě jsem žádná negativa nenašla. A to musím přiznat, že jsem poměrně náročná a nenapravitelná perfekcionistka. 

    Dlouho jsem přemýšlela, co tento noční krém nejlépe vystihuje a najednou mi to došlo. Vichy Slow Age mi připadá, jako by pocházel od Avatarů. Svou konzistencí a vůní je tak čistý, nevinný a neskutečně příjemný a zároveň je překvapivě účinný. Takže za mě jednoznačně ANO, stojí za to ho vyzkoušet, každý večer se nechat unést do země Avatarů a každé ráno se probouzet jako znovuzrozená.

    allynka
    2. lis 2017    Čtené 968x

    Kouzelné pastilky nejen pro sychravé podzimní dny!

    Dnešní doba všudypřítomných klimatizací, hektického životního stylu a bláznivého počasí je velkou zatěžkávací zkouškou pro náš organismus. Objevila jsem malý gumový zázrak, který vám může zachránit krk! A to doslova.  

    Často mě trápí nepříjemný pocit v krku. V létě za to může pobyt v klimatizovaných prostorách, samozřejmě včetně auta, a v zimě je na vině střídání suchého teplého vzduchu uvnitř se studeným vlhkým vzduchem venku. Tomu se zkrátka nevyhnete a pokud jste na krk a hlasivky citliví jako já, celoročně bojujete s občasným škrábáním, nepříjemnými pocity při polykání nebo chraptěním. 

    Můj další problém, který v oblasti zdraví neustále řeším, je oslabená imunita. Coby trojnásobná maminka dětí ve školkovém věku bývám velmi často nevyspalá a vyčerpaná, čímž se oslabuje moje obranyschopnost a jsem pak náchylnější ke všem onemocněním. Jenže copak si můžu “dovolit” být nemocná…? Prvním příznakem blížící se nemoci u mě opět bývá ono již zmíněné škrábání v krku. 

    Dlouho jsem hledala nějaký přípravek, který by zahnal počáteční škrábání v krku, ideálně mi také pomohl celkově se zmátořit a zároveň mi byl příjemný. Doslova nesnáším pastilky, které se v ústech mění v prášek a drobí se… fuj… zvedá se mi žaludek, jen na to pomyslím. Tvrdým cucavým “bonbonkům” také příliš neholduji, ale až donedávna nebyla jiná volba.

    Teď už je ale všechno jinak, objevila jsem totiž doplněk stravy Tantum Natura s propolisem a vitaminem C! K dostání je ve dvou příchutích - Pomeranč a med a Citron a med, který ještě navíc obsahuje zinek. Kromě úlevy v krku díky svému složení slibuje také podporu imunity. 

    Byla jsem nadšená, když jsem objevila takový malý zázrak, který by mohl vyřešit moje časté starosti!

    Hned jsem je otevřela a byla jsem zvědavá na jejich konzistenci, protože i gumové mohou být špatné (kousnete do něj a rozpadne se na tisíc kousků) nebo dobré (dá se téměř žvýkat) a také na jejich chuť. Zkusila jsem pomerančový s medem a už na první dojem si mě získal. Mohla jsem do něj “kousnout” a nerozpadl se, dal se krásně žvýkat, přesně tak, jak mě to baví. Když už v krku škrábe, je ale lepší pastilku spíš pomalu vycucávat, nechává pak příjemný ochranný film. Chuť je jemně pomerančová s výraznějším akcentem medu. Kdo není vyznavačem medové chuti, doporučuji spíše pastilky citronové, kde je med chuťově zastoupen pouze v lehkém podtónu a prim zde hraje osvěžující citron. 

    Po úplném rozplynutí pastilky mi zůstal v ústech příjemný citrusový pocit a nepříjemné pocity v krku byly zažehnány. Super! Zatím si užívám pastilky Tantum Natura pravidelně už čtrnáct dnů a zatím (musím zaťukat!) se o mě nepokusila žádná choroba, ačkoli jsem za tu dobu byla nejednou řádně nevyspalá a několikrát jsem lehce prochladla. 

    Samozřejmě si svůj vzácný objev nenechávám jen pro sebe, ale spravedlivě se o něj dělím se svými nejbližšími. Naše děti preferují gumové bonbóny, a tak jim pastilky okamžitě zachutnaly. Jsem opravdu moc ráda, že u nás teď praktikujeme takové zdravé mlsání. Nejmladší Sebastian a nejstarší Ella vyžadují zásadně příchuť “pomeranč a med” a Tobias si oblíbil ty citronové s medem. Nevím, jestli je to zásluhou pastilek Tantum Natura, ale musíte uznat, že koncem října mít všechny tři děti, z nichž jedno je ve školce prvním rokem, ještě stále zdravé, je téměř neuvěřitelné (opět musím hodně zaťukat!).

    Jen pro úplnost bych chtěla uvést příznivé účinky stěžejních látek obsažených v pastilkách. 

    Propolis neboli včelí tmel je léčivou látkou používanou od dob egyptských faraónů. Při vnitřním užívání působí proti celkovým infekčním onemocněním, má protizánětlivé a bolesti snižující účinky, ničí bakterie, bacily a viry. Navíc podporuje vlastní obranyschopnost organismu.


    Vitamín C se podílí na správné funkci v podstatě všech buněk našeho organismu. Kromě toho je nezbytný pro celkovou obranyschopnost našeho těla, je výborným antioxidantem působícím proti volným radikálům v našem těle, je také nezbytný pro naše svaly, kosti, cévy i kůži, snižuje hladinu cholesterolu v krvi, podporuje vstřebávání železa a působí preventivně proti kornatění tepen nebo proti vzniku některých nádorových, srdečních a cévních onemocnění.

    Zinek (obsažen ve variantě Citron a med) je klíčovým minerálem pro podporu imunity, plodnosti a pro udržení zdravé pokožky, vlasů i nehtů. 

    Balení patnácti gumových pastilek Tantum Natura seženete od 79,- Kč v lékárnách a jejich e-shopech. Jedna pastilka vychází na pětikačku, denně vám postačí slupnout tři. Patnáct korun denně za takovou velkou službu, to je více než slušný poměr “cena / výkon”, co říkáte? Navíc si ještě pochutnáte. 

    Pokud vás také sem tam trápí nepříjemný pocit v krku nebo při polykání, škrábání či pálení, pokud jste na štíru s vaší životosprávou a posílení imunity neberete na lehkou váhu a pokud rádi vyzkoušíte přírodní pastilky s citrusovo-medovou příchutí, pak věřím, že vás můj žhavý tip potěšil a pomůže vám alespoň tak, jako pomáhá mně.

    -----------

    Tento článek vyšel s podporou Angelini Pharma

    allynka
    19. dub 2017    Čtené 4421x

    5 tipů pro letošní jaro v dětském šatníku plus jeden skvělý tip, jak vše pořídit s 20% slevou!

    Je tu jaro! Všechno kvete, na tvář se mi vloudil bezděčný úsměv a do mého šatníku veselejší barvy. S radostí schovávám zimní bundy, chlupaté boty a flísky i svým dětem a těším se, až jim vytáhnu jarní kousky. Jenže ouha! Všechny tři děti opět povyrostly a v loňských outfitech vypadají poněkud žalostně… Nezbývá, než rychle jednat a vyrazit na jarní nákupy! A letošní bonus? Jarní úsměv mi vydrží i při nakupování, protože jsem v mém oblíbeném obchodě objevila příjemnou 20% slevu!

    Moc ráda se s vámi o svůj objev podělím. Níže naleznete kupón na 20% slevu při nákupu nad 700,- Kč, který platí na všechno nezlevněné dětské oblečení v kamenných prodejnách H&M. Stačí ho v období od 30. 3. do 16. 4. 2017 ukázat v telefonu či tabletu na pokladně, nebo si ho vytisknout. Takže neváhejte a pořiďte si letos dětské jarní kousky s úsměvem!

    Na co letos hlavně zaměřím?

    1. Denim ve všech podobách

    Džínové oblečení se hodí pro všechny věkové kategorie, pro kluky i holčičky, je pohodlné a vždycky “in”. Denimové kalhoty ve stylu nedbalé elegance, k nimž stačí obyčejné bílé tričko nebo košile, a z mých malých rošťáků se rázem stanou velcí frajeři. Pro malou princeznu zvolím slim fit nad kotníky, protože chodí ráda oblečená jako maminka ;) Zálusk mám také na džínové kraťásky a slabou džínovou košili.

    2. Běhám, skáču a pořád mi to sluší

    Moje děti jsou jako raketové myšky, pořád v pohybu. Aby se jim dobře běhalo a skákalo, pořídím na jaro tenisky, ještě uvidím, jestli kotníčkové nebo nízké. Nejlépe v bílé barvě, která sice není příliš praktická, jenže zatraceně dobře vypadá! Nejen k džínám, ale třeba i k sukničce s bomber bundičkou.

    3. Košile, košile, košile

    Co v H&M vždycky spolehlivě seženu, jsou fešácké chlapecké košile. Nakupuji je nejen pro slavnostní příležitosti, jako jsou Vánoce nebo rodinné focení, ale ty “obyčejné” bílé i na jaro a léto, k džínům nebo k moři. Vypadají jednoduše báječně!

    4. Pohodlí na ven i na doma

    Úžasné bavlněné šatičky, legínky a tregínky s jarními vzory, pohodlné tepláky, slabé mikiny a trička. Ta letos krom klasických miloučkých stvoření ožila divokými šelmami ze safari. Moje malá divoška miluje všechna zvířátka, takže ji zaručeně nadchnou hadříky s tygrem, leopardem, motýlky i kočičkou. Jediný problém bude, který si vybrat… 

    5. Když vyjde sluníčko

    Aby byl outfit dotažený k dokonalosti, očka byla chráněná před slunečními paprsky a dítko si připadalo o něco dospělejší, jsou naprosto nezbytným doplňkem sluneční brýle. Čím výraznější a zajímavější, tím lépe. Vloni jsme měli růžovozlaté s motýlky a vypadaly naprosto úchvatně! Škoda, že takové nemají i pro dopspělé… 🙂

    Proč je H&M můj oblíbený obchod

    V H&M vždycky seženu trendy oblečení v super kvalitě za dobré peníze. Vždycky mají nějaké výhodné akce (např. 2+1 - dříve jsem hojně využívala pro body, nyní pro legínky a tepláky), kousky se dají výborně kombinovat a najdu zde jak běžné oblečení a doplňky, tak i tématické filmové a pohádkové, pokud je to u nás právě v kurzu. Jak už jsem zmínila, vždycky mě potěší chlapecké košile, ať už klasické nebo tak trochu frajerské, holčičí letní šatičky s krásnými motivy za super cenu a ty slavnostní přímo pohádkově kouzelné… Je to snad jediné místo, kde se dají sehnat bavlněné noční košilky s dlouhým rukávem a hezkým potiskem. Nebo třeba dětské nákrčníky. Sehnala jsem tu dokonce i krásné plavky v zimě, když jsme se jeli zahřát do teplých krajů a všude jinde se mi téměř vysmáli! Zkrátka pokud děti trochu povyrostou nebo jim chybí nějaký kus oblečení, moje kroky vedou do H&M. Nakupuji tu ráda a s čistým svědomím mohu doporučit. 

    Bonus: 20% sleva na nákup nad 700,- Kč

    Jestli se také tolik těšíte na kousky z nové dětské kolekce H&M, připomínám, že si je můžete pořídit výhodněji s kupónem na 20% slevu při nákupu nad 700,- Kč! Kupón platí na všechno nezlevněné dětské oblečení v kamenných prodejnách H&M. Stačí ho v období 30. 3. – 16. 4. 2017 ukázat v telefonu nebo tabletu na pokladně, nebo si ho vytisknout. Tak schválně, jestli se v “háemku” potkáme! Mě poznáte podle jarního úsměvu ;)

    -------------------

    Tento článek vyšel s podporou H&M. Všechny Jarní příběhy H&M naleznete zde.

    allynka
    5. pro 2016    Čtené 492x

    Co dokáže oční krém

    Máloco mě dokáže příjemně překvapit. Možná je to způsobené mým lehce pokročilým věkem, možná tím, že jsem zvyklá všechno si dopředu představovat a mám pak určitá očekávání. Nejčastěji mě překvapí moje velmi vynalézavé děti, někdy dobře vyladěné jídlo v restauraci a sem tam mě nečekaně potěší skvělý kosmetický výrobek. Jako třeba Eyelift.

    Když jsem před měsícem objevila koníkovu výzvu, že hledá ženy pro testování očního krému Eyelift, řekla jsem si, že to je testování pro mě jako stvořené. Oční krém tvoří nepostradatelnou součást mojí každodenní péče. Oslavila jsem druhé dvacetiny, mám tři malé skřítky, o tři roky mladšího muže a dědičné váčky pod očima, jejichž barva a velikost se mění v závislosti na momentálním duševním a fyzickém rozpoložení a počtu naspaných hodin. Bez ohledu na to chci ale být pořád krásná a přitažlivá. Jenže když máte váčky pod očima, přidá vám to bezmála pět let navrch a vypadáte buď jako po flámu nebo jako zmořená mamina. Což není žádoucí.


    Ze zvědavosti jsem si vyhledala Eyelift na internetu a moc se mi líbilo, čím se prezentoval. Sliboval trvalý liftingový efekt po dobu až 24 hodin, redukci vrásek, tmavých kruhů a opuchlin pod očima. Jeho cena byla vyšší, než abych si ho bez vyzkoušení riskla koupit. Neváhala jsem a napsala na koníka pár vět, proč bych měla být vhodnou adeptkou na testování takového produktu právě já.

                           Nevyspalá, unavená, po nemoci... s odpovídajícím očním okolím

    Asi po týdnu jsem obdržela zprávu od koníka, že firma Medik 8 si mě vybrala mezi velkou řádkou uchazeček jako jednu ze sedmi žen pro testování očního krému Eyelift. Moc mě to potěšilo! Miluju kosmetiku a bez očního krému si neumím představit moje ráno ani večer. Těšila jsem se, jak začnu s aplikací na moje ne příliš uspokojivé oční okolí, které bylo zrovna ještě v bídnějším stavu než obvykle, protože jsem už třetí týden bojovala s nějakou (dětskou zákeřnou) virózou a né a né se jí zbavit. Děti také marodily, takže noci byly u nás opravdu krušné. To všechno se u mě nejvíc podepíše právě na očním okolí. Nad horním víčkem se mi vytvoří báječný kožní převis a pod okem mi nabobtnají tmavé váčky… no zkrátka modelka 😉 Nejdřív mi bylo líto, že to pro testování není moc vhodná chvíle, ale pak jsem si řekla, že to naopak bude pro krém velká výzva. Ať ukáže, co umí! Potutelně jsem se usmívala, protože jsem nevěřila, že by "jenom" krém mohl něco takového dokázat, ještě za tak strašně krátkou dobu.

    Když mi po pár dnech dorazil balíček, nedočkavě jsem ho otevřela a hned začala s aplikací krému. Moje první dojmy byly vesměs pozitivní. Eyelift má svěží design a skladné balení s dávkovací pumpičkou. Trochu mě zarazila jeho gelová konzistence, protože s jinými gelovými očními krémy jsem dosud neměla dobrou zkušenost. Ale už při první aplikaci bylo jasné, že Eyelift je v tomto směru jiný. I když je gelový, tak nemám pocit ulepeného očního okolí. Při aplikaci příjemně chladí, dobře se nanáší a výborně se vstřebává.

    Hned druhý den jsme odjeli do Jeseníků za čerstvým vzduchem a Eyelift jsem samozřejmě sbalila s sebou. Aplikovala jsem ho každé ráno a trochu skepticky si říkala, že mě nemůže ničím překvapit. Takových krému už jsem vyzkoušela… některé byly příjemné, jiné neutrální, další až nesnesitelné, ale valný výsledek neměl žádný. 

    Ale už po pár dnech se mi zdálo, jako bych vypadala více rozzářená, méně unavená, ačkoli jsem toho třeba moc nenaspala. Jenže podezřelí pachatelé této příznivé změny byli dva. Buď to mohly být čerstvě prodloužené řasy, které jsem si shodou okolností poprvé v životě (a asi naposled… ale to sem nepatří) nechala na dovču prodloužit, abych ráno ušetřila čas a v bazénu se nerozmazávala. Nebo mohl být příčinou právě pár dnů používaný oční krém Eyelift. Upřímně musím přiznat, že druhá varianta se mi zdála mnohem méně pravděpodobná, protože jak by mohl takový zázrak způsobit “obyčejný” oční krém… 

                                                                       Na cestě domů

                    Po týdnu aplikace očního krému Eyelift (ještě s prodlouženými řasami)

    Po návratu z hor jsem pokračovala v aplikaci očního krému a po několika dnech jsem si nechala odstranit prodloužené řasy. Počítala jsem s tím, že můj rozjasněný pohled se vytratí a budu to zase já, co kouká jako kokršpaněl, jak říká moje kamarádka. Jenže, světe div se, umělé řasy byly pryč a mé jiskřící oko zůstalo!

    Takže abych to shrnula, oční krém Eyelift mě velmi příjemně překvapil. Jediné, co bych mu mohla vytknout, je dávkovací pumpička, díky které se mi pokaždé podaří vymáčknout větší množství krému, než potřebuji. Na jedno oko moc, na dvě málo, ale to je jen nepodstatný detail, který bohatě vyvažují kvality a účinky samotného krému. Ačkoli má krém lehkou gelovou konzistenci, vůbec nelepí, snadno se vstřebává, příjemně chladí a hlavně - funguje tak, jak slibuje. Očekávaný efekt se dostaví téměř okamžitě po aplikaci a vydrží spolehlivě až do noci. Váčky pod očima i opuchliny nad horními víčky splasknou a barva se sjednotí. Dokonce není potřeba retušovat fotky! Ať jsem nalíčená nebo bez makeupu, připadám si jakoby rozzářená. Snad je to i vidět, ale i kdyby nebylo, můj vnitřní pocit je to nejdůležitější, protože pokud jsem spokojená sama se sebou, můžu vyzařovat pozitivní energii navenek a to je vidět vždycky 🙂 

            Úsměv odhalí všechny nedostatky okolo očí, ale i tak nemusím retušovat 🙂 

                                Jsem ráda, že jsem ten malý zázrak objevila. Díky, koníku!