apacheeeAMBASADORKA
    Zpráva byla změněna    10. led 2020    

    Před Vánoci jsem se tady radovala z adventního kalendáře z #dm. V nabídce jich měli několik druhů, ale já si vybrala ten kosmetický - složený pouze z výrobků značky Trend IT UP a několika z vás jsem slíbila, že se potom podělím o dojmy a fotku všeho, co bylo ukryté v okýnkách. Takže tady ji máte 😀

    Já jsem sice kalendář dostala, ale běžně se prodával za 699 Kč. Při rozbalování jsem si však několikrát říkala, že kdybych ty věci kupovala jednotlivě, rozhodně se dostanu na vyšší částku. Před pár dny jsem jen tak ze zvědavosti hledala produkty a počítala, kolik by všechny dohromady stály a výsledná částka mě dost překvapila. Bylo by to 1570 Kč, tedy o dost více než cena za kalendář.

    A teď už k dojmům z kosmetiky. Od Trend IT UP už jsem doma pár výrobků měla a byla jsem s nimi spokojená. Ale pořád jsem měla ke značce lehkou nedůvěru - přeci jen patří spíše k těm levnějším na trhu. Po tomto kalendáři jsem ale vážně přesvědčená, že je to naprosto perfektní dekorativka. Za málo peněz hodně muziky. Fakt všechno, co bylo v kalendáři, je úžasné a mně dokonale sedí a vyhovuje.

    Ale z čeho, jsem si lidově řečeno fakt sedla na zadek, jsou jejich rtěnky. Nádherné odstíny, ale hlavně opravdu dlouhá výdrž. Tu nejtmavší jsem použila na vánoční večírek a přidala si ji do kabelky, že budu muset během večera párkrát obnovit. A? Nemusela jsem ji vytáhnout ani jednou! To fakt neznám. A další TOP jsou za mě oční stíny. Kdybych to nezkusila, tak neuvěřím, ale jsou dokonalý a já musím vyrazit na lov dalších odstínů.

    Jediné, co mě nijak nepotěšilo a nevyužiju, je oddělovač prstů a pilníček. Kalendář hodnotím jako úžasný dárek, který mi fakt pomohl udělat krásný advent. Každý den jsem se jak malá holka těšila, co v krabici najdu nového a hned ten den musela vždy vyzkoušet 😇 Občas byl docela boj produkt vyndat z kalendáře, protože tam byly přidělané opravdu napevno, ale s použitím větší síly a páčícího prostředku - tím byla tužka na oči 😂 se vždy zadařilo 😝