anetka1701
24. čer 2018
237 

Z deníku trojnásobné matky - Testujeme LOVI

Abych se doma úplně nezbláznila, chodím si jednou týdně odpočinout do práce. Hezky se oblíknu, učesám a vydám se radostně vstříc sociální interakci s lidmi 18+. No a protože tatínek nemá prsa, nechávám ho doma s miminkem a lahvičkou.

Hned na začátku jsem koupila drahou lahvičku pro kojené děti. Podlehla jsem recenzím a zkušenostem a bála jsem se, abych si nepokazila kojení. Proto jsem byla opravdu velmi ráda za možnost vyzkoušet lahvičku levnější, která slibuje to samé - nepokazí kojení. 
A jak to dopadlo?

Začnu klady 🙂 Lahvička Lovi se opravdu dobře drží. Má sterilizační kelímek, takže se dá krásně vysterilizovat v mikrovlnce sama - bez nutnosti velkého sterilizátoru. To je obrovské plus. Já do ní nandala i dudlíky, takže za mně 2v1 a velké zjednodušení práce - s lahvičkou mám sterilní i dudlíky, které v domě kde se stále chodí z venku bosky, je plný zvířat a dětí dávám sterilizovat opravdu velmi často. Za tohle OBROVSKE plus. 

Jak si lahvička stála v krmení?

Tam už takové nadšení není. Nejzásadnější je podle mně průtok. Ten byl takový, že mléko teklo z lahvičky už při otočení dnem vzhůru. Malá se mi hned zakuckala a mléko jí teklo do pusy samo. To pro zachování kojení není dobře. Potřebuji, aby z lahvičky musela sát a dalo jí to práci - stejně jako při kojení. V tomto směru je lahvička určitě zklamáním. Ráda jí začnu používat na vodu nebo na mléko po dokojení, ale v kombimaci s kojením jí určitě nedoporučuji.

Společně s lahvičkou jsem testovala i sadu dudlíků s klipem na dudlík.

Design dudlíků je pěkný, malá je přijala bez problémů a krásně dudala - a to je co říct, dudlany si pečlivě vybírá 🙂 Klip je praktický, dobře se přichytává na bodýčko a drží. Tyhle dudlíky se určitě stanou součástí naší domácnosti.

Za velkou nevýhodu považuji kroužek u dudlíku u spaní - malá si ho často při spaní vytrhává a pak brečí. To je ale asi záležitost specificky mého dítěte, které spí výhradně na bříšku a potřebuje dudlíky bez kroužku 🙂 Jinak dává Lovi dudlíčku přednost před jinými.

Obecně jsem s výrobky Lovi spokojená, dudlíček i Láhev jsou fajn a mají spoustu             pozitivních vlastností. Jenom láhev opravdu nedoporučuji jinak kojeným dětem.

#test_lovi #recenze

Začni psát komentář...

Odešli