hhranolka
7. říj 2018
718 

Testování BAZAplus krém

Tak i já a celá má rodina dostala možnost (díky Modrému koníkovi) otestovat BAZA plus krém pro péči o pokožku, její ochranu, regeneraci a čištění. Na Modrém koníkovi probíhá testování zcela perfektně. Pošťák zvonil hned druhý den, od oznámení, že je balíček na cestě.

Přišlo mi balení 100g s krásnou expirací 1.2020.  Dívala jsem se, že cena takového balení je cca 115Kč a BAZA plus krém můžete pořídit i větším balení 400g za cca 350Kč. Takže myslím, že je to i pěkná cena. Moc mi vyhovuje, že se jedná o tubu, nejsem uplně zastánce kelímků. Je tedy pravda, že bych uvítala i menší - cestovní balení, abych měla krém vždy po ruce. Balení 100g se moc s sebou nosit nedá.

Složení: Voda, propylenglykol, bílá vazelína, cetylstearylalkohol, oxid zinečnatý, ceteareth-20, xanthalová klovatina, benzylalkohol, monohydrát kyseliny citronové, fenoxyethanol, bisabolol.

Díky složení je právě tento krém hodně universální. Oxid zinečnatý ten je super na opruzeniny - červený zadek má naše slečna hodně často, takže to jsme vyzkoušeli a funguje.

Na drobné poranění, pro zlepšení hojení, to jsme také vyzkoušeli, že funguje. A lehký posun vidím i na akné. Na manželových zádech.

Bílá vazelína má za následek krásné zvlhčení a změkčení pokožky. Bisabolol - vyhlazení a zjemnění pokožky. Na přiložených fotečkách je vidět, jak je ruka krásně hydratovaná a pěkně vyhlazená. Pro toho, kdo má pokožku citlivou jako já(hlavně teď, když se blíží zima), pomůže i proti svědění pokožky.  

Zkoušela jsem mazat i paty na noc(nebo všeobecně chodidla) a jsem moc spokojená. Je to snad lepší než speciální krém na nohy. Konzistence krému je hodně hutná, musí se hodně mačkat tuba, aby vylezl pěkný "had" krému. Díky hustotě musíte počítat s troškou práce při rozmazávání, ale nic hrozného.

Přijde mi fajn i jako krém teď na zimu.

Takže já jsem s testováním spokojená, jsem ráda, že jsem měla možnost BAZAplus krém poznat a přivítat v naší rodině. Myslím, že ho budu pravidelně kupovat.

#test_bazapluskrem a #recenze

Začni psát komentář...

Odešli