Vracela jsem se s malou v aute (feluška ta od kamaráda) z města. no a před naší vesnicí jsem jela 70(je tam rovina jak bejk) předjela jsem traktor(jel 20) a zamnou jelo velké auto (jako třeba ppl) akorát červené s nápisem generali. No a u značky VESNICE jsem automaticky Zpomalovala na 5Okm/h
    NO de-il zamnou mě vytroubil, asi nečekal, že někdo ještě ve vesnici jezdí 5O - jel mi celou dobu nalepenej na zadku, protže mě nemohl předjet, jezdila mu auta v protisměru. Nakonec mě předjel a pak cápl na brzdy. Malá naštěstí spinkala, ale já srdce v krku. Tak tak jsem to ubrzdila. Auto mi samozřejmě chcíplo, protože jsem prostě nezmáčkla spojku a BRZDILA! no dotyčný pán si vyleze z auta. Že prej chvátá a já si jako před nim začnu zpomalovat. Tak jsem mu řekla, že zaprvé jsem přijížděla do obce, kde se normálně jede 50 a že on nedodržoval odstup, že to není můj problém. Tak na mě začal řvát něco o kur-ách a krav-ch za volantem... že prej on chvátá a kvůli nějaký pí-e se akorát nas-al a že mám vrátit papíry. že prej to neviděl, že by někdo ve vesnici, kde nejni žádnej přechod jel 50 a jak si jako dovoluju ho zpomalovat. Lidi, já jsem byla tak vytočená, ale přijela jsem domů a půl hodiny v autě řvala, protože kdyby to ten de-il do nás napálil zezadu, tak tam samozřejmě malá že?! a kdybych to neubrzdila, tak samozřejmě by nebyla v bezpečí ani kdybych jí měla vedle sebe.
    Teprve po pár hodinách jsem se dala do kupy. Ale můžu už teď říct, že jako v dnešní době jet autem a podle předpisů, tak to je opravdu adrenalinovej sport! kde se to v těch lidech bere?