Protože láska prochází žaludkem a protože jsem slíbila dojmy z prvního vaření v horkovzdušné fritéze Philips 🙂
.
Takže :
1)marinádu jsem dělala podle jejich kuchařky a musím říct, že luxus - olivový olej, česnek, hořčice, třtinový cukr, sůl, čili
2)v životě bych nevěřila, jak může stejný maso chutnat pokaždy jinak. Takhle šťavnaté kuře jsem nikdy doma neměla. Přitom jde super od kostí!
3)Nevím, jak vy, ale já když doma peču tohle v troubě, trvá to přes hodinu, v té fritéze to bylo hotový za 20 minut!!! Na férovku přiznávám že jsem jim to nevěřila a při své hrůze z požití syrového masa, jsem nejdřív maso pořádně rozpreparovala a ověřila si, že je pořádně hotové. Fakt bylo. Neskutečný!!!
4)do ty trouby se nedalo ani trochu oleje, takže na přípravu tohohle jídla se z tuků použila pouze 1 lžíce olivového oleje na marinádu. A to ještě ten olej stekl dolů do takové přihrádky.
5)moje nadšení fakt nezná mezí a strašně se těším na odzkoušení dalších receptů a funkcí 🙂
.
Ps : jak dlouho pecete stehna a křídla v troubě doma vy? Přemýšlím o tom, jestli je tam nemám normálně zbytečně dlouho 🙂
PS2 : Pak jsem ještě zkoušela kuřecí prsa a ty nic moc. Z grilu chutnají i vypadají mnohem lépe. Ale jíst se to dalo 🙂
