jolana37
    17. říj 2021    Čtené 1953x

    Borelióza u 4 letého dítěte v pozdnim stadiu

    Znění článku

    Náš synek má bohužel takto zničené zdraví díky zanedbání péče jeho pediatra.

    Má bolesti kloubů,při každé návštěvě u lékaře mu odebírají krev. Už je poloviční,hrozně zhubl,nemůže do školky protože každou nemoc kterou na něj v těchto chladných měsících někdo prskne tak snáší  hur protože se mu stále vracejí horečky 38-39... Já nemůžu nastoupit nikam do práce a on do školky. Místo toho shanime nějaké odborníky a všechny možné alternativy jak ho z toho co nejvíce dostat.

    Lékaři:Jeden to způsobil, druhý na to nasadil ATB na 3 týdny a tím to hasne,třetí odbornice se boji vstupovat do léčby druhému takže jen přitakává a já jim všem jen lezu do prdele aby se aspoň snažili k tomu dítěti trošku chovat a nějak pomohli takže kupujeme kytky a dárky ale je to úplně jedno. Asi by byli radši za flašku tvrdyho. Já se z toho snažím dostat všemi možnými ritualy a meditacemi ale asi z toho taky skončím na tvrdým..

    Takže jak to začalo:
    V polovině dubna chytl můj 4lety syn klíště na varlatkach,doma jsem mu ho vyndala a jela k Dr na kontrolu,s klíštětem na pohotovost na test. Dr mě pochválil a poslal domu,na pohotovosti se mi vysmáli a že to nedělají. Pak jsme se šli očkovat proti encefalitidě to má 2 opakování,mezitím se v místě přisátí udělal flek ale neměl bílej střed,to už jsem byla u dr.po třetí řekl že to borelióza není,při každé návštěvě jsem mu říkala že se bojím že ji má a jestli by mu nevzal radši odběr že malej je na to pripravenej!!!! Řekl ze to je jen kožní reakce a dal nám na to mastičku... 😣to byl květen,pak si začal malej stěžovat na to že ho bolí kolínko ale protože dřív skákal z výšek tak jsem to přisuzovala tomu a nevěnovala tomu takovou váhu.. od poloviny července 2021 začal mít všechny příznaky, aktivně,nepřetržitě samé horečky 38-39,kašel, rýma, chřipka,krk...a to koleno... Člověk nestačí koukat řešíte krk,pak rýmu,pak kašel k tomu horečky a neuvědomíte si že to může být něco vážnějšího ale když byl dobrý ani ne týden a začalo mu to znova a měl horečky skoro 3tydny tak už jsem volala dr.to byla naše 4-5navsteva od klíštěte a tady to začíná : U DR.: Předem jsem volala a vše popsala sestře. Ještě jsme byli na covid testu než jsme jeli k Dr. V ordinaci.
    Z ničeho nic Dr chtěl aby otevřel pusu a malej nechtěl tak naběhla sestra a začala mu házet s hlavou a nadávat mu jak je nedisciplinovanej,nevychovanej,že neumí poslouchat,nakonec jsem se s ním domluvila já a spolupracoval... Pak mu brala krev z prstu (poprvé v životě)nic jen na něj rvala ať drží tu ruku pořádně nebo že ho píchne znova a bude ho to bolet...jsou mu 4!!! Plakal a ona i dr.nam nadávali jakej je hroznej a že chce vidět jak půjde do školky .. když jsem se zeptala jestli testují tu krev na tu boreliózu tak na mě koukali jako z jara a ptali se"on měl naký klíště"? Byla jsem tam 4x a pokaždý měla kluka připravený ho na odběr krve ale pokaždý nás dr.poslal domu s tím že to určitě není. Já že "měl", oni a "kdy "a sestra říká Dr." To tady ani nebyla ".... Řekla jsem jim že byla ale už jsem z nich byla zoufalá,slzy jsem měla na krajíčku,i tak mi dr.sdelil že to borelióza není a za týden že má jít do školky.... Celou cestu domů jsem brečela,bylo mi ho strašně líto. Věděla jsem že by se ta sestra měla chovat líp k tak malým dětem a nevěděla jsem si rady s tím co mám dělat. Naštěstí měl můj muž opravené auto pro dětského lékaře vedle ve městě a tak jsme mu to rovnou všechno řekli a on nám řekl okamžitě přijeďte ráno na odběr to budete mít pravdu to je určitě borelióza.... Od té doby,mému malému broučkovi berou pri každé návštěvě krev..po 1.priserne zkušenosti musela jsem se dát dohromady nejdřív já abych mohla dávat sílu celé rodině a abych zvládla být pozitivní což mě stálo 4500,- a stále na tom musím pracovat,očistné rituály,meditace.Syn má potvrzenou boreliózu a má ji v pozdním stádiu...

    Je to nejhorší v tom,že tak malé dítě nepozná že se mu to zhoršuje a nedokáže to popsat svým blízkým. Takže si hraje a zvykne si na bolest a my to poznáme až podle horečky na kterou by nám dr.dali akorát tak ATB na chvilku... Což na chvíli pomůže ale nic neřeší a spíš do budoucna škodí.... Ta borelie se těm ATB umí schovat a přizpůsobit... Existuje na to dračí dráp neboli DMSO což ji najde a zničí je to něco co proniká až do kostí ale nevím jestli to můžu dávat tak malému dítěti.. intuice mi rádi že jo že to nebude horší než ATB. Ted hledáme nějakou kliniku kde nám poradí po všech směrech. A probiotika i homeopatika v akutních stavech jsou samozřejmostí.