icon
1 / 1
avatar

Určitě vyzkouším, děkuji🙂

Odpověz
14. lis 2019
avatar
apacheee
autorAMBASADORKA

@svobel tak pak dej vědět, jak chutnaly❤️

Odpověz
14. lis 2019
avatar

Doufam, že nedodržení postupu při přípravě nebude na škodu, Vítek Michal všechno dohromady, až pak jsem četla postup 🙈🤣 klasika moje. .

Odpověz
19. lis 2019
avatar

Těsto odpočívá v lednici. Děkuji za recept 😉.

Odpověz
21. lis 2019
avatar
apacheee
autorAMBASADORKA

@zebruska jak to dopadlo?

Odpověz
21. lis 2019
avatar
apacheee
autorAMBASADORKA

@petrasik není zač a budu ráda, když dáš vědět, jak chutnají ❤️

Odpověz
21. lis 2019
avatar

@apacheee chuťově jsou moc dobré, ale s těstem se mi pracovala strašně špatně, šlo špatně vyválet. Nechavas těsto povolit?

Odpověz
22. lis 2019
avatar
apacheee
autorAMBASADORKA

@zebruska jasně, aspoň půl hodinky před prací ho naporcuju a nechám zteplat 😊

Odpověz
22. lis 2019
avatar

@apacheee kluci byli netrpěliví, to bude ono 😘

Odpověz
22. lis 2019
avatar

Můžu potvrdit, že se s těstem pracovalo báječně a pečení bylo i přes varování o chlup rychlejší, než jsem čekala 😂. Chuť dle dcerky moc dobrá, já jako celiak bohužel nemůžu posoudit. Děkuji!

Odpověz
22. lis 2019
avatar

Povedly se! Dělali jsme ze žitné Pernerovky a sádla, plus trochu kakaa. Malej ujídal syrově těsto, starší vykrajoval. A na stromek si dáme repete, tyhle zmizej rychle 🙂 Děkujem!

Odpověz
24. lis 2019
avatar

To vypada dobre!

Odpověz
25. lis 2019