helulela
23. říj 2018
988 

Neznáte Koníkovskou dražbu? Čtěte...

Protože tenhle tradiční předdražební článek píšu potolikáte, vážně nevím, co nového a jiného sem napsat.  Ale chtěla bych, aby o dražbě vědělo co nejvíc z vás, protože je to super akce, na které s nadšením pracuje spousta lidí a která má smysl. A je naše, něco jako v duchu "koníkovky koníkovkám"🙂

Co se nemění

Opět budeme dražit přes 80 vašich handmade výrobků, které jsou už komplet nachystané nebo finišují poslední úpravy. Můžete se těšit na šité oblečení pro děti, pletení a háčkování, hračky, dekorace - spousta jich bude vánočních - a několik unikátních kousků, které nelze zařadit do žádná kategorie😉

Dražba začíná 1.11. ve skupině Charitativní dražba (klik) a bude probíhat celý měsíc listopad. Výtěžek dražby bude věnován rodině, která pečuje o vážně nemocné dítě, k zajištění jeho potřeb - rehabilitace, lázně, pomůcky... Akce je povolená jako veřejná sbírka.

Stále platí, že rodina dostane vydělané peníze do poslední koruny a že přesně víte, komu a na co přispíváte.

Letošní speciality

Listopadová dražba bude už 11. Včera jsme ve skupině tipovali, kolik se za dobu konání dražeb vydělalo, a došli jsme k částce 965 957 Kč! Pro mě je stále úžasné a nepochopitelné, že abychom dospěli k takovému číslu, nemusíme být velká organizace, nemusíme být veřejně známá osobnost, stačí nadšení a schopnost "zblbnout" další lidi, aby do toho šli s námi🙂 Děkuju všem, kteří se tímhle nadšením už nakazili, ve svém volném čase vyrábějí do dražby úžasné věci, nebo se na každou další dražbu těší a přihazují, nebo prostě o dražbě mluví, kudy chodí. Doufáme, že se brzy přehoupneme přes ten milion.

Pár bodů na závěr

  • Nenabízejte už, prosím, do dražby své výrobky, máme stop stav. Budeme rádi, když se zapojíte příště - více o tom zde.
  • Zatím neposílejte tipy na další děti, které by potřebovali pomoc, do této dražby už bychom je nestihli zařadit. Vhodná doba na to bude po skončení dražby, tedy po Novém roce. Pro koho se může dražit a jak ho přihlásit, se dočtete zde.
  • A že s penězi z dražby zacházíme zodpovědně a doputují, kam mají, píšeme zde.
  • Nejdůležitější informaci - pro koho budeme dražit tentokrát - se dozvíte po víkendu.

Těšíme se na vás všechny a doufáme, že zase všechno klapne!

Hela (@helulela), Věrka (@vera_vila) a všechny naše nadšením nakažené holky, manželé, tatínci a babičky🙂

#drazba

@berenika39 pěkně prosím o vybrali jsme, děkuju ❤

23. říj 2018

@helulela už to je. 🙂)))))))))))))

23. říj 2018

Začni psát komentář...

Odešli