Ahoj,
    cítím určitou potřebu vyjádřit se k blokaci uživatelky macanet, protože vím, že s tím má pár uživatelů problém a nesouhlasí s její blokaci - vnímají to jako nespravedlivé.

    Tato uživatelka na MK působila v minulosti v sekci Profesionálové, protože provozuje komerční činnost (šití). Jakmile došlo ke zpoplatnění této služby, nechtěla už dále na MK působit jako Profesionál, ale už jen jako běžný uživatel. Bylo jí vyhověno - souhlasili jsme, jako i v jiných, podobných případech, ovšem s tou podmínkou, že si nebude propagovat svou činnost nikde na MK. Uživatelka ale vytvořila album, kde zveřejnila link s odkazem na svou komerční stránku. Tímto porušila naši vzájemnou dohodu. Proč nám na tom tak záleží si můžeme přečíst zde https://www.modrykonik.cz/fotoblog/jennyska/cla... Ve zprávách tvrdíte, že jsme ji zablokovali z důvodu vodoznaku na fotkách. To ale není pravdou. Z toho důvodu zablokována nebyla.

    Bylo by fajn do budoucna, v případě, že vznikne stejný problém, mě kontaktovat. Je lepší uvést věci na pravou míru veřejně, než zbytečně šířit zprávy, které zkreslují skutečnosti a nejsou založeny na pravdivých informacích. Děkuji Vám, Janča (jennyska)