beruska125
5. led 2020
75 

Zkouším Chytré miminko SUPERFOLIN 2

Byla jsem vybrána k vyzkoušení doplňku stravy Chytré miminko SUPERFOLIN 2. Momentálně kojím svou 11měsíční dcerku.

Těhotenství mě už žádné (alespoň předpokládám) nečeká, ale kojit asi ještě chvíli budu. Mám třetí dítě a předchozí jsem kojila dlouho, přes dva roky každého. Přeci jen tak dlouhé roky kojení tělo vyčerpají a doplněk stravy může být dobrým pomocníkem.

Něco k výrobku: „Doplněk stravy pro těhotné a kojící s vysokým obsahem folátů (včetně Quatrefolic® – folátučtvrté generace, ideálního pro geneticky slabší metabolizérykyseliny listové) a vysokým obsahem DHA…Příjem kyseliny dokosahexaenové (DHA) z těla matky přispívá k normálnímu vývoji mozku plodu v těle matky a kojenců vyživovaných mateřským mlékem. Příznivého účinku se dosáhne denním příjmem 200 mg DHA navíc k doporučené denní dávce příjmu omega-3 mastných kyselin u dospělých, tj. 250 mg DHA a EPA.“ Od jiných výrobků pro těhotné/ kojící na trhu se tedy liší zejména jinou formou kyseliny listové, která by měla být v těle lépe zpracovatelná.

Na zkoušení jsem zatím měla asi 14 dní. Nemohu tedy posoudit dlouhodobé účinky na tělo. Já bych nejvíce ocenila zlepšení kvality vlasů a pleti. Ale v tom po tam krátké době nepozoruji žádné změny (což je zcela logické). Denně se má užívat jedna kapsle a jedna tableta. Tablety i kapsle jsou docela velké, ale opravdu dobře a snadno se polykají, netlačí v žaludku a nepůsobily mi žádné trávicí potíže.

Celkově mohu produkt doporučit. Dobře a bez potíží se užívá. Z hlediska dlouhodobých dopadů na tělo nemůžu zatím posoudit.🙂👍

#test_superfolin #recenze #zkusenosti_superfolin3

5. led 2020

Začni psát komentář...

Odešli