hrave_hracky
8. dub 2012

O hračkách Yookidoo

YOOKIDOO - zábavné a naučné hračky

  Yookidoo - velkolepý objev, který zábavně a přirozeně přiměje Vaše dítě ke kreativní a naučné hře!
  Značka Yookidoo slaví úspěchy svého objevu díky mimořádné schopnosti přimět dítě ke hře a učení díky povzbuzujícím, interaktivním a vysoce inovačním naučným hračkám. U každé z položek v katalogu na našich stránkách www.hrave-hracky.cz je umístěno video, na kterém můžete zhlédnout možnosti využití hračky.
  Hračky pocházejí z dílny proslulých návrhářů Golos - Weisman Design, kteří jsou známí navrhováním mimořádných hraček již více než 20 let. Hračky z dílny tvůrců Golos - Weisman Design se starají o to, aby dětem poskytly to, co chtějí a také to, co rodiče hledají. Naučné hračky Yookidoo vynikají výstředním designem, který vznikl díky rozsáhlému výzkumu a dlouhodobému pozorování dětí během hraní.
  Návrháři říkají: "Pozorujeme a učíme se, co děti dělají, co chtějí a jak si hrají a poté se teprve pouštíme do práce. My hračky navrhujeme na zemi, posadíme se a díváme se na svět dětskýma očima. Tímto je zaručeno hluboké porozumění jejich unikátního světa, takto se učíme mluvit jejich řečí a to je důvod, proč víme, jak uspokojit fyzické, společenské a intelektuální potřeby a dovednosti dětí."
  S Yookidoo je hraní zábavou. Naučné hračky Yookidoo jsou navrženy tak, aby zapůsobily svou vzdělávací schopností nejen na děti, ale i na rodiče. A jak postupem času děti rostou a zdokonalují se, radost z objevování roste s nimi.

Hračky do vany Yookidoo

Ze zkušeností rodičů víme, že hračky do vany jsou u dětí velice populární a vyhrají si s nimi přibližně od 9 měsíců až do školních let. Hračka Zábavná fontána dokonce získala ocenění ToyAward 2011 na mezinárodní výstavě hraček Toy Fair v Norimberku, kde se stala absolutním vítězem.

  Hračky značky Yookidoo splňují nejpřísnější mezinárodní bezpečnostní normy EN 71, EN 62115 a ASTM F963. Dále splňují vyhlášku Ministerstva zdravotnictví č. 84/2001 Sb., o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti ve věku do 3 let a jsou v souladu s Evropskou směrnicí 2009/48/ES o bezpečnosti hraček.

Začni psát komentář...

Odešli