1 / 1

    no jestli jste jim nic nepodepisovala. tak nic neposlali

    2. kvě 2018

    Záleží na tom, kolik bylo za dovolenou proplaceno, jestli byly nějaké daně odvedeny. Jestli něco odvedeno bylo, pak je možnost si to nechat vrátit. Ale k tomu je třeba zaměstnavatele požádat o roční zúčtování. Domluvila bych se se zaměstnavatelem, ať pošle potvrzení o příjmech, a sama si odevzdat vyplněné přiznání - sice pozdě, ale i tak to jde. Na netu jsou formuláře, které to počítají, jen se zadají údaje z toho potvrzení.

    2. kvě 2018

    Pokud jsi zamestnavateli neoodepisovala ruzivy oaoir,tak Ti nemuze nic prijit

    2. kvě 2018

    kdyz vam zaměstnavatel dá potvrzení všech prijmu za rok 2917 tak v kolonce skutecne srazena zaloha na daň máte castku, a tu by vam meli vratit, pokud tam budete mit 0 tak se nic nevrátí. Přiznání jste si měla podat sama, pokud to neudělal zaměstnavatel. Zavolejte si do práce jak to je, jestli to podali oni.

    2. kvě 2018

    oprava rok 2017 🙂

    2. kvě 2018

    Ja byla v praci to podepisovat a uz prisly...samy od sebe urcite neprijdou,chce to info v praci...

    2. kvě 2018

    První se podívej na výplatní pásky, jestli vůbec něco strhli. Jestli jsi brala cca do 12 tisíc dovolenou (myslím jednu výplatu, pokud si dovolenou čerpala ve dvou měsících, budeš ji mít rozdělenou na dvě částky), tak tam nejspíš ani žádný daně nebyly strženy, tudíž není co vracet. Pokud něco strhli, měla jsi podepsat do 15.2. růžové prohlášení, aby ti zaměstnavatel udělal zúčtování daní. Pokud jsi to neudělala, postupuj, jak píše
    @amantgris a podej si daňové přiznání s opožděním sama.

    2. kvě 2018

    @lency85
    @amantgris
    @mmonika87
    @petbem
    @naty
    @malenka3
    Holky, díky. Růžový papír jsem podepisovala. Ve výplatní pásce mám právě napsané odvedené daně. Zkusím zavolat do práce a zjistit, jak na tom jsem.

    2. kvě 2018

    @chocomorocco tak ty už ti měly přijít někdy v dubnu, kdy posílali výplaty ☹️ tak snad na tebe nezapomněli.

    2. kvě 2018

    Tak jsem si zavolala. Růžový papír mám podepsaný, ale zúčtování nedělali. Tak si musím podat dodatečné daňové přiznání.

    2. kvě 2018

    @chocomorocco ☹️ to jsou pitomci ☹️

    2. kvě 2018

    @malenka3 proc pitomci. V dnesni dobe by si to vsichni meli hlidat sami. Ja kdybych mela spolehat na ucetni v praci tak uz 4 rokem nejsem vedena na rodicovske.

    2. kvě 2018

    @bobinecka01 pokud se podepisuje růžové prohlášení a paní nemá příjmy ještě jinde, tak je zaměstnavatel povinen zúčtování daní provést, to není žádná jeho libovůle.

    2. kvě 2018

    @malenka3 je to i moje chyba, měla jsem o to požádat. Jen jsem tedy nevěděla, že bych mohla něco dostat zpět. Snad to vyjde aspoň dodatečně
    🙂

    2. kvě 2018