enidka
4. pro 2018
238 

Naše testování rybičkového oleje

Poslední dobou jsem zkusila párkrát své štěstí v soutěžích o ceny a testování. No bez úspěchu až do doby, kdy se objevila možnost testovat rybí olej Mollers 😉 a zrovna v době, kdy jsme si celá rodina prošli už tak třetí nemocí dotaženou ze školky a já hledala něco na posílení imunity naší nejstarší 😉. Protože když bude zdravá ona, tak i my. Zatím jsem zkoušela různé většinou bylinné sirupy jako smrkový, jitrocelový, směs několika bylin. Vše zabralo, ale jen na chvíli a pak zase rovnýma nohama do nemocí 🤔 

A jaké bylo naše testování? Balík přišel obratem asi do 3 dnů. Trochu teda zklamal dopravce a jeho komunikace stylem nic, nic a najednou telefon jsem u baráku. No což 😉 mile překvapilo, že přišli oleje dva, čekala jsem jen jednu příchuť. S chlapem jsme neodolali a otevřeli ten citronový. Přece jen nedám dítěti něco, co nejdřív nezkusím.

Upřímně? Vůně super, konzistence taková hodně olejovitá (kdo by to čekal, že) a chuť docela ušla. Byla jsem zvědavá co na to bude říkat testovaný subjekt Kristýnka 😁 ona totiž ryby nerada. Jako správná ženská byla nadšená z něčeho zadarmo. Vybrala si ten druhý ovocný, kvůli hezké rybce. Vůně jako žvýkačky, mňam. A překvapila, protože ji opravdu zachutnal. Každé ráno si poctivě bere svou dávku a vždy nezapomene říct,že ji fakt chutná. Nechala se zlákat i na ten citrónový a prý taky dobrý, ale ten žvýkačkový lepší.

Jaký bude mít vliv na její zdraví se teprve uvidí, ale doufám že konečně to bude něco, co pomůže. Já ho taky zkoušela si dát,celkem 4x a prostě ne. Nějak nedávám tu konzistenci, ale Kristýnce ani chlapovi nevadí. Takže to bude jen můj problém. Mimochodem Kristýnka do dnešního dne nemá tušení, že je to vlastně z ryb, které nejí🤣 a na chuti nemá šanci to poznat, protože tam není žádné rybí aroma. 

Ráda bych poděkovala Modrému koníkovi za možnost se zúčastnit testování a uvidíme jaké bude mít časem výsledky.

#test_mollers  #recenze  #zkusenosti_mollers

a já hledám, co bych Jiříkovi začala dávat na podporu imunity. Teď dobral jedny léky a prý si musí od toho dát tři měsíce pauzu (říkala mudra) a prý si máme něco koupit v lékárně. To je fakt rada nad zlato, když nevím co 😀 Ale tak uvažuju, že tohle by třeba šlo. A je to i pro malé dítě? 2leté?

4. pro 2018
enidka
autor

@ajka198 já po něm koukala už delší dobu a když jsem uvažovala o koupi,tak jsem ho vyhrála🤣 jako je to od 3 let,ale víš jak když se toho dá míň asi bych se toho nebála. Je v tom hlavně vitamín D,Takže nic špatného.

4. pro 2018

@enidka tak to asi zkusím. Počkám týden, až se vyhrabou z blitíček a srajdění a jdem na to 😀

4. pro 2018
5. pro 2018

Začni psát komentář...

Odešli