Testování Kolodia forte probíhá u nás doma na plné obrátky a vypadá to, že se manžel těch bradavic po letech opravdu zbaví!

    Kolodium forte (roztok k odstraňování bradavic, kuřích ok a zrohovatělé kůže) spadá do kategorie zdravotnických prostředků s obsahem léčivých látek. Jak už jsem psala dříve, v produktech značky Phyteneo jsou používány léčivé látky herbálního původu – tedy z léčivých rostlin. U Kolodia forte jsou použity léčivé látky konkrétně z borovice a vlaštovičníku. Obsahuje sloučeniny čištěné terpentýnové silice z borovicové pryskyřice, které mají mimo jiné účinky antiseptické (dezinfekční, ničící choroboplodné zárodky) a sloučeniny vyskytující se v extraktu z vlaštovičníku většího. Ty mají při zevním použití účinky antimikrobiální (působící proti mikroorganismům – bakteriím a virům) a antimykotické (proti plísním a kvasinkám).

    Čerstvá šťáva vlaštovičníku se k odstraňování bradavic používala již v tradiční medicíně v dobách dávno minulých. Vsadím se, že i spousta z vás si touto žlutooranžovou tekutinou natírala nezvaný nárůstek v podobě bradavice. Mám pravdu? 🙂
    Mimochodem vlaštovičník zrovna kvete - období jeho květu je od května do září.

    Jak Kolodium forte používat pro dosažení co nejlepších výsledků si povíme zítra.

    #phyteneo #kolodium_forte