1 / 1
    14. srp 2018

    Tva slova jsou jako pohlazeni po dusi :-* .. Vzdy, kdyz neco udelam a necitim se dobre, vzdy, kdyz neco udela Anetka a ja za to na ni kricim, zlobim se, vim sama v sobe, ze se mi ten pristup nelibil, vzdy prijdeme a omluvime se, nechci, aby to brala jako samozrejmost, neco provedu, omluvim se a je to v poradku .. Ale davno jsem se naucila, ze predsudky jsou spatne, ona citi, ze to tak nechce a ja taky, zapamatujeme si to obe dve a uz nekdy prijde a rika maminko nezlob se, vyresime to spolu a na to nejde se zlobit, jen se usmeju a jsem pysna na to, kolik situaci zvladame lepe 🙂 .. Nejsou to vsechny a vzdy se objevi neco noveho, ale vzdy, kdyz si vybavim situaci, ktera se minule zvrtla a pripomina mi tu, ktera se deje ted, jsem pysna, ze to spolecne dokazeme zvladnout, mnohem lepe 🙂 ..

    14. srp 2018
    dexin
    autor

    @liduskabalanova děkuji za inspiraci. Tyto příběhy stojí za to sdílet. Máte spolu krásný vztah. ❤️

    14. srp 2018

    Pravda pravdoucí, pro mě je momentálně nejtěžší odpouštět a nebrat to tolik osobně, když se dcerka zachová jinak než bych chtěla.

    14. srp 2018

    Mluvíš mi ze srdce. Kolik pokusů mi ještě dají? si také říkám. I přesto mi dcerka říká že jsem nejlepší maminka na světě a syn že je strašně rád že mě má. I tomuhle vyjadřovaní pozitivních emocí mne děti učí.

    14. srp 2018