isoldaeva
10. lis 2015
444 

O čem se píše

Milé maminky, 

ráda bych vám představila zajímavé články, které vznikly za poslední týden. 

Myslím si, že tvoření článků je velmi přínosné a obohacující pro čtenáře. Totiž jde o sdělení, které nám odhaluje hlubokou pointu. Hlavní myšlenku můžeme barvitě a květnatě popsat. Spisovatel, autor článku tak může předat vlastní kouzlo v podobě myšlenek, úvah a zkušeností.

  1. V čem je náhradní rodičovství jiné. Zajímavá úvaha od @wrtulka. Až zamrazí, když si to všechno člověk uvědomí. Rodiče jsou rodiče. 
  2. Včera se nám narodila dcera. Doma. Čerstvě sepsané dojmy z nádherného porodu od maminky @biscuittt. Gratuluji k narození dcerky.  
  3. Co se draží ve 3. kole. V článku se seznámíte s tvořilky, které věnovaly předměty do 3. kola dražby. Maminka @helulela si dala záležet a úchvatně představila holky šikulky. Mě se líbí vidět autorky věcí, které mohu vydražit. 🙂
  4. A proč, tati? A proč? A proč? Taky to znáte? Tatínek @netipa opět bravurně zaznamenal, jak děti dokážou být zvědavé, což je důležité pro jejich vývoj. 
  5. Procházka Bělským lesem. Na profilu @domov_muj najdete další pozvánku a seznámení s krajinou, tentokrát kousek od Ostravy.

Toto je jen výběr ze zajímavých článků. Víte-li i o jiných, které vznikly během uplynulého týdne a stojí za to, tak napište jejich odkaz do komentářů.

Máte-li nějaké téma, o kterém je potřeba napsat, neváhejte a vemte "tužku a papír" a zkuste napsat pár řádků. Vždy je o čem psát. O vašich odborných znalostech, které obohatí další ženy (kojení, dětské příkrmy a jídla, móda nebo třeba kontaktní rodičoství), o zajímavých příhodách a situacích, jejímž režisérem je sám život (veselé příhody z výletu, jak jste zjistili, že vaše dítě je talentované nebo co jste si uvědomili v nepřijmné chvíli). Nebo o vašem porodu, to je oblíbené téma článků u nás na Koníku. 🙂

Mějte se tvořivě.

Isolda

Trošku mě zamrzelo že můj článek zmíněn nebyl..

9. lis 2015

Dá se někde zobrazit seznam jen nově zveřejněných článků?

9. lis 2015

@wrtulka Ano, i tvůj článek je geniální. Promiň, jdu ho tam hned přidat, jsem ráda, že ses ozvala.

10. lis 2015

@isoldaeva Ehm geniálním bych ho určitě nenazvala 😀 děkuju ..sem si říkala když už sem něco napsala a patří to do zmíněného období tak proč ne 🙂 díky!

10. lis 2015

@zuzmenda Zatím nic takového není. Ale můžeš použít tento odkaz: https://i.modrykonik.cz/články-na-koníku

13. lis 2015

Začni psát komentář...

Odešli