1 / 1

    Jára je teda o pár měsíců starší, ale jako hlavní dárek dostane houpačku. Tu na způsob utukutu.

    22. lis 2019

    @staste u nás utukutu Spectra 🙂

    22. lis 2019

    Btw proč měnit plán? Třeba jim odrazedla pomůžou se rozhodit ;)

    22. lis 2019
    ewon
    autor

    @staste
    @pernicek1 děkuji, houpačku už máme od narozenin od Swing. 😊

    22. lis 2019

    Tatra?

    22. lis 2019
    ewon
    autor

    @similenka máme dokonce dvě. 😂

    22. lis 2019

    Tobikovi bude 14m na Štědrý den a dostane nějaký telefon na hraní, pak vysavač- miluje vysávání a mám tu pro něj doma takový hrající joistick, lamu a Effiki plyšáka (obojí výhra)

    22. lis 2019

    Naty bude mit o vanocich neco pres 14 mesicu. A dostane odrazedlo, helmu, drevenou stavebnici, vozicek s mega plastovymi kostkami, knizku zima od lady, leporela s krteckem jaro, leto, podzim, zima, kartickovou hru, drevene potraviny z lidlu. Jeste bych koupila treba nejake kostky, magnetky na lednici, motorickou kostku, pejska fisher price, zvukove hracky, tatru, na leto piskoviste, houpacku, atd., ale uz se krotim, musim. I tak neco z vyjmenovaneho dostane jeste na mikulase a svatek.

    22. lis 2019

    @ewon Ajooo 😆 Tak pak máme už asi jen menší dárky. Houpačku do dveří, knížky, vláčkodráhu. Zkus mrknout na smartmax. Jsou to magnetické stavebnice. Máme zvířátka a má to úspěch, takže dostane ještě vláček.

    22. lis 2019
    ewon
    autor

    @biciklissie Jaké odrážedlo prosím kupujete? A děkuji za takový seznam. Nad pejsky uvažuji také. 🙂, Knížky už mám nějaké koupené.

    22. lis 2019

    Neni vubec zac. Ja jsem se divala tady na mk, co maminky hodne kupuji a vybrala jsem podle toho i podle ceny. Takove to male enduro. A tedy me se libi i takova ta trikolka s vodici tyci, to si myslim, ze muze byt taky hodne fajn, ale ty jsem vic nezkoumala.

    22. lis 2019

    Stejně stará dcerka, chodící, a stejně budu odrážedlo kupovat až na jaře 🤷‍♀️ my máme připravenou u babičky kuchyňku (to je ale spíš holčičí, tak třeba ponk?), u druhé babičky vláčkodráhu a doma čekají knížky, foukací harmonika, magnetky, vkládačka a taťka bude dělat activity board

    22. lis 2019

    U nás bude panenka pro Luci (v plavkách s kruhem ve tvaru plameňáka, pro tu naši milovnici vody), pro Péťu mám velkou mašinu vkládačku, a pak každému didaktickou panenku/panáka a knížku s piánkem, a dohromady pískoviště na jaro (zatim v nem budou balónky), magnety na ledničku (ty oba milují), nějaké hračky do vody (takové ty různé mlýnky) a nějaké zvukové, ty mají taky oba rádi.

    22. lis 2019

    Delali jsme activiti board,zame super,vyhral si s ni hodne.

    23. lis 2019
    ewon
    autor

    @pernicek1 děkuji za tento komentář. 😊 Nakonec jsme pořídili pod stromeček motorky a od Vánoc na nich oba řadí a už na nich od včerejška umí jezdit oba a to ještě ani jeden sám nechodí. Ale zatím obcházejí nábytek.

    30. pro 2019