Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Holky, můžete mi některá poradit ohledně daní? Loni jsem nepracovala. Byla jsem na rodičovské dovolené s první dcerou. Pak na mateřské se synem. Po mateřské jsem si nechala proplatit dovolenou. Někde jsem se dočetla, že z té dovolené by se mi měly vrátit daně. Je to tak? Pořád čekám a pořád nic ☹ Potřebuji vědět, jestli to tak opravdu je. Zkusila bych pak napsat do práce, jestli poslali papíry na daně. Díky moc.

    Zítra (vlastně už dnes odpoledne) jdeme na pálení čarodějnic. Terezka nemá kostým. Rychle jsem něco vytvorila. Ještě chybi klobouk a saticky musím doladit na modelce. Těším se,jak se bude tvářit 🙂

    Kvůli pupečnímu pahýlu jsem malému od začátku dávala jednorázové pleny. Měla jsem strach, aby se nezachytil o kalhotky. Teď už ho má hezky zaschlý, i když ještě neodpadl, tak jsem přešla konečně na látku. Spočítala jsem si, že za těch 26dní, jsem vyhodila 210ks jednorázových plen!!! To číslo mi přijde úplně neskutečné.

    Už 26dní je Martínek na světě ❤ Ale když teď potkávám těhotné budoucí maminky, tak mi bříško moc chybí. A popravdě, i když byl porod i trochu komplikovaný, tak bych to ještě jednou chtěla zažít. Je to zázrak, úžasný zážitek, na který se nezapomíná... O to víc mě to teď chytlo, když jsem konečně dostala fotečky z focení. Jsem z nich nadšená. Památka na celý život.

    Počasí je luxusní a já si konečně užívám procházku s kočárkem.

    Slavili jsme narozeniny naší princezny. Kde jsou ty 3.roky? Kdo nám ten čas krade? ... Moc si přála kolo a ta radost byla k nezaplacení ❤ a napoprvé jí jízda šla moc dobře ... dortik jsem dělala podle inspirace od @lenkanevesta neni perfektní,ale je s laskou dělaný, a Terezka byla nadšená. 🙂

    (2 fotky)
    chocomorocco
    Zpráva byla změněna    13. kvě 2017    

    Náš první úvaz. 🙂 Malý usnul ještě dřív, než jsem si ho tam usadila. Zlaticko naše, asi se mu to líbilo 😘

    Myslim,ze na prvni pokus to vyslo dost dobre 🙂 verim,ze mala pozna,co to je 😀

    (2 fotky)