janule_ul
13. pro 2018
288 

Testování rybího oleje Moller's

Když mi přišlo oznámení o testování, tak jsem ani nevěřila, že se to povedlo! Děkuji za tu příležitost.  

Se synem (5 let) hrozně bojujeme každý podzim s nachlazením. Obvykle od konce října až do Vánoc jsme byli uvězněni v kolotoči kašel+rýma. Letos jsem se rozhodla zkusit bojovat dříve, než se něco objeví. Nasadila jsem homeopatika a dceřin vitamín D. A musím říct, že jsem novým, velkým fanouškem homeopatik. V kombinaci s rybím olejem zatím sklízíme úspěch. Nějaký bacil to zkusil, ale velmi rychle si to rozmyslel. 

Tím se dostávám k testování. U rozbalování byla dcera a jako správná žena studovala složení.. Stejně jako já usoudila, že obsažené kyseliny a vitamíny prostě musí pomoci! 

Na první pohled mě zaujal obal oleje s ovocnou příchutí a už jsem se těšila na ochutnání. 

Manžel se na testování moc netvářil, protože přeci je to rybí olej, který bude smrdět.. Omyl!

Ovocný olej voní krásně po žvýkačkách. Z citronového oleje je opravdu cítit výrazná citronová vůně. 

Jde se ochutnávat! Syn rozhodl, že první přijde na řadu ovocný. I přes jeho vůni nás chuť nenadchla. Rybina cítit není, ale chuť je těžká a zvýrazní se olejová konzistence. Citronová příchuť měla větší úspěch jak u zapojených dospělých, tak i u dětí. Ano, každá návštěva musela ochutnat. Bohužel u oleje chybí odměrka,což vidím jako nedostatek. Naštěstí jsme si poradili. 

Dávali jsme dohromady hodnocení jako ve škole. 

Ovocný nám vyšel na 3. U syna tedy na 5,ale když je to tak zdravé, tak to tedy zvládne pít. 

Citronový za 1. Neumím si představit, jak lépe by mohl rybí olej chutnat. U syna na 3,ale na 1 jsou jen palačinky, meloun a lívance, takže to je velmi dobré hodnocení. 

Každý, kdo si rybí olej Moller pořídí, musí počítat s tím, že to není sladký sirup na kašel, ale opravdu olej. Olej se úžasnými účinky.

Citronový rybí olej Moller si našel místo u nás doma a rozhodně ho doporučuji vyzkoušet. 

#test_mollers  #recenze  #zkusenosti_mollers

moc dobře napsané 🙂

15. pro 2018

Začni psát komentář...

Odešli