coreprincess
9. říj 2018
368 

TESTUJEME S FISHER PRICE

Přišla mi zpráva na mém milovaném Koníkovi s tím, že se budou testovat hračky Fisher-Price.  Nedávala jsem tomu moc šancí, že by jsme byli zvoleni k testování... Ale naděje umírá poslední. Takže jsem koníka přeci jen oslovila.

Sledovala jsem už "první várku" testování již dříve. A ejhleeeeeee!!!! Usmálo se na nás štěstí a nebo spíše napsal koník, že jsme byli vybráni. Trošku jsem se bála, jelikož jsem zjistila tu radostnou novinu až 4 dny po tom co jsme byli vybráni... Ale koník byl s naší adresou trpělivý a "neujel nám".

Nevím, kdo byl ve větším očekávání zda já a nebo synek :D Holky to ještě moc nevnímají, to těšení se na něco, jen na mléko :D To znají až moc dobře. :D

Den D!!!

Dorazila dopravní služba s dvěmi balíčky!! Juchůůůůůů. Odpoledne jsem vyzvedla s dvojčátky toho našeho čtyčleťáka ze školky a jako velký brácha dárky holkám rozbalil a ukázal. Nejen, že zaujali i FLORYHO, ale i holčičky. SOFINCE a OLIVCE jsou 4 měsíce bio a 2 měsíce korigo. Holčinky už měli kolotoč po Florym, ale bez funkce. Ten dostal kolotoč kolem roku od babičky a dědy. Ale jak už si stoupal kolotoč dostal co proto a každou chvilku končil strhnutý v postýlce a tak nefungoval. Tak ho holky měly jen jako "oční poutač nad postýlkou".

Jdeme k jednotlivým produktům.

KOLOTOČ NAD POSTÝLKU

Za mě krásný design. Jemné barvy. Opravdu se krásně hodí na dětskou postýlku a do každého interieru. Dálkové ovládání je super plus aby rodič nemusel co chvilku k postýlce. Sofinku i Olivku kolotoč hned zaujal. Pohybem i melodiema. Nejvíce bych řekla, že se jim líbí šum a usínací ukolébavka. Co nás moc nezaujalo je les. :( Na ten jsem se paradoxně těšila nejvíce já.

Hvězdičky a měsíček na strop jsou krásné. Zase opět jemné, žádná divočina. Co musím u kolotoče pochválit je, že ho sestaví jednoduše i žena. Pár secvaknutí a je to. Navíc potom může sloužit i jako lampička třeba na stoleček nebo na parapet okna. 🙂 Všechny hrany jsou kulaté nic ostrého. Způsob upevnění na postýlku se mi taky líbí nedá se jednoduše stáhnout spíš je to i pro dítě nemožné. Jediné co bych pozměnila je uvázání šňůrky ke šprušli postýlky. Tu bych dala o krapet delší.

Další za mě velkééééééééé plus je, že jde kolotoč sundat a dá se upěvnít jednoduše na kočárek. Použili jsme hned první den :D a děláme tak často. Dokonce jedna maminka ve městě to moc chválila, že takový kolotoč ještě neviděla. Kolotočů je na netu strašně moc na výběr, ale musím říci, že je vážně skvělý. Hlavě i pro malé miminko, které jen kouká a hračky ještě neudrží. A naše holčičky přez den uklidňoval šum  večer jsem pouštěla ukolébavku. Úžasný! Světýlko můžeš vypnout, takže přez den nemusí jet.

PEJSEK

Nad pejskem jsem uvažovala už dříííííve pro synka, když byl malý. Ve výsledku jsem ho pak nekoupila. Teď když jsme měli možnost ho otestovat tak ho musím hrozně moc pochválit!!

Není to hračka, ze které by rodiče po chvilce bolela hlava jako z jiných zvukových hraček. Tím, že má více melodií, povídání, písniček. Je super. Svítí mu i srdíčko a má 3 úrovně.

Zaujal pestrostí jak holčičky, když jim ho bráška prezentoval tak právě i brášku a to je 4 leťák!!!! Takže není jen pouze pro malé děti, ale řekla bych, že s dítkem i poroste.

Floriánek si hrozně oblíbil písničku s Pavoučkem, kterou se musel prostě naučit aby jí zazpíval dětem ve školce. 🙂 (zpívám si jí teď už i já) :D

Pejsek se miloučký. Je sladké jak říká "mám Tě rád". Floriánek se s pejskem naučil i počítat od 5ti do 10ti... Dříve se mi to pletlo. 🙂 U pejska nemám absolutně žádné mínus. Myslím, že barvičkama a světýlkem i reakcemi zaujme už i malé miminko. A starší dítko zase zaujmou básničky a písničky. Takže klidně od mala do 5let skvělé..na Vánoce super dárek bych řekla.

USÍNÁČEK S MEDVÍDKEM A SVĚTÝLKEM

Zase musím za sebe pochválit tvar. Je kulatý. Nehrozí, že by nějaká ostrá hrana dítě zranila. Usínáček zaujal všechny tři děti. Holčičky zaujalo měnící se světýlko. Naše Olivka si zamilovala zeleného medvídka. Na toho nedá dopustit. Jediné co vidím jako mínus je, že medvídek tam celkem špatně drží.

Skvělá je opět funkce hvězdiček. To musím moc pochválit!! Jelikož mám děti tři tak holčičky mají v pokojíčku na postýlce kolotoč. Floriánek aby nezáviděl, že holky mají a on ne, tak si pujčí usínáčka, který má pogumované nožičky a dá si ho do pokojíčku, kde mu udělá stejné hvězdičky jako mají holčičky.

Melodie jsou stejné jako na kolotoči, takže je tam možnost přepínat mezi šumem, lesem a ukolébavkou. Floryho nejvíce baví les (připomíná mu, když spal v létě s tatínkem v lese na táboře ve stanu) 🙂 A pak se mu líbí i ukolébavka. Myslím, že usínáček zaujme širší věkovou škálu dětí.  Já mám pak alespoň chvilku času udělat co během dne nestihnu. A nebo se osprchovat nebo si orazit.

Děti hračky moc baví! Za nás super produkty. Pro děti hračky, pro rodiče pomocníci.

Fisher-Price máme moc rádi. A velice děkujeme za možnost testování a věřím, že nás budou moc bavit i nadále.

#test_fisherprice2 #recenze 

Začni psát komentář...

Odešli