blanchehanke
28. bře 2018
207 

Vichy Slow Age - záchrana pro maminky nespavců🙂

Předně bych chtěla ještě jednou poděkovat za možnost testování nového gelového krému Vichy Slow Age Nuit pro "unavenou, mdlou a zašedlou pleť." To totiž přesně vystihuje mou tvář po ránu! Oslavila jsem 31. narozeniny a doma mám báječnou holčičku, která ale dlouhému nočnímu spánku neholduje. Ačkoli je okolí milé a taktní, já sama na sobě vidím, že mimické vrásky mám za poslední rok výraznější a pleť je bez použití rozjasňujícího makeupu taková nijaká, bez života, opravdu zašedlá. Říká se, že osmihodinový spánek nic nenahradí, ale když není jiná možnost...🙂

Jako první mě na tomto produktu od Vichy zaujal obal, krém je v krásném skleněném kelímku, žádný plast, luxus! Po otevření mě překvapila nevšední barva gelu, ale není se třeba bát, rychle se vstřebává a nezanechá mastný film, takže nehrozí zašpinění oblečení, ložního prádla, atd.

A pak ta vůně! Já osobně, mám ráda výraznější parfemace a tato je nevšední, nevtíravá, ale dlouhotrvající. Přiznám se, že jsem nebyla velkým fanouškem gelových textur na pleť, měla jsem pocit, že budou lepit a že klasický krém vyživí tak nějak víc. Musela jsem se ale Vichy v duchu omluvit🙂 Tento produkt je výrobcem popisován jako gelový krém, což je velmi trefné označení - je chladivý, lehký, nelepí, rychle se vsakuje a přitom krásně vyživil i sušší místa na mé pleti.

Další plus spatřuji v tom, že se dá produkt aplikovat i na oční okolí (u mnoha značek se mi stalo, že bylo nutné se mu vyhnout a aplikovat speciální oční krém) a právě očnímu okolí se na mé pleti velmi osvědčil, kruhy pod očima mám podle mého názoru světlejší a mimické vrásky kolem očí a mezi obočím mi přijdou méně výrazné.

Menší minus jsem objevila v tom, že jsem měla dojem, že když jsem na noc nanesla krém (a ráno si obličej omyla), i tak se mi přes den více leskla T-zóna. Pleť mám normální, smíšenou, ne nijak výrazně mastnou.

A jaké je tedy mé osobní resumé?

Produkt jsem pečlivě používala každý večer po dobu tří týdnů - přesto ho v kelímku mám ještě určitě polovinu, na aplikaci stačí opravdu malé množství. Pozoruji, že je pleť i bez použití dekorativní kosmetiky sjednocenější, zářivější, vypnutější, mimické vrásky a tmavé kruhy pod očima redukovanější. Co se týče zmíněné T-zóny, během dne 1-2x použiju lehký transparentní pudr, dříve mi stačil jen ráno tekutý zmatňující makeup. Holt pleť doslova kypí a září zdravím do všech stran🙂)

#test_slowage2

Začni psát komentář...

Odešli