crochetka1
9. lis 2020
148 

Mráz kopřivu nespálí! Testování DiXi

Milé maminky,

ráda bych se s vámi podělila o zkušenost z testování vlasové kosmetiky DiXi. Jelikož mě po dvou porodech trápí jemné vlasy, které mi často padají. Byla pro mě výzva zkusit se zapojit do testování.  Vyzkoušela jsem už hodně doplňků, vitamínů a preparátů od těch levných, až po ty opravdu drahé. Vždy to vypadalo, že se vlasy vzpamatovaly a že, už alespoň trošku povyrostly, ale do pár týdnů se začaly lámat a má délka je prostě stále po ramena. Do testování jsem nakonec byla vybraná i já, tak jsem byla ráda, že zkusím zase něco jiného.

Přišla mi krásná sada vlasové kosmetiky. Ještě ten den, po běhání, kdy jsem dala zabrat i vlasové pokožce jsem novou řadu vyzkoušela. Musím říct, že voní příjemně, lehce, nic umělého. Vůní mi to připomínalo dětství u mé babičky, kdy nám hlavu myla právě kopřivovým šamponem. Vlasy jsem pořádně vydrbala. Šampon DiXi obsahuje výtažky z kopřivy bohaté na vitaminy, aminokyseliny a minerály.  Šamponu stačí málo, opravdu hodně pění a do konečků vmasírovala  kondicionér na rozčesávání. 

Během týdne jsem použila i masku. Maska lehká světle zelená. Po osušení jsou vlasy husté a po použití masky jsou lesklé, hebké a dobře se češou. 

Do vlhkých vlasů jsem občas přidávala vlasové tonikum proti vypadávaní vlasů, které se mělo vmasírovat přímo do pokožky. Tonikum je v elegantních skleněných lahvičkách, příjemně voní. Já mám tedy jemnější vlasy, takže mi jedna lahvička vyšla třeba na 3 použití. Nanášela jsem před spaním, nebo během dne jako takovou vitamínovou bombičku.  Musím říct, že právě vlasové tonikum se pro mě stalo topkou a velice jsem si ho oblíbila. Vlasy jsou hydratované, vyživené, vlasy nemastí a opravdu mohu potvrdit, že tolik nepadají. Navíc lze používat i na suché vlasy. Ten rozdíl, kdy vlasy nepadají je znát!

Bezoplachovou kůru ve spreji používám denně. Já i Anička. Nastříkáš, rozčešeš. Vlasy vypadají svěže. Skvělé je, že je vhodná pro všechny typy vlasů. Díky extraktům z kopřivové natě a pšeničným klíčkům je tvá hříva lesklá a vyživená.

Musím říct, že mě celá řada velmi potěšila. Výsledky jsou opravdu znát. Cenově je celá sada velice příjemná. Tady platí, za málo peněz opravdu hodně, hodně muziky. Tato řada DiXi napomáhá prokrvovat pokožku hlavy a tím podporuje zdravý růst nových vlasů. Šampon šetrně čistí a je vhodný na suché, namáhané i rychle se mastící vlasy. Řada  neobsahuje silikony, ani parabeny, díky tomu budou vlasy lehké, vzdušné a bez zátěže. Při pravidelném používání podpoří výtažky z kopřiv růst vlasů, dodá jim hustotu a vlasy získají zdravý vzhled. Rozhodně doporučuji.

Tímto děkuji Modrému koníkovi a DiXi, že si mě vybrali do testování. Moc jsem si ho užila!

#test_dixi a #recenze #dixi_kopriva_skusenosti

Začni psát komentář...

Odešli