hhranolka
9. lis 2020
265 

Dixi vlasová kosmetika pro všechny

Moje vlasy už dlouho nebyly tak pěkné!

Ano je to tak, poslední dobou jsem používala dražší přípravky na vlasy z kadeřnického salónu. Nicméně, vlasy umyté večer byly pěkné pouze druhý den a ten další již totálně mastné vlasy u pokožky. Takže pokud jsem chtěla mít pěkné vlasy, tak mě čekalo mytí každý den. To se ale díky balíčku DiXi na testování změnilo!

Balíček dorazil opravdu bohatý - šampon, kondicionér, maska, bezoplachová kůra 

Na první otevření a přivonění se mi to zdá spíše jako vlasová sada pro pány. Nečekejte žádný navoněný, sladký, ovocný či jakkoliv jinak upravovaný výrobek. Svěží kopřivová vůně, tudíž můžete používat celá rodina. 

Čím jsem začala? Šampon a kondicioner

Hned na první pohled vidíte, kolik vám ho ještě zbývá. Což považuji za dobrou vychytávku, protože přesně víte, kdy budete muset vyrazit opět na nákup. Navíc, bez nutnosti číst obal hned poznáte po čem máte šáhnout, protože je i dobře rozlišíte.

Obojího vám stačí jen opravdu málo, šampon krásně pění. Myla jsem vždy dvakrát za sebou. 

Vlasy jsou pocitově pevnější, jako bych jich měla více. Jsem moc spokojená.

A navíc, už nemusím umývat vlasy každý den, ale vydrží mi krásné a nemastné celé dva dny, takže PARÁDA! 

A co jsem si hodně zvykla? Jednoznačně DiXi Bezoplachová kůra

Stačí nastříkat, jak na mokré vlasy, tak na suché vlasy. Opravdu to funguje a pomáhá. Při rozčesávání vlasů to jde mnohem snadněji a v kartáči mám mnohem méně vypadaných (nebo možná bych spíše měla napsat vytrhaných) vlasů. S cenou okolo 70 Kč je to pro mě naprosto nepostradatelná věc, kterou budu dokupovat i nadále. A žádná dovolená se bez této kůry neobejde. Označuji jako TOP PRODUKT DiXi.

Dále byla v balíčku ještě Kopřivová maska DiXi

Masky používám - cca 3x umyju vlasy klasicky (šampon a kondicionér) a počtvrté si dám masku místo kondicionéru. Nechám působit 2-3 minuty a pak opláchnu. Po masce jsou vlasy, řekla bych, lesklejší. Vzhledem k tomu, že mi po testování přijdou vlasy celkově pevnější, tak teď nedokážu dobře posoudit, zda je to jen díky masce, nebo třeba jen díky šamponu a kondicionéru. 

A poslední přípravek ze sady na testování je DiXi Vlasové tonikum

S tím tedy doposud nemám žádnou zkušenost ani s žádnou jinou konkurenční značkou, či přípravkem. Je to vlastně vodička v ampulkách, která obsahuje Extrakt z natě Kopřivy dvoudomé, extrakt z kořene Lopuchu většího, provitamin B5 (D-Panthenol), hydratační přísada phytantriol, vitamin F a kofein.

Pomáhá bojovat proti vypadávání vlasů, což řekněme si upřímně - podzim a jaro, kdo to nezažil. 

Intenzivní kúra: aplikujte přípravek denně v průběhu dvou týdnů.
Udržovací kúra: aplikujte přípravek 2 - 3 krát týdně.

Nanáší se na umyté a ručníkem vysušené vlasy, nebo i na suché vlasy. Úplně jsem nechtěla zasahovat do testování ostatních produktů, takže jsem vyzkoušela jen jednou, nebo vlastně 2x, protože mi množství v ampulce přišlo moc - takže jsem to měla na 2x. Vlasové tonikum je tedy jediný výrobek, u kterého zatím nemohu hodnotit výsledek, zda dojde ke snížení vypadávání vlasů. Každopádně forma - ampulky, odlamování,... Tak to rozhodně není nic pro mě. Nerozdělává se mi to dobře, bylo toho na mě v ampulce moc, musela jsem nějak skladovat otevřenou ampulku. Zkrátka, já bych uvítala jinou formu dávkování.

Závěr testování:

DiXi, ačkoliv se jedná o "levnou" vlasovou kosmetiku, kterou seženete v jakékoliv drogerii a i v obchodním domě, tak u mě zabodovala. Cena za šampon o objemu 400ml je cca 40Kč. Výrobky jsou bez parabenů, bez silikonů. Což je přesně to, co mi kadeřnice doporučovala: "Jestli chcete změnu, kupte si kopřivový šampon, ale opravdu ten surový, bez bez parabenů, bez silikonů.". A vida,... Dostal se ke mě díky testování s Modrým koníkem. Výrobky mi vyhovují a už se jen těžko budu vracet k přípravkům z kadeřnického salónu. Až mi dojde kopřivová řada, tak chci vyzkoušet DiXi březový a také čajovníkový šampon. 

Takže děkuji DiXi a Modrému Koníkovi za pěkné a zdravější vlasy!

#test_dixi a #recenze #dixi_kopriva_skusenosti

Začni psát komentář...

Odešli