1 / 1

    To podle mě není žádná

    2. pro 2021

    To asi není žádná. Za mě lepší klasický koloodrazedlo.

    2. pro 2021

    Tyjo, to by me nikdy nenapadlo hledat. Nejezdi na tom 24 hodin denne tak je to fuk. Za to FW je top mezi odrazedlama. Konecne nekdo premyslel hlavou.

    2. pro 2021

    My jsme s odrazedlem spokojení. Kyčle jsem v tomto případě u dětí neřešila....nevidim rozdíl mezi koloodrazedlem a timhle odrazedlem.

    2. pro 2021

    Pokud je správně nastavená, pak je v pořádku. Tzn.nesmí být malé, kolena ne výš než odrážedlo. 😊

    2. pro 2021

    Není v tomhle věku lepší spíše koloodrazedlo? Děti mi na jich jezdily od cca roku a půl...

    2. pro 2021

    @verca5505 ono to občas není o věku. My např. bydlíme v terénu, na odrážedle jezdila dcera jen kolem 1/2 domu a v pergole, takže nic moc příležitostí, aby se projela pořádně, tak jsme museli jezdit na výlet do města. Její stejně stará sestřenice (bydlí ve slepé ulici v klidné části města) loni začala jezdit na klasickém kole bez koleček a ta naše dostala konečně first bike 🤷🏻‍♀️

    2. pro 2021

    Máme a mnohem lepší než klasická motorka, navíc jde kousek zvednout a předělat jen na dve kolecka. Jak tu někdo psal že dítě jezdilo na koloodrážedle v roce a půl, tak my jsme funny wheels pořizovali v létě a malý měl teď v říjnu už dva, máme i koloodrážedlo ale to je na něj prostě ještě obrovské, vidím to tak že na jaře toto predelame na dvě kolečka a až v létě vyzkoušíme koloodrážedlo.

    2. pro 2021

    Je lepší než klasická motorka ,já viděla video o odrážedlech ,které jsou dobré ohledně kyčlí,a tahle motorka je úzká a nesmí být moc malá pro dítě,jinak koloodrazedlo je nejlepší ,ale jestli chcete motorku tak tuhle bych klidně vzala,záleží jak je dítě velké,já třeba uvažuji ,že mladší by už příští rok mohla jezdit rovnou na koloodražedle jestli ji nebude moc velký a taky ji v té době bude zrovna 18 měsíců

    2. pro 2021

    @verca5505 Záleží na dítěti. Já jsem rada, ze nedavno pochopil motorku. (22 měsíců) Klasicky odrazedlo vidím nejdřív za rok.

    2. pro 2021