dandik
24. led 2014

Chuggington vláčky 😉

Vláčky Chuggington se dělí na tři řady, které nejsou vzájemně kompatibilní.
dřevěné
kovové
motorizované

Artikly z kolekce Chuggington nejsou vhodné na jiná kolejiště. Rozšíření je možné pouze s artikly stejné řady.

Z vlastní zkušenosti víme, že motorizované mašinky se vejdou na dřevěné koleje typu Ikea, Tesco. Občas vykolejí, když se zadrhnout o schod mezi kolejemi (většiny různých značek), ale krásně se s tím dá vyhrát.

Komentář byl odstraněný

Jednu mašinku jsem koupila sousedovic malému a obrovský úspěch. Budu to kupovat i našemu prďovi 🙂

25. led 2014

@jitulkabobulka a kde to kupujete? malýmu se líbí mašinka tomáš už rok ale tedka i tohle nevím jeslti to půjde i na ikeácké koleje.

27. led 2014

My máme Bruna na dřevěné koleje. Chugginkton děti milujou, ale nechtěli jsme kupovat jejich koleje, protože už jsme měli zásobu dřevěných.
@sunysara Jejich mašinky, které jdou na dřevěné koleje mají už ve všech hračkárnách, viděla jsem je v Bambuli, je na nich napsáno Wood 🙂

27. led 2014

@zzuzinda děkuji moc

27. led 2014
dandik
autor

@sunysara přesně jak píše @zzuzinda mašinky na dřevěné koleje mají vpředu a vzadu magnet, tím se rozlišují od ostatních mašinek Chuggington. Já je zatím viděla jen v Bambuli, v jiných hračkárnách ne. My objednávli přes net. http://www.maxikovy-hracky.cz/katalog/podle-zna...

27. led 2014

@sunysara Já jsem koupila ve Wiky Kyjov.

27. led 2014
dandik
autor

@jitulkabobulka aha, do Wiky nechodíme, ale máme to tu taky, tak se tam mrknu, bude to asi levnější než přes net s poštovným 🙂

27. led 2014

@dandik Já jsem brala tu červenou mašinku za nějakých 180, ale mám jejich kartu.

27. led 2014

Měli jsme/máme kovové..několik sad kolejí a vláčků..už půl roku sbalené v krabici a uvažuji o prodeji..

1. únor 2014
dandik
autor

@smuffynka Tak to máte obr sbírku. Můžu se zeptat, zda něco z toho zpívá úvodní písničku ze seriálu Chuggington, nebo jen znělku. Na youtube jsem viděla krásné hrací, ale to v ČR není k sehnání. I pěkně mluvili, vše sice v ANJ, ale syn je z toho hotový. Jinak k prodeji to bude asi moc drahé, máte obrovskou sbírku :( My budeme muset asi po troškách.

1. únor 2014

@dandik bohužel nic co by mluvilo,hrálo..to mi taky vadilo,že k nám se dováží okrajový zbytek :/ Stejný problém jsem měla s hračkami z T-Rex expressu..tady v ČR hračky na prd..maximálně tato část je zvuková https://www.modrykonik.cz/blog/dandik/album/chu... ale jen takovou tu mini znělku než se ozve "Ve" .. moc toho u nás opravdu k dostání není..no sbírka zas velká není,ale cenově to je výš,to je fakt..opět úměrné pořizovací ceně..mě vždy přišlo,že v podstatě dáte nejvíc za ty mašinky...

1. únor 2014
dandik
autor

@smuffynka jj to je pravda, syn miluje videa na youtube, nejvíce s KOKO nebo kde se zpívá Chuggnigton. http://www.youtube.com/watch?v=qSGXLS9pknk Motorizovaná sada CHgt dělá zvuky, ale jen motoru atd. nemluví, nezpívá, což je škoda. Tak nevím,zda jít do nemotorizované sady nebo sady obyč, mašinky jsou levnější.

1. únor 2014
dandik
autor

@smuffynka projela jsem album, ty další sbírky jsou super, my takhle postupuje v legu a dřevěných vláčcích, to je u nás nej, Chuggington přibude nyní, tak snad bude mít úspěch.

1. únor 2014

Tohle album hledám už pár dní! Sláva! Děcka tyto vláčky milují! Super,že ty motorizované jdou na tesco koleje.

2. bře 2014
dandik
autor

@benjik My to poprvé vyzkoušeli osobně dnes. Dočetla jsem se to na heureka.cz, ale moc jsem tomu nevěřila. I v internetovém obchodě mi tvrdili, že to nejde. A opravdu tam jezdí, jen je dobré mít stejný typ kolejí - značku, protože pokud na sobě dobře nesedí rýhy nebo jsou velmi prudké zatáčky, tak to občas vypadne. Také hůře zvládá most Ikea, občas se jí musí pomoci 🙂

2. bře 2014
dandik
autor

@benjik v současné době mají bezva akci na www.4kids.cz, nabídlo mi to získat na email poukaz 100Kč pro zasílání info na email, tak jsem souhlasila a ihned se dá použít na nákup - tedy poštovné zdarma. Motorizované mašinky tam mají nejlevnější. Popř. mají ještě dobré akce na www.maxikovy-hracky.cz

2. bře 2014

@dandik vážně?Já na 4kids nenakupovala,páč tam naopak měli většinu dražší než jinde.Já je chci kupovat na hracky.cz-mají výdejnu i u nás.A přesně-v některých eshopech píšou,že jdou i na dřevěné a na jiném,že ne.

2. bře 2014

Nevíte prosím, kde se dají sehnat doplňky k motorizovaným mašinkám? Vypadá to, že je nikde už vůbec nemají :-O Kluk si vysnil tu myčku a depo a já to už nemůžu vůbec nikde sehnat ☹ Je to na prd, mašiny máme a nic k nim, na dřevěných kolejích sice jezdí, ale občas vypadnou nebo přibržďují a jeho to štve, tak na dřevěných už je nechce a já origo k těm motorizovaným nemůžu nic sehnat ☹ Nepasují náhodou i na koleje od kovových?

2. únor 2015
dandik
autor

@jukl Na koleje kovových mašinek nepasují, kovové jsou poloviční oproti motorizované sadě. Já jsem vždy hledala příslušenství na heureka.cz, kde jsem zadala Chuggington do vyhledávače a listovala jsem obchod po obchodu. Nebo hodně na www.mimibazar.cz, dále http://www.learningtoys.cz/kategorie/chuggington/, ale máte pravdu, že jsou nyní všechny vyprodané. U nás se dají koupit i v hračkárně Dráčik.

2. únor 2015

@dandik Děkuji za typ na Dráčika, máme ho kousek, tak tam zaběhnu, ten mě nenapadl 🙂 Na netu jsem prošla snad vše a vážně nikde ☹

3. únor 2015

@dandik můžu poprosit o radu, která z mašinek Koko z obchodu 4kids je ta, která jde na dřevěné koleje z Ikea? Díky

7. čer 2015

Můžu poprosit o radu - malý bude mít 2 roky a miluje chuggington a uvažuji o koupi nějakého vláčku. Jelikož všude píšou 3+ můžete mi prosím poradit jestli koupit nebo raději ještě počkat? A které jsou lepší - ty na ten magnet nebo ty s tou modrou tyčí?

15. říj 2015
dandik
autor

@katkakiki omlouvám se, že píši až nyní. Je to těžké. Záleží, zda ho baví vláčky. Synovi jsou teď v listopadu 4 roky, Chuggington elektrickou mašinku dostal na 2letech a bavila ho chvíli .. strašně to žere baterky. Umí jezdit na dřevěných kolejích typ Ikea, Brio... to je výhoda. K vánocům pak syn na 3 letech dostal Chuggington ruční mašinky - kovové s plastovými kolejemi a to ho baví více. Sám si s tím jezdí, zastaví, odpojí. TAkže já bych u takového věku šla do těch kovových modelů nemotorizovaných. Ono je v tomhle věku nebaví něco pustit a pak to jen sledovat.

23. říj 2015
dandik
autor

Koupili jsme část novou a část bazarovou - chce to více sad kolejí a pár vláčků. S jedním okruhem ho to asi bavit nebude.

23. říj 2015
Komentář byl odstraněný

@dandik Díky za Tvou odpověď. A mám ještě jednu otázku - jak je to s kolejema pro ty nemotorizované mašinky. Pasují ty koleje z Ikei, nebo to pasuje jen na ty chuggington koleje. Četla jsem nějaké komentáře a hodnocení (nejen na MK) a jsem z těch kolejí kapku zmatená 🙂 Syn bude mít teď narozky, tak uvidíme co dostane od rodiny a když tak na vánoce něco pořídíme.

23. říj 2015
dandik
autor

@katkakiki mala nemotorizovana kovova masinka nepasuje na ikeu drevenou. Kovove maji mensi rozvor kol.

24. říj 2015

Díky za inspiraci

20. srp 2017

Holky prosím neprodáváte některá cokoli z kolekce Chuggington, děkuji 🍀

30. srp 2018