1 / 1

    co ušetřený čas, ale toho pána co mi to vynese až do třetího patra s usměvem za to miluju (v 7 mesici uz to fakt nedavam 🙂 )

    23. kvě 2016

    Bohuzel sluzba neni dostupna vsude, takze my, co bydlime v "p*delakove" a mame nejblizsi supermarket 20km holt mame smulu.

    23. kvě 2016

    My máme tesco necelý kilometr od baráku, ale nerozváží a není to nějaké mini tesco... Ona ta služba není dostupná snad v polovině ČR. Což je krapet škoda. Je jen ve velkoměstech a blízkém okolí...

    23. kvě 2016

    @eldrag sice nám to veze do třetího výtahem, ale i tak, že se člověk nemusí s těmi taškami tahat. Jako fakt bomba služba 🙂

    23. kvě 2016

    @sammaelka @misulinka44 Dobrý den, děkujeme vám za vaše komentáře. Naším cílem je rozvážet vám nákupy po celé ČR a postupně službu zavádíme do dalších měst i vesnic. Na našich webových stránkách (http://www2.itesco.cz/potraviny-on-line-predreg...) se u nás můžete předregistrovat, a jakmile začneme jezdit i k vám, dáme vám vědět. Krásný den!

    23. kvě 2016

    @andrea_itesco cekam uz pres rok,nedelam si iluze,ze v dohledne dobe (rok,dva) se neco zmeni 😉

    23. kvě 2016

    @misulinka44 Velice nás mrzí, že tato služba pro vás zatím není dostupná, ale jelikož ji chceme zajistit opravdu kvalitně, jde o dlouhodobý proces. Pokud budete mít zájem, i tak se ale můžete předregistrovat na našich stránkách a třeba vás brzy překvapíme 🙂 Mějte se prima!

    23. kvě 2016

    @andrea_itesco jsem tam predregistrovana uz dlouho prave 😉

    23. kvě 2016