dzogobela
2. kvě 2019
72 

Testování - plenky MUUMI

Byla jsem spolu s mým aktuálně 7týdenním synem vybrána do testování plenek značky Muumi a zároveň přebalovacích podložek a vlhčených ubrousků Helmi Baby.

Bylo to moje první testování a jsem za něj moc ráda. Člověk jako já ví, že jednorázovými plenami velmi zatěžuje životní prostředí, ale přitom je líný používat pleny látkové.... Takže používat ty ekologičtější by byla vítaná varianta 🙂

Pleny MUUMI Baby:

Obdrželi jsme jedno balení plenek velikost číslo 2 (3-6 kg). Syn se celou dobu testování pohyboval kolem 4 kg, možná i to byl důvod, proč plínky občas při velké potřebě protekly kolem nožiček, zvlášť na začátku testování. Přišlo mi, že jsou pleny méně savé a tím pádem měla stolice čas někam utéct.

Jako velké plus beru vzhled, který se musí líbit i dětem i když ten můj tester z toho ještě nemá rozum, ale starší dceři se líbily moc 🙂

Syn se po nich nijak ani jednou neoprudil, ale tenhle ukazatel je samozřejmě velmi individuální. Hledala jsem cenu plenek, pohybuje se kolem 8-9 Kč/ks (konkrétně u této velikosti), což není uplně málo a troufám si tvrdit, že to od nákupu leckoho odradí.

Pozitiva:

+ příjemný materiál

+ bez vůně nebo zápachu

+ ekologické (složení)

+ moč udrží i celou noc, u nás bez nehody za celou dobu testování

+ vzhled

Negativa:

- stolice několikrát protekla kolem nožiček, řekla bych, že jsou pleny méně savé

- chybí detekční proužek

- cena

Přebalovací podložky Helmi baby:

Přebalovací podložky mám neustále na přebalovacím pultu a zároveň je využíváme na cestách (tentokrát svatba) i procházkách, je-li to třeba.

První, co mě zaujalo, byla jemnost podložky, je opravdu velmi příjemná. Zároveň ale celkem silná, podle mě až zbytečně. V balení je 6 kusů, já jsem zvyklá ve stejném balení na kusů 10. Jsou i trochu menší, ale to pro mě není až takový problém.

Pozitiva:

+ jemnost

+ jsou ekologické (složení)

Negativa:

- tloušťka

- velikost

Vlhčené ubrousky Helmi baby:

Vlhčené ubrousky používáme pouze na cestách a obecně někde venku 🙂 Tentokrát jsme využili hlavně na svatbě, kde jsme trávili noc a navíc jsme tam cestovali přes téměř celou republiku.

Pozitiva:

+ plně rozložitelné

+ složení

+ bez vůně nebo zápachu

+ "lepík" na obalu drží i po více použití

Závěr:

S testováním jsem spokojená. Podložky a ubrousky mi přijdou srovnatelné s jinými produkty, kromě té "ekologičnosti". Ale zase tak moc jich nespotřebujeme a tudíž o změně svých oblíbených produktů neuvažuji.

U plenek je ta spotřeba samozřejmě úplně jiná... Tady jsem ale plenkám úplně nedůvěřovala, když došlo k "velké" potřebě a navíc cena také není tak příznivá, takže asi zatím bohužel také zůstaneme u svých dosavadních oblíbenců.

Nicméně produkty můžu doporučit! Věřím, že protékání bylo způsobeno menší vahou mého syna a pokud někdo nemusí řešit finance, tak ani tento důvod pro něj nebude relevantní.

#test_muumi #recenze #zkusenosti_pleny_muumi

Začni psát komentář...

Odešli