jaa
11. únor 2008

Bříška a moje výbavička

Nejprve to byl trošku šok,ale teď se na něj všichni moc těšíme.Při prvním ultrazvuku ve 12tt mělo mimi skoro 8cm.Moje váha stejná.Druhý UTZ ve 21tt.Mimi je o 4-5 dní větší. Ve 23tt jsme absolvovali 3D UTZ.mimčo je pěkně baculaté,ale nechce nám ukázat pohlaví.Takže si ještě počkáme.
Zajeli jsme koupit kočárek.Vyhrála to Cam Cortina X3. Neutrální.Váha ve 27tt je 5kg.Kontrola ve 27tt.Ledviny ok a mimi je už o 8 dní větší.A je to prý holka.Tak čtvrtá.A hodně velká.na dovolené budeme vymýšlet jméno.Tak jméno jsme ještě nerozhodli.V návrhu je :Jessica,Laura a Nela.Dovolená byla super.Konečně mě po 2.měsících přestalo bolet v krku.A to díky moři.Kontrola u Dr.po dovolené: váha +8kg,čípek 2. další kontrola ve 35tt.8,8kg.Přibrala jsem jen 0,5kg za tři týdny.Čípek 3.Dostala jsem střevní chřipku a celou noc mi bylo zle.Schodila jsem 2kg.Navíc mi to tak rozbouřilo dělohu,že jsem měla dost silné bolestipo 3,5min.Hrůza.Ale už se to zlepšuje.

Tak jsem ta ztracená kila získala zase zpět.Ve 37tt se mi váha zastavila na 10Kg.Cs 4.Otýkám jen v teple a při námaze.Jinak je to ok.Malá je hrozně živá a je stále v pohybu.A mě to pěkně bolí.Zítra jdu na monitor,tak jsem zvědavá,jak se předvede.
Tak na monitoru bylo 15 kontrkcí.Z toho jedna 80% a jedna 90%.Ty ostatní od 40%do 60%.Ozvy od 160-180.Lehká TACHYK. Jinak dle Dr se to už pomalu chystá k porodu.Ale prý by to měl manžel stihnout. Tak jsem byla opět 12.9. na monitoru.nelíbil se Dr a,tak musím v pondělí znova.Stahy byly 100% po 10 min.a plno menších mezi.Ozvy od 80-160.A, to není dobré.Taťka přijede o půlnoci domu a od pondělí má dovču.tak je to fain.Už se moc těší. Tak 16.9.kdy mi ve tři ráno začaly bolesti,jsme se vydali 50km do porodnice.Stahy byly po 8,5 a pak 2.min.Po příjezdu do por.se zase začaly prodlužovat a tak jsme jeli domů.
Noční bolesti se začaly hlásit už odpoledne.nevím,jak mi tam divně tlačí na obratle,ale takové bolesti,jako mám nyní ,jsem ještě nezažila.Ale pořád nejsou pravidelné.Tak jen čekáme.
Táta má ještě týden volna.Jestli si to malá nerozmyslí a nevykoukne do té doby na svět,tak si ji ani chudák neužije.

19.9.první termín dle UTZ.Jsme doma.Nic se neděje.