icon
avatar
hegik
4. zář 2017

Medovníčky

Keď pečenie a zdobenie medovníkov teší 🙂

avatar

Absolutni nadhera

Odpověz
9. pro 2017
avatar

Tak to je umění 👏👍

Odpověz
14. led 2018
avatar

Páni, to je nádhera.

Odpověz
1. únor 2018
avatar

Nadhera!!!

Odpověz
1. únor 2018
avatar

To je úžasný a neskutečné!! Taková krása pohledět!!👏

Odpověz
1. únor 2018
avatar

Ty kraso. Nechapu , cim to zdobite, takove jemne linky...

Odpověz
1. únor 2018
avatar

Moje sestranice se tim ve Francii zivi uz more let 😍 strasna krasa jste umelkyne

Odpověz
2. únor 2018
avatar
hegik
autor

@vitkovakaterina To je super, ďakujem za pekné slová.... potešili 🙂

Odpověz
2. únor 2018
avatar

To je krása

Odpověz
8. únor 2018
avatar

To je opravdu uzasna prace!
Nemela byste tip na opravdu kvalitni bilkovou polevu? Vzdycky ji mam takovou osklivou, dela krystalky, bud je moc ridka nebo moc hutna a ucpava mi zdobitko. Pouzivate klasicky ustrezeny ruzek pytlicku?

Odpověz
8. únor 2018
avatar
hegik
autor

Ja robím klasickú bielkovú polevu: 1 ks bielok + práškový cukor /neviem vám napísať gramáž, nakoľko ju robím od oka/ do menšej nádobky si dám bielok a pomaly primiešavam 2x preosiaty práškový cukor /musí byť jemnučký/ a miešam lyžičkou. Ak sa mi stane, že poleva veľmi zhustla, tak pridám pár kvapiek citrónovej šťavy, naopak, ak je príliš riedka pridám práškový cukor. Správna poleva sa musí ťahať nie liať, takže na 1 ks bielka ide dosť veľa cukru. Chce to len cvik a nevzdať sa skoro 🙂

Odpověz
8. únor 2018
avatar

@hegik nadhera. O to vice obdivuji, protoze ja nemam ani tvorivost, trpelivost a uz vubec ne smysl pro detail, ktere jsou u pernicku potreba🙂

Odpověz
8. únor 2018
avatar

Hezka prace, take zdobim pernicky... 😉 mrkni ke me 😉
Polevu si clovek musi vychytat. Neni na ni zadny zaruceny recept a nevzdyvat se, presne tak 🙂

Odpověz
18. únor 2018