Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    smuffynka
    15. čer 2018    Čtené 398x

    Prací Savo - test 🙂

    Stát se testerkou Sava pracího gelu jsem přijala s nadšením. Ráda zkouším nové věci, testuji jejich vlastnosti a pak se dělím o svou zkušenost. Děkuji @konik_testuje za příležitost poznat další výrobek z  pracího trhu.

    Na trhu je zatím velmi málo pracích prostředků,které by vyhovovaly mé rodině. Peru často, téměř denně. Pes a dva kluci ve spojení s neustálým pobytem v přírodě, jsou zárukou, že koš na špinavé prádlo je neustále plný. Měla jsem tak dostatek možností i času, Savo prací gel, pořádně podrobit zkoušce. Peru v 99% na 40 či 30st., testovala jsem Savo, na různém prádlu, od světlého po tmavé, od běžného znečištění až po fleky.

    A teď k samotnému Savu pracímu gelu. Bylo pondělí, přivezli mi zásilku a testování mohlo odstartovat. Trochu jsem se bála dát ho tmavé oblečení, přeci jen Savo, že :D , ale riskla jsem to. Naštěstí k mému milému překvapení se "vyžrané" fleky nekonaly. To je, ale tak vše, čím mě Savo prac. gel, překvapil.

    Pokud bylo prádlo běžně zašpiněné - prach, písek, pot, s tím si gel poradil. Ostatně to by zvládlo i mýdlo, řečeno s nadsázkou. Vzhledem k aktivitě rodiny, vyžaduji od pracího prostředku trochu víc. Skvrny, které můj obvyklý prací prostředek zvládá levou zadní, tam Savo značně pokulhává (čokoláda, hlína). To vidím jako problém. Potřebuji, aby byla skvrna od čokolády vyprána, což Savo nezvládlo. Flek od obyčejné čokolády a zůstal tam, velké zklamání. Nechci přece ať vypere jahody, mrkev či trávu. Takže jsem trika od čokolády a zmrzliny hodila zpátky do pračky a vyprala již bez problémů v jiném pracím prostředku.

    Po této zkušenosti se přiznám, že jsem Savo prací gel používala jen se sebezapřením. Začala jsem ho více využívat na praní povlečení a ručníků, kde je čistota a dezinfekce žádána nejvíce. Tam Savo obstálo vždy 🙂

    Nepřesvědčilo mě, ani co se týká vůně, která je svěží, nasládlá, ale na mě slabá, většinou na prádle žádná. Toto je, ale na preferencích každé z nás. Já miluji, když mi prádlo voní, provoní byt a voní i po vytažení ze skříně. I proto ujíždím na avivážích 🙂

    Tak si to shrneme 🙂

    Při nízkých teplotách si u nás s obyčejnýmy fleky Savo prací gel neporadil.

    Slabá vůně je pro mě mínus, pro jiného výhoda.

    Nedráždí pokožku, ani tu náchylnou dětskou.

    Lze jej použít na bílé i barevné prádlo bez strachu z vyžraných flíčků.

    Náš pejsek nepouští chlupy, ale gel si poradil s chlupy od psa kamarádů.

    Mě Savo prací gel nepřesvědčil, abych ho zařadila do sbírky svých pracích prostředků. Jsem ale ráda za možnost ho vyzkoušet. Jsem zase o zkušenost bohatší a jak koukám k holkám, každému sedne něco jiného 🙂 A jako bonus, dobře posloužilo na výrobu, dnes tolik populárního, slizu pro syna 🙂

    smuffynka
    22. dub 2017    Čtené 298x

    Testování Huggies s nostalgií

    Loni v červnu hlásal Modrý Koník spuštění projektu testování. Osobně zkouším přihlášky k testování málo, pouze u produktů, o které se vážně zajímám. Když na mě koncem března vyskočila nabídka na testování plenek Huggies, věděla jsem, že to chci zkusit. Přihlásila jsem se a čekala.

    Vybrali mě/nás . 🙂

    Každá maminka chce pro své dítě to nejlepší, ani u plen tomu není jinak. Trh jich však nabízí tolik, jak si vybrat? Recenze jiných maminek a vlastní zkušenost. Doufám, že má recenze bude malinko přínosná.

    Značku Huggies znám již pár let, jejich plenky jsem používala u prvního syna, byla jsem spokojená a nyní zvědavá, jak jsou na tom plenky v  současnosti. Došlo u nich k výrazné inovaci? Ovlivnilo to vlastnosti pleny? Jaké jsou po cca 8 letech?? Odpovědi na své otázky jsem dostala, díky možnosti testování. Děkuji Modrému Koníku, že mi to umožnil.

    V pondělí ráno zvoní kurýr, přebírám velký balík, rozbaluji a čeká mě příjemné překvapení. K testování jsou poskytnuty dva balíky plen. Paráda! Dobrala jsem zrovna poslední plenku naší používané značky a je pondělí ráno. Ideální čas začít testovat. Jdeme na to 🙂

    první dojmy

    Vybaluji první plenu, první dojmy z ní jsou dobré. Parfemaci téměř žádnou necítím. Na omak je plenka pevná, povrch je příjemný napříč plenou. Pozornost věnuji elastickému pásu a lepítkům. Pás krásně pruží, což jak zjistím při testování je nesporná výhoda. Lepítka mě znejistí, jsou krátká. Obrázky žabky a opičky jsou roztomilé, nejsou kýčovité.

    Vracím se v paměti zpět, do doby před +-8 lety. Pleny se mi zdají na omak stejné. Vizuálně se změnil obrázek. Dřív na pleně byly obrázky medvídka Pú a jeho kamarádů 🙂

                                                                 starší syn před -+8lety

    ☆velikost,přizpůsobení ☆

    Testujeme pleny Huggies Ultra Comfort vel. 3, váhové rozmezí je 5-8kg, balík obsahuje 58ks plen. Do váhového rozpětí se syn vlézá "tak tak". Při testování se jeho váha pohybuje 7,50-8kg. I přes hraniční váhu, plena obstála. Velikost sedí, díky elastickému pásu se krásně přizpůsobí tělíčku dítka, gumičky okolo plenky zas hezky obepnou nožičku. Vše tak zůstane uvnitř plenky. Má prvotní obava z krátkých lepítek byla zažehnána. Jsou pevná, dobře lepí a drží. Celá plenka se tak stává velmi komfortní. Nikde netlačí, nejsou na těle otisky gumiček a skvěle se přizpůsobí při pohybu. Syn je velmi aktivní dítko, neustále v pohybu jak po čtyřech tak po dvou. Obchází nábytek, leze do výšek. Leze všude, nahoru, dolů, do sedu a zase zpět. Pleny obstály, netlačí, neomezují v pohybu. Nosím v nosítku a i tam je v še v pořádku. Tady dávám 5/5  

    ☆ savost ☆

    Velmi důležitým bodem je pro mě savost plenky. Plenka nasákne tekutinu téměř rovnoměrně. Savé jádro plenky funguje dobře. Do minuty po vylití tekutiny byla plenka téměř suchá.  Dupka mého synka je tak opravdu v suchu.

    Pleny obstály i v nočním zátěžovém testu. Nepřebaluji, ráno je plenka "nacucaná" ale povrch je suchý, což oceňuji. Žadné mokré bodynko, jak se mi stávalo s jinými plenkami.

    Nesetkala jsem se při používání Huggies s žádnou vyrážkou či opruzeninami.

    I tady dávám 5/5

                                  nahoře plenka po vylití tekutiny,modré jádro nepustí

                                 tekutinu zpět k pokožce dítka. Dole mokrá a suchá plena

                     Vsakování tekutiny je velmi rychlé - velké mokré kolo je ihned po vylití,

                      druhý kapesník po cca 10s a poslední po cca 40s 

    ☆ náš závěr ☆

    Pleny testovány na synovi 8 měsíců / +- 8 kg, velmi aktivní 🙂

    Balík plen 58ks nám vydržel týden a půl. Pleny splňují vše, co od plen požaduji, v testu obstály na výbornou. Za mě jsou jedny z těch lepších na trhu. Se synem jsme vyzkoušeli několi značek, než jsme našli tu,co nám sedne ve všech ohledech. Našli jsme, a nyní k ní můžu přidat i značku Huggies.

    A mé otázky ohledně srovnání před lety? Jsou téměř stejné. Jsem ráda, že i po letech dostojí tomu, co o nich tvrdí výrobce. Což se o jisté konkurenční značce rozhodně říct nedá.

    Zůstaneme převážně věrní "naší" značce používaných plenek, ale Huggies zařadíme jako ty náhradní, když nám dojdou ty naše. Proč? Tady jde čistě o ekonomiku. Přesto, že plenky Huggies jsou k dostání za velmi příznivou cenu (převážně jsem našla 299,-/balík), naše jsou ještě o píď levnější. Pleny Huggies ale zas pro většinu maminek jsou lépe k dostání.

    p.s. na mém blogu v albu "Někdy je to slušná "challenge""  zkušenosti s dalšími značkami 🙂

    Chci se podělit o zkušenost pro ty,které používají vlhčené ubrousky 🙂 Dlouho jsem hledala takové,které by mi vyhovovaly.Vedly u nás pampers až jsem narazila náhodou na tyto Monperi,jsou pevné,tak akorát mokré,s nevtíravou vůní a bez alkoholu a plus pro mě je,že je to česká značka 🙂 80ks mě vyšlo na 39kč,takže žádná hrůza...vyrábí i plenky (z přírodních materiálů)..o plenkách ale příště 🙂