eresiel
26. říj 2018
181 

Neuděláte chybu, když zkusíte Billu

Když jsem zjistila, že jsem byla vybrána k testování výrobků BILLA NAŠE BIO a přemýšlela jsem nad tím, co z těchto výrobků přichystám, řekla jsem si: ,,Proč dělat věci složitě, když to jde i jednoduše??!" A tak jsem se zaměřila především na jednoduché recepty, které ocení každá zaneprázdněná máma. Protože i zdravé věci mohou být jednoduché, rychlé a chutné. 

Musím říct, že účastnit se testování je zábava a velmi mně to bavilo. Ale také jsem zjistila, že i když mně velmi baví focení portrétů, foodblogerka ze mně nikdy nebude. Naaranžovat jídlo tak, aby to nějak vypadalo, mi dalo velmi zabrat a nakonec to stejně nebylo dle mých představ. 

Samotné testování začalo nákupem v Bille. U nás je velmi malá prodejna na jednom sídlišti a opravdu pěkných pár let jsem tu nenakupovala. 

Vyzvednutí poukázky proběhlo bez problémů, a dokonce se paní prodavačka nesměle zeptala, kdeže jsem to vlastně soutěžila, protože oni o ničem nevěděli. Nákup jsem si představovala rychlý a bezproblémový,  ale to opravdu nebyl a já občas bezradně bloumala po prodejně. Naše prodejna tedy nebyla moc dobře zásobena. 

Z ovoce a zeleniny zde moc velký výběr nebyl a mléčných výrobků také ne. Co se týče potravin, myslela jsem, že někde bude regál s výrobky Billa Naše BIO. Bohužel nebyl, a tak jsem opravdu horko těžko pátrala. Na jednom místě byly regály se zdravou výživou, a tam jsem tedy po několika minutovém hledání vždy na něco narazila. Dokonce jsem pak doma zjistila, že dva výrobky byly značky Naše BIO, ale měly jiný obal. Myslela jsem si, že jsem omylem vzala jinou značku, ale po pátrání na internetu jsem se dozvěděla, že je to starší verze značky Billa Naše BIO. 

Z mléčných výrobků Billa naše BIO jsem vyzkoušela :

Čerstvé mléko plnotučné - chuťově moc dobré

Jogurt borůvkový - ten nám moc chutnal

Bílý farmářský  jogurt - s tím jsem měla trošku problém, mám v oblibě jogurty řeckého typu a tento byl velmi řídký

Tvarohový dezert s  jogurtem - ten měla na ,,testování" dcera a vůbec u ní nezabodoval

Plátkový sýr Gouda 48% 

Přikládám na ukázku pár receptů. Pokud Vás nějaký zaujal a zajímal by Vás podrobnější popis, najdete ho na mém blogu. 

1.  OVESNÉ FURTOŽROUTKY - pouze ze 3 ingrediencí. Banán, ovesné vločky a mléko. Příprava je naprosto jednoduchá a zvládnou ji i děti.

2. SNÍDANĚ ZE SKLENIČKY - Vše si připravíme večer. Nasypeme müsli/vločky, dáme ovoce, jogurt a zalijeme mlékem. Ráno už můžeme jen jíst.

3. OVESNÝ ŠTRÚDL - Z ovesných vloček, tvarohu, vody, jablek, skořice a ořechů.

4. JOGURTOVÁ BÁBOVKA- Zde jsem zužitkovala farmářský jogurt, který mi moc nechutnal a celozrnnou pšeničnou mouku.

5. BANÁNOVÉ LÍVANCE S BORŮVKOVÝM JOGURTEM - Máme rádi ovoce, barvičky a lívance. To vše jsme při tomhle receptu splnili.

Také bych ráda doporučila tyto zdravé svačinky. Tyčinky u mně tedy velmi zabodovaly a rýžový chlebíček si zase oblíbila dcera. Navíc takové praktické svačinky se nám na výlety i procházky vždy hodí.

Celkově hodnotím testování pozitivně. Byla to moc fajn zkušenost a Billu za sebe doporučuji. Kdybych ji měla v místě bydliště, určitě bych na nákup zašla častěji.

Modrému koníkovi velmi děkuji za příležitost se poprvé aktivně zapojit do testování, Bille za možnost vyzkoušení výrobků a Vám, že jste dočetli až sem.

                                                                                                                                      Monika 

#test_billa  

#recenze

Začni psát komentář...

Odešli