beruska125
6. kvě 2019
517 

Test Linteo Baby

Měli, teda vlastně měly jsme (my holky) tu možnost vyzkoušet českou kosmetiku Linteo Baby. Balíček nám dorazil od přepravce a my mohly začít s rozbalováním a testováním 🙂

Co se týče kosmetiky, jsem hodně vybíravá, a o to více, pokud se jedná o kosmetiku pro miminka. Sama jsem ekzematik (ale momentálně bez potíží) a děti mají sklon k atopii po mně. Mám své osvědčené značky a taky razím zásadu "méně je více". Myslím, že pro citlivou pokožku je to lepší.

Mycí gel je hodně krémový, skoro bych řekla napůl mýdlo, napůl tělové mléko. Zdá se mi, že nevysušuje a rozhodně nedráždí pokožku. Zkoušela hlavně Ema (3 měsíce) ale taky já, je opravdu příjemný.

Tělové mléko má příjemnou jemnou vůni, žádná silná parfemace. Malá po něm měla jemnou pokožku bez jakéhokoli začervenání. Jinak jsem jí ho spíše zabrala já a mohu ho pasovat na své momentálně nejoblíbenější tělové mléko.

Krém na opruzeniny jsme použily párkrát, malá naštěstí opruzeniny nemá a já ji preventivně nemažu. Je to mast s obsahem zinku, takže ideální na opruzeniny a podobné potíže. Mast trochu hrudkuje, ale to mi dělaly i jiné krémy s obsahem zinku.

Přebalovací podložka je opravdu krásně tenká a prošívaná takže si zachovává svůj tenký tvar. Krásně se vejde do kabelky.

Vlhčené ubrousky jsou také jen jemně parfemované a nedráždí pokožku. Ty modré jsou pocitově "mokřejší", červené spíše více olejové a texturou více "látkové". Oboje se osvědčily a nezpůsobily žádné začervenání.

Celkově jsem opravdu mile překvapená. Tato kosmetika podle mě opravdu bude vyhovovat i dětem s citlivou pokožkou. Je jen jemně parfémovaná a nedráždivá, velice jemná a cenově výhodnější než jiné ověřené značky 🙂

#test_linteobaby  #recenze

#zkusenosti_linteo_baby

Začni psát komentář...

Odešli