ilona87
25. bře 2019
1609 

Wrr

#test_wrr  #recenze

Zpráva o testování Wrr mě opravdu potěšila a o to větší radost byla, když balíček dorazil. Pod papírem se skrýval krásně zabalený balíček s dírkou. 

Při rozbalování mi pomáhala dcerka Elenka, které červené tkaničky nenechali chladnou. Po otevření na nás čekalo milé překvapení a to v podobě plyšového medvěda Wrr.

Hned mi blesklo hlavou... To se děti poperou. Jeden medvěd na dvě děti. Ale, střídají se.  Když je syn ve školce, tak ho má dcera. Po té je vyrván ze spárů malých ruček těmi velkými. 

Na řadu přišlo pexeso, obrázky moc hezké. Rozstříhání dalo celkem zabrat, kdyby byli klasické čtverce, mohla bych to svěřit i 5letému synovi. Takhle jsem musela já, jinak by z toho nic nezbylo. Krabička hezká, ale je z lesklého papíru, který moc nedrží s lepidlem,  takže jsem musela použít izolepu. Za mě zbytečné.  

Knížka je opravdu krásná, jen mě mrzí, že tam není víc toho textu, měli jsme ji přečtenou hned první večer. A zarazilo mě, že místo nápisu Pošta je tam Post, když je to česká "výroba". 

Večer jsme si sedli ke hře Wrr. Vůbec jsem nechápala,  co se po mě chce, ani návod mi nepomohl. Musela jsem to nechat na druhý den, kdy jsem si hru zahrála sama se sebou 🙂  Pak jsem ji konečně pochopila. Další večer už jsme si zahráli všichni, hned jak dcera usnula. Tu obrázky velice lákají.  

Krabička je super,  pevná a na cesty ideální.  

No a v neposlední řadě Deníček pro naši dceru. Je super, že tam nejsou žádná cizí miminka 🙂 

Prolistovala jsem a šla pro tužku.Výjimečné údaje a události byli hned zapsány. Jen mi chybí místo, kam bych napsala jméno.  

Nálepky jsou super nápad, akorát šli některé špatně odlepit a taky mohla být i ta popiska připravena k nalepení. Takhle jsem ji musela vystřihnout 🙂 

Shrnutí

U dětí největší pecka plyšový medvěd Wrr  🙂 

A mě největší radost udělal Prckův deník.  Je fakt povedený.  

#test_wrr  #recenze #zkusenosti_wrr

Začni psát komentář...

Odešli