janapechova
15. pro 2019
485 

Testování Stérimar u nás doma

Když mi přišla zpráva, že jsem byla vybrána do testování Stérimar, byla jsem nadšená. Prvně z toho, že jsem vůbec byla vybrána a hlavně, že se jedná o nosní spreje Stérimar.

Anička začala totiž v září chodit do školky a rýma v jakékoliv podobě je skoro na denním pořádku, hlavně také v kombinaci se změnou počasí. Nosní spreje Stérimar už jsem tedy znala, ale nikdy jich není dost. 

Když balíček dorazil, byla jsem zvědavá, co je uvnitř. Zda vyzkoušíme i něco, co neznáme. A ano. Balíček obsahoval tří krabičky.

1. Stérimar nosní HYGIENA baby - vhodný od 0 do 3 let, 100% přírodní mořská voda, jemně čistí, prevence proti nachlazení

2. Stérimar nosní HYGIENA - pro děti a dospělé, vhodný od 3 let, 100% přírodní mořská voda, jemně čistí a hydratuje, pomáhá lépe dýchat a působí jako prevence nachlazení

3. Stérimar na UCPANÝ nos baby - pro děti od 3 měsíců do 3 let, 100% přírodní mořská voda obohacená o MĚĎ a mangan, uvolňuje ucpaný nos a pomáhá léčit rýmu.

Anička se balíčku hned ujala a mohli jsme začít s testováním. 

Všechny spreje jsou v praktickém balení, velikost akorát do ruky, objem je 50 ml. Lahvičky mají speciální trysky, které opravdu jemně, ale účinně vystříknou sprej. Je to opravdu jak sprcha do nosu, ale příjemná. Dětská balení jsou označena barevnými delfínky, to zaujalo nejvíce Aničku. Trysky sprejů mají i praktická víčka, některá už bohužel nemáme, protože je to fajn hračka, která zaujala zase Bohouška. 

A jak jsem testovali?

Stérimar nosní HYGIENA baby 

Tento sprej máme doma už delší dobu, vyzkoušela jsem jiné značky, které měli  větší balení, menší balení, jinou cenu, ale Stérimar je opravdu nejlepší.

Dětské nosánky čistím každý den, podle potřeby i vícekrát za den a toto je velký pomocník. Krásně se pročistí i okolí nosánků a případné nečistoty uvnitř. Tento pomocník je vždy po ruce.

Stérimar nosní HYGIENA 

Na tento sprej jsem byla hodně zvědavá a přesvědčil mě o své kvalitě. Rýma se nevyhnula ani mně, a tak jsem nasadila tohoto pomocníka a rychleji se mi ulevilo. Po střiku jsem se vždy pořádně vysmrkala a rýma nezůstávala vzadu. To mi přijde asi jako největší plus. Takže při rýmě je to super pomocník. 

Manžel měl možnost také otestovat, když pracoval celý den v prašném prostředí, přišla hned ta správná příležitost. I když měl respirátor, tak prostě do nosu se nečistoty dostanou. Stříknul si sprej a nos si krásně vyčistil, vysmrkal opravdu hodně nečistot a prachu. Aplikoval asi 2x za sebou a byl vidět výsledek.

Stérimar na UCPANÝ nos baby

Dva týdny před testováním měla Anička ošklivou infekční rýmu, bolelo ji i ouško a Stérimar baby na ucpaný nos byla záchrana. Rozhodla jsem se, že je to ta pravá chvíle, kdy ho pořídit. Řekla bych, že jí opravdu moc pomohl. Otestoval ho i mladší syn Bohoušek, protože bacil ze školky přešel postupně na nás všechny. 

Použití je snadné, nejlépe v polosedu nebo sedu jsem stříkla do nosu. Anička to zvládala v pohodě, stříkala si i sama, Bohouška jsem musela držet, ale také si zvyknul. 

Po vstříknutí do nosu, bylo vidět, že rýma se krásně rozpouští a začíná vytékat. Pak jsem buď odsála a nebo se Anička vysmrkala.

Na rýmu mohu opravdu doporučit, hodně dětem pomohl a stále pomáhá.

A Závěr? 

Závěrem bych ráda řekla, že spreje Stérimar si u nás našly stálé místo a mohu jen doporučit. Někomu by se mohla zdát vyšší cena, ale ve srovnání s levnějšími variantami nemá konkurenci. Chystám se určitě vyzkoušet i další varianty pro dospělé a jsem na ně moc zvědavá. 

Pokud tedy bojujete s rýmou celá rodina, rozhodně vyzkoušejte.

#recenze 

#test_sterimar2

Začni psát komentář...

Odešli