bergina8
15. črc 2020
361 

Möller's rybičky pro Vaše dětičky ♥

Již od útlého věku dítěte je nezbytné dbát na jeho zdravou a vyváženou stravu doplněnou o pravidelný pohyb na čerstvém vzduchu. Od jara do podzimu je snadné všechny sportovní i nesportovní aktivity směrovat do venkovního prostředí a radovat se ze slunečních paprsků - přirozeného zdroje vitamínu D.  

K tomu všemu nám jen oči přecházejí z ohromného množství všech možných (sezónních) plodů ovoce a zeleniny. A ještě větší radost má samozřejmě ten, kdo se stará o vlastní zahrádku a společně s dětmi sklízí vypěstované poklady. 

Ovšem přelom podzimu/zimy a období předjaří kvůli absenci intenzivního slunečního svitu, omezeného pobytu venku a hojného výskytu respiračních onemocnění značně oslabuje a vyčerpává (nejen) dětský organismus. Všichni to známe - pomyslné baterie z teplých dní jsou již dávno vybité. Tyto nedostatky můžeme alespoň z části ovlivnit vedle častých procházek či zimního sportování také správným stravováním. 

Cenným zdrojem vitamínu D a omega-3 mastných kyselin jsou ryby (losos, sleď, sardinky, makrela, mořský pstruh nebo tuňák). Ty by samozřejmě měly být do našeho jídelníčku zařazovány v průběhu celého roku (ideálně dvě porce týdně). Ne všechny rodiny rybí maso preferují, ať už kvůli chuti nebo financím... Najdou se však i takové domácnosti, kde sice rodiče ryby vyhledávají, ovšem jejich ratolesti si na specifickou rybí chuť velmi pomalu zvykají. 

Naštěstí jsou pryč doby, kdy děti musely (i přes svůj značný odpor rybímu odéru) denně polknout povinnou lžíci rybího tuku. Na dnešním trhu jej také objevíte, ale s možností výběru příchutí. 

A ještě v lepším případě v podobě Möller's omega 3 Želé rybiček s malinovou příchutí! 😉 Doporučeným dávkováním dvou rybiček Möller's denně si dítě (starší tří let) doplní vitamín D k zocelení imunity, kyselinu DHA k udržení normální činnosti mozku a spolu s kyselinou EPA dopomůže k dobrému fungování srdce.👍 

My jsme díky Modrému 🐴 měly se starší dcerou možnost zúčastnit se testování tohoto norského pokladu vyrobeného z tresčích jater. 

Po rozbalení zásilky dceru nejprve zaujala atraktivní krabička s užitečnými informacemi na zadní straně v podání ilustrovaných mořských živočichů. Než jsme se pustily do ochutnávání, vyjmenovala Adélka mořské tvory a já jí posléze přečetla a vysvětlila jejich vzkazy. 

Během otevírání balení rybiček Möller's na nás ještě vykouklo 23 praktických poznámkových bublin pro každodenní záznam/vybarvení užitých rybiček. Nutno dodat, že v pěti baleních po devíti rybičkách jich je dohromady 45 kusů. Z toho plyne, že po dobu 22 dní bude Vaše dítko jíst 2 rybičky, na 23. den zbyde poslední rybička. 

Velmi oceňuji, že Möller's rybičky jsou zabalené zvlášť, neboť během užívání nedochází ke slepení, jak tomu mnohdy bývá u jiných vitamínových doplňků.👍

A co se týká chuti, tak dcerka, přestože od mala ryby zbožňuje, v tomto případě vůbec nepoznala, že jde o rybí produkt (také bych neřekla). Myslela si, že jí nabízím želé rybičky, přestože jsem předem prozradila, že je to téměř opravdová rybka. 

Jestliže právě Vaše dítko utíká rychlostí kulového blesku od stolu s rybou, zkuste vyzkoušet tyto vynikající rybičky od Möller's!😉 

Cena za jedno balení začíná na 264,- ve vybraných e-shopech. 

A my děkujeme týmu Modrého koníka za hravé a přínosné testování Möller's omega 3 Želé rybiček! 👍 

Krásné prázdninové dny plné slunce, zážitků a především pevného zdraví Vám všem přeje 

Jarka s rodinou ♥ 

#test_mollers2 #recenze 

#zkusenosti_mollers_rybky

Začni psát komentář...

Odešli