hhranolka
15. bře 2020
1276 

Recenze Yves Rocher LIFTING VÉGÉTAL

Jsem 37letá maminka dvou holčiček. Po narození mladší dcery (před 3-mi lety) jsem postupně začala pociťovat, že moje pleť již není to, co bývala. Pomalu se mi objevují první viditelné vrásky a cítím i častěji pocit vysušené, dehydratované pleti, což je hodně nepříjemné. 

Asi před rokem jsem objevila značku Yves Rocher a zaujalo mě, že se jedná o přírodní rostlinnou kosmetiku.

Vyzkoušela jsem Omlazující péči Elixir Jeunesse a byla jsem moc spokojená, tak jsem začala Yves Rocher používat. 

Nyní přišla možnost od Modrého koníka zapojit se do testování novinky LIFTING VÉGÉTAL a já si řekla, proč ne, už bych asi měla začít svoji pleť i zpěvňovat, hold již nejsem nejmladší.

Usmálo se na mě štěstí a a byla jsem vybrána mezi testující. 

Přišel mi krásně zabalený balíček a k mému překvapení byl dost objemný.

  • Vysoce koncentrované zpevňující sérum Lifting Végétal
  • Denní zpevňující péče Lifting Végétal
  • Zpevňující denní péče na ovál obličeje Lifting Végétal
  • Noční zpevňující péče Lifting Végétal
  • Zpevňující péče na okolí očí Lifting Végétal

"ZPEVŇUJÍCÍ PÉČE LIFTING VÉGÉTAL, jejíž hlavní složka je zběhovec plazivý, který je běžně považovaný za plevel, ale ve skutečnosti to je velmi užitečná bylina s neobyčejně silnými účinky. Yves Rocher experti odhalili jeho vlastnosti a dokázali je využít: Jedná se o vysokou koncentraci rostlinného kolagenu, který posiluje strukturu pleti, zvyšuje buněčné napětí a stimuluje syntézu elastinu. " Zdroj: https://www.yves-rocher.cz/ 

Takže jdeme zkoušet 🙂

Obal: luxusní, kombinace tmavě zelené a zlaté barvy na mě působí jako prémiový produkt. Jednotná vůně všech výrobků, díky které vám bude vonět celý obličej. Ale nic násilného, aby vůně přebila například parfém - to se bát nemusíte.

Teď jednotlivé produkty:

Vysoce koncentrované zpevňující sérum Lifting Végétal 

- cena 1049 Kč (nyní akční 739 Kč)

Miluju tu pumpičku, naprosoto jednoduché a přesné dávkování. Mě osobně stačí jedno zmáčnutí, rozetřu mezi prsty a na obličej a krk vpravím poklepáním. Sérum se v podstatě ihned vstřebává, nemám pocit, že bych na obličeji něco měla. Nedochází ani k začervenání, na což má citlivá pleť trpí. Aplikuje se na vyčištěnou pleť ráno a večer.

Denní zpevňující péče Lifting Végétal

- cena 990 Kč (nyní akční 719 Kč)

Jemná konzistence, nanášíme ráno po aplikaci séra. Pozor, stačí málo, pokud jsem si dala více krému, tak se mi po chvilce začal krém na obličeji drolit. Ale toto se mi nestávalo, jakmile jsem se naučila dát jen malé množství krému. Z průběžných příspěvků ostatních testujících jsem zjistila, že problémem mohla být i špatně vyčištěná pleť, nebo nadbytečné množství séra. 

Zpevňující denní péče na ovál obličeje Lifting Végétal

- cena 990Kč (nyní akční 719Kč)

O existenci "nějakého" Fluidu jsem neměla ani ponětí, takže jsem dokonce i oddalovala jeho použití, ale to byla chyba. Fluid plně nahrazuje denní krém, tudíž si můžete vybrat, zda budete používat denní krém či fluid. Fluid má hustčí konzistenci, je nažloutlý a hlavně opět super dávkování s pumpičkou. Upřímně momentálně mi vyhovuje mnohem více nežli denní krém. Ani jednou se mi nestalo, že by se mi drolil a asi mi prostě vyhovuje ta hutnější konzistence. Na všech prodejnách Yves Rocher si můžete vše vyzkoušet, takže doporučuji zkusit i flud, třeba budete překvapené jako já a zamilujete si ho.

Srovnání denního krému a Fluidu 

- vlevo ten bělejší je denní krém, nažloutlý je Fluid

Noční zpevňující péče Lifting Végétal

- cena 990 Kč (nyní akční 719 Kč)

Noční krém nanášíme opět na vyčištěnou pleť, na kterou jsem aplikovala sérum. Je to hutnější péče, nežli péče na den a ještě o chlup hutnější než Fluid. Rozhodně je hutnější než mnou doposud používaný noční krém Elixir Jeunesse. To mi vyhovuje, minimálně teď v chladném období. Uvidím jak v létě, zda se pak nebudu přiklánět k lehčím texturám.

Zpevňující péče na okolí očí Lifting Végétal

- cena 729 Kč (nyní k nákupu jakékoliv péče je oční krém zdarma) 

Neštípe, nepálí. Mám velké kruhy pod očima a mám pocit lehkého zlepšení. Kde vidím rozdíl je v tom, že se mi při líčení nedostává make-up do vrásek okolo očí. Takže za mě dobré. Jen mě mrzí, že nejsou součástí aplikátoru kuličky na masáž očního okolí, jako je tomu u řady Elixir Jeunesse. To mně připadá jako dobrá vychytávka.

ZÁVĚR TESTOVÁNÍ

Sama bych na novou vyšší řadu asi nepřešla, ale díky testování teď skoro pochybuji, zda se vrátit k Elixir Jeunesse, protože mi prostě LIFTING VÉGÉTAL  přijde lepší. Cítím vyhlazenou pokožku již po nanesení péče. Dobře se vstřebává, krásně voní. Nejsem po ní červená, pleť mě nesvědí a nestahuje. 

Kosmetiku jsem nechala vyzkoušet i mamce a už ji má doma koupenou 🙂

Co se týká účinku na vrásky, tak to posoudit ještě nemohu, nic výrazného nevidím a Yves Rocher slibuje změnu po 1 měsící používání a to ještě nepoužívám. 

Co se týká cen, tak kdo Yves Rocher zná, tak ví, že dělají spoustu akcí, takže se určitě najdou výhodné nabídky, aby byla cena dostupnější pro širší skupinu žen.

Nezapomínejte používat i odličovač očí a tonikum - to nebylo součástí testování, ale já používám, takže vám sem dávám fotečku. Ať máte přehled o mé péči ucelený.

Moje top jsou produkty jsou:

  1. Vysoce koncentrované zpevňující sérum Lifting Végétal
  2. Zpevňující denní péče na ovál obličeje Lifting Végétal 
  3. Noční zpevňující péče Lifting Végétal 

#recenze

#test_yvesrocher

#zkusenosti_yvesrocher_liftingvegetal

Začni psát komentář...

Odešli