Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    On vstal! Ať Ježíšovo vzkříšení naše srdce promění ❤️

    Radostné aleluja 🕊️

    Naše domácí Velikonoční Vigilie 🖤

    Holky, prosím, máte zkušenost? Synovi se na ruce udělala taková ošklivá rána (foto v komentáři). Začalo to strupem o velikosti spendlikove hlavičky. Pak jednou zavadil o šev bundy a strip i s okolní kůží se mu strhl. Každým dnem se mu začervenání kůže (a s tím i její trhání) rozšiřuje. Stejne tak strup je každým dnem větší. Impetigo? Neměl ale charakteristické puchyrky. Ošetřujeme to speciálním krytím na rány, ale bez efektu. V pondělí půjdeme k naší lekarce, jen bych ráda věděla, jestli jste se s tím některá nesetkala...?

    Včera mě chytla renalni kolika, celý den jsem ležela s infuzi v našem obýváku. Před chvílí jsem v kuchyni našla toto krásné překvapení od našich ukrajinských kluků ❤️ Už nemám jen 3 děti, ale 7.❤️ Nevím, co budu dělat, až mi jednou všichni odejdou..

    Holky, nevíte, kam se poděla @kristinandbaby?

    janebee
    Zpráva byla změněna    12. říj 2021    

    Holky, doufám, že tím nikoho nepohorším, ale chtěla jsem se s vámi podělit o jednu věc. Před devíti lety, když jsme plánovali naši svatbu, frčelo na beremku boudoir focení. Tehdy, z mnoha důvodů, nebyla vhodná chvíle. Tak jsem se zařekla, že se jednou takhle nafotit nechám.. A tak jsem se konečně, po osmi letech spokojeného manželství a třech dětech, dočkala. Chtěla jsem mít památku na tohle období, kdy jsem šťastná a i sama se sebou spokojená.. Holky, to bylo tak skvělé! Pojala jsem to jako čas jen sama pro sebe a tak jsem si den před focením zarezervovala noc v pražském hotelu a užila si chvíle pohody. Samotné focení bylo uvolněné (a to jsem velký introvert a stydlín) a fotografka byla vtipná a zdravě upovídaná. Byl to opravdu skvěle strávený čas.

    Takže, když se vás bude Ježíšek ptát, jaký dárek by vám udělal radost, tady máte ode mě jeden tip 🙂

    Fotila úžasná Lucie Schweinerová

    (4 fotky)

    Konečně dorazila 🥰

    Po letech jsem zase sedla k vodovkám a jsou z toho obrazy do koupelny 😊