jen_lenka
10. pro 2018
412 

Zázrak jménem Bi-Oil

"Bude probíhat testování Bi Oil..." 

Tak jo, tak já to teda zkusím, řekla jsem si.  A ono to vyšlo! Paráda!

Jednoho krásného odpoledne u nás zazvonil pošťák, že má balíček. Celá natěšená jsem běžela že chodů, div jsem si nezlámala všechny končetiny!! Joooo, je to tady. Hned jak jsem rozbalila balíček, namazala jsem břicho a každou chvíli jsem chodila koukat do zrcadla, jestli už se něco změnilo. 

Babička celá nadšená si odvezla jeden olejíček domu. "No to tak krásně voní!", volala mi celá nadšená. A měla naprostou pravdu. Jeho vůně je opravdu úžasná. A jako třetí jsem mazala jizvu na ruce naší malé Áně. Jednoho krásného dne spadla v lese a škrábla se o klacek do ruky. Jizvička, i když byla malinká,  byla opravdu viditelná a nehezká. Ale díky Bi-Oilu, jako by tam snad nikdy nebyla. 

Babička používala Bi-Oil na obličej. A je nadšená a prý jestli ji chceme udělat radost a koupit ji dárek k narozeninám , který si přeje a využije, tak nový Bi-Oil 🙂 Bohužel fotky babičky obličeje nemám. Ale i když babička tvrdí, že její "stařecké skvrny", jak jim říká, zmizely, já bych řekla že úplně nezmizely, stále tam jsou, ale ne tak nápadné. 

A já se mazala od hlavy až k patě. A když říkám od hlavy, tak myslim od hlavy. Protože Bi-Oil jako maska na vlasy, to je něco naprosto úžasného. Vlásky jemné, lesklé, no paráda 👍🏻 Ale mazala jsem hlavně bříško, které po 2 těhotenstvích jsem měla, a stále mám, samou strii. 

Nikdy jsem neočekávala , že mi strie zmizí úplně, to ne. Ale díky Bi-Oilu jsou světlé, jemné. Měla jsem strie opravdu hluboké a teď? Ano, není to úplná rovinka, ale s tím co to bylo před tím se to absolutně nedá srovnávat 😉  

Fotky bříška před a po. Jsou bez filtrů, bez jakýchkoliv úprav. 

Takže, co tak ještě říci na závěr? 

Asi jen to, že nemůžete očekávat, že když mě, Marušce a Růženě od naproti pomohl, pomůže i vám. Opravdu je to individuální. Ale myslim si, že za zkoušku to stojí. No ne? 🙂 My určitě budeme v mazání nadále pokračovat. I moje máma, po tom co viděla naše výsledky, se rozhodla si Bi-Oil koupit. Takže mazání zdar a jizvám a striím nazdar 😉 

#test_bioil2 #recenze

Začni psát komentář...

Odešli