dashyyy
10. pro 2016
85 

Jak jsme testovali pomocníky TESCOMA DELÍCIA

Zhruba týden před vyhlášením ,,výběrového řízení" na #test_tescoma dorazil do naší schránky katalog s produkty Tescoma. Abych byla opravdu upřímná, letos jsem byla velice mila překvapena s řadou novinek a vychytávek. Ačkoliv se do podobných akcí běžně nezapojuji, Tescoma mě opravdu moc lákala. Říkala jsem si, že šance na účast jsou mezi místními Star mizivé a přece se zadařilo. Já i tchýně jsme měly opravdu radost, že jsme tuto možnost dostaly. Velké díky Tescomě a Modrému koníku 😉 

Balíček dorazil neskutečně rychle, až jsem byla zaskočená a teď se pojďme podívat, jak se nám testovalo.

Vykrajovátka na linecké DELÍCIA

Jako první jsme vyzkoušeli vykrajovátka na linecké. Ve velice praktickém balení se nachází 6ks vykrajovátek včetně středových vykrajovátek. Musím říct, že jsme byli překvapeni velikostí, jsou opravdu drobnější. Nicméně výsledkem jsme byli velice mile překvapeni.

S vykrajovátky se vykrajuje velice hezky, na to, že jsou menší, člověk nemusí mít žádné obavy z nevzhledných patvarů. Vykrajování je ideální pro malé pomocníky, krásně jim padnou do ručiček. Já jsem velice ocenila středová vykrajovátka. Je to perfektně vymyšlená věc z kvalitního materiálu. Člověk si musí dát pozor při pečení. Je potřeba počítat s tím, že cukroví je upečené o fous rychleji, než je člověk zvyklý.

Podle následující fotky je evidentní, že vykrajování je i pro malé pomocníky velká hračka 😉

Cukrářská zdobící tužka DELÍCIA

Tužka byla opravdu velkou výzvou. Nejsem úplně manuálně zručný jedinec a loňské zdobení perníčků kupovanýma tubama bylo spíše ve znamení hororu. Z praktického hlediska je tužka velice dobře promyšlená, aby opravdu usnadnila práci kolem zdobení. Pět šroubovacích hrotů úplně lehce bez zašpinění rukou vyměníme během pár vteřin. Dokonalé je odkládání do nástavce.

Jediné z čeho jsem byla v rozpacích bylo plnění. První plnění jsem byla skoro nešťastná a připravný bílek na perníčky mi lezl horem i dolem. Každopádně to bylo akorát první plnění a další pokusy už byly lepší a lepší 🙂Jsem si jistá, že tuhle libovku ocení především cukrářky a opravdu se moc těším až jí tchýně vyzkouší na zdobení dortů. 

Tužka v plné parádě

Testování naším Filípkem opět proběhlo naprosto v pořádku. A i přesto, že syn celkem nerad jakkoliv výtvarně spolupracuje, tužka se mu moc líbila a musím uznat, že mu to šlo samo. 

Dokonce si tužku vyzkoušel i můj švagr, což nás všechny opravdu překvapilo. Nepřál si být publikován, tak alespoň takto 🙂 

A jak jsme byli spokojeni?

Ačkoliv to na můj časový harmonogram byl pořádný nápor. První pečení jsme si díky testování moc užili a určitě doporučujeme tyto výrobky všem. Jsou to výborné pomůcky, které šetří čas i nervy.

Ještě jednou velké díky za tuto příležitost!!

Nakonec pár konečných výrobků mých, mých dětí a drahé tchýně.

Všem krásné svátky a veselé Vánoce!

#test_tescoma

Začni psát komentář...

Odešli