jolana37
17. říj 2021
1941 

Borelióza u 4 letého dítěte v pozdnim stadiu

Znění článku

Náš synek má bohužel takto zničené zdraví díky zanedbání péče jeho pediatra.

Má bolesti kloubů,při každé návštěvě u lékaře mu odebírají krev. Už je poloviční,hrozně zhubl,nemůže do školky protože každou nemoc kterou na něj v těchto chladných měsících někdo prskne tak snáší  hur protože se mu stále vracejí horečky 38-39... Já nemůžu nastoupit nikam do práce a on do školky. Místo toho shanime nějaké odborníky a všechny možné alternativy jak ho z toho co nejvíce dostat.

Lékaři:Jeden to způsobil, druhý na to nasadil ATB na 3 týdny a tím to hasne,třetí odbornice se boji vstupovat do léčby druhému takže jen přitakává a já jim všem jen lezu do prdele aby se aspoň snažili k tomu dítěti trošku chovat a nějak pomohli takže kupujeme kytky a dárky ale je to úplně jedno. Asi by byli radši za flašku tvrdyho. Já se z toho snažím dostat všemi možnými ritualy a meditacemi ale asi z toho taky skončím na tvrdým..

Takže jak to začalo:
V polovině dubna chytl můj 4lety syn klíště na varlatkach,doma jsem mu ho vyndala a jela k Dr na kontrolu,s klíštětem na pohotovost na test. Dr mě pochválil a poslal domu,na pohotovosti se mi vysmáli a že to nedělají. Pak jsme se šli očkovat proti encefalitidě to má 2 opakování,mezitím se v místě přisátí udělal flek ale neměl bílej střed,to už jsem byla u dr.po třetí řekl že to borelióza není,při každé návštěvě jsem mu říkala že se bojím že ji má a jestli by mu nevzal radši odběr že malej je na to pripravenej!!!! Řekl ze to je jen kožní reakce a dal nám na to mastičku... 😣to byl květen,pak si začal malej stěžovat na to že ho bolí kolínko ale protože dřív skákal z výšek tak jsem to přisuzovala tomu a nevěnovala tomu takovou váhu.. od poloviny července 2021 začal mít všechny příznaky, aktivně,nepřetržitě samé horečky 38-39,kašel, rýma, chřipka,krk...a to koleno... Člověk nestačí koukat řešíte krk,pak rýmu,pak kašel k tomu horečky a neuvědomíte si že to může být něco vážnějšího ale když byl dobrý ani ne týden a začalo mu to znova a měl horečky skoro 3tydny tak už jsem volala dr.to byla naše 4-5navsteva od klíštěte a tady to začíná : U DR.: Předem jsem volala a vše popsala sestře. Ještě jsme byli na covid testu než jsme jeli k Dr. V ordinaci.
Z ničeho nic Dr chtěl aby otevřel pusu a malej nechtěl tak naběhla sestra a začala mu házet s hlavou a nadávat mu jak je nedisciplinovanej,nevychovanej,že neumí poslouchat,nakonec jsem se s ním domluvila já a spolupracoval... Pak mu brala krev z prstu (poprvé v životě)nic jen na něj rvala ať drží tu ruku pořádně nebo že ho píchne znova a bude ho to bolet...jsou mu 4!!! Plakal a ona i dr.nam nadávali jakej je hroznej a že chce vidět jak půjde do školky .. když jsem se zeptala jestli testují tu krev na tu boreliózu tak na mě koukali jako z jara a ptali se"on měl naký klíště"? Byla jsem tam 4x a pokaždý měla kluka připravený ho na odběr krve ale pokaždý nás dr.poslal domu s tím že to určitě není. Já že "měl", oni a "kdy "a sestra říká Dr." To tady ani nebyla ".... Řekla jsem jim že byla ale už jsem z nich byla zoufalá,slzy jsem měla na krajíčku,i tak mi dr.sdelil že to borelióza není a za týden že má jít do školky.... Celou cestu domů jsem brečela,bylo mi ho strašně líto. Věděla jsem že by se ta sestra měla chovat líp k tak malým dětem a nevěděla jsem si rady s tím co mám dělat. Naštěstí měl můj muž opravené auto pro dětského lékaře vedle ve městě a tak jsme mu to rovnou všechno řekli a on nám řekl okamžitě přijeďte ráno na odběr to budete mít pravdu to je určitě borelióza.... Od té doby,mému malému broučkovi berou pri každé návštěvě krev..po 1.priserne zkušenosti musela jsem se dát dohromady nejdřív já abych mohla dávat sílu celé rodině a abych zvládla být pozitivní což mě stálo 4500,- a stále na tom musím pracovat,očistné rituály,meditace.Syn má potvrzenou boreliózu a má ji v pozdním stádiu...

Je to nejhorší v tom,že tak malé dítě nepozná že se mu to zhoršuje a nedokáže to popsat svým blízkým. Takže si hraje a zvykne si na bolest a my to poznáme až podle horečky na kterou by nám dr.dali akorát tak ATB na chvilku... Což na chvíli pomůže ale nic neřeší a spíš do budoucna škodí.... Ta borelie se těm ATB umí schovat a přizpůsobit... Existuje na to dračí dráp neboli DMSO což ji najde a zničí je to něco co proniká až do kostí ale nevím jestli to můžu dávat tak malému dítěti.. intuice mi rádi že jo že to nebude horší než ATB. Ted hledáme nějakou kliniku kde nám poradí po všech směrech. A probiotika i homeopatika v akutních stavech jsou samozřejmostí.

Objednejte se k MUDr. Klubalovi do medicínského centra. Stojí to sice 5000 ale mě vrátil do života. Pomůže Vám. Já byla víceméně rok ležák . Je to jediný lékař v ČR, kterého budete zajímat a že jsem jich obehala

17. říj 2021

@aneta15 mockrát děkuju ❤️

17. říj 2021

A pak má člověk věřit doktorům 😭 Samozřejmě, jsou to jen lidi a nevědi vše, nemohou být neomylní.. ALE když jim řekneš diagnózu, opakovaně a oni ani neudělají test? To je něco 😡😡😡

Ex takhle málem zemřel na tularemii (též nemoc přenosná klíštětem), nejenže nikdo nevěděl co mu je a to měl učebnicové příznaky té nemoci, ale kdyz mu moje máma vygooglila diagnózu, doktorka se mu vysmálá, že to určitě nemá, že to je vzácné... A měl! A léčit ho začali když už mu začínaly kolabovat orgány... Kdoví, jestli nemá kvůli skvělým doktorům trvalé následky, které se mohou projevit až za xx let

17. říj 2021

Na nějaké alternativní výživové doplňky bych si spíše dala pozor. Tohle chce fakt profíka v nějakém centru soustředěném na boreliózu.

17. říj 2021

Objednejte se do poradny pro borelie v krajske nemocnici. Mame za sebou podcenenou neuroboreliozu s celkovym ochrnutim u manzela a letos mirnejsi neuroboreliozu s obrnou licniho nervu u mladsiho syna (necele 3 roky). Leceno hospitalitaci a silnymi ATB nitrozilne.

17. říj 2021

@jolana37 jo, a bolesti kloubu mel taky, ale nedoslo nam, ze ho nozicky na vylete boli z toho, flek nikdy nikde nemel:(

17. říj 2021

Proc stě nešli na odběr jako sama plátce kdy jsis byla jistá?

17. říj 2021

Mamu dali po prechozene borelioze dohromady v UVN. Lezela tam na neurologii a fakt super. Objednej se tam. Urcite tam maji i detske oddeleni.

17. říj 2021

100% Kubal. Jinde te v 95% pošlou bud do háje, nebo špatně preleci. Určitě se vyhni ambulanci na Bulovce, která se na borelu specializuje, tam jsou naprosto dementní. Osobní a fakt špatná zkušenost.

17. říj 2021

@nijij protože ty odběry jsou drahé a stojí x tisíc

17. říj 2021

Ano Bulovka je šílená, taky mam spatnou zkušenost. Ono celkově v ČR boreliozu státní lékaři podcenuji a neléčí ji. Mě ji na neurologii lecili antidepresivy. Už jsem si fakt myslela, že jsem blázen. Klubal byl jak zjevení z jiného světa 😁

17. říj 2021

@evaviki ano vím... Taky jsem je už jednou platila...

17. říj 2021

@martinka_33 přesně tak ,přijde mi že ty pediatři jsou jen lepší lékárníci.... Pak jsme zjistili že ten pediatr kterej to takhle podělal tak má problémy s alkoholem a on už je starší už já jsem k němu chodila jako malá tak měl důvěru..

17. říj 2021

@nekiaxy cože? Ježiš marja..Hrůza fakt.. a jak to zvládáte? ❤️

17. říj 2021

@nijij tak ty mi opravdu nepomůžes

17. říj 2021

@sudylichozrout zjistím si co to je a děkuju za radu 🌹

17. říj 2021

@evaviki já jsem si 100%jista nebyla a věřila jsem tomu lékaři i všem v okolí a pak byli ty horečky vždycky ještě s nějakým dalším onemocněním takže jsem vždycky léčila něco konkrétního ale když pak už zůstávala horečka tak mi to bylo jasný a v té době už jsme změnili toho lékaře který byl ochotný. Jinak ta třetí lékařka se specializuje na boreliózu a jezdí s výsledky právě na bulovku ale vůbec nám nepomohla. Opravdu mu jen 4x brali krev, 3 týdny ATB a po dobrání se mu to zase vrací.

17. říj 2021

@jolana37 ano,vrací. Brala jsem atb 5 měsíců. 3 týdny mi nepomohly.. koukni ke mně, mam o tom článek..

17. říj 2021

@jolana37 já brala antibiotika 150 dní v dvojkombinaci. Jsem už chronik, občas mám problém ale žiju víceméně normálně. Jezdím preventivně každý rok na testy ke Klubalovi. Opravdu se už nikdy nechci dostat do té fáze, že jsem nebyla schopna namazat dětem rohlík, když měly hlad. Většinou je boreliózou spojena s ještě nějakým svinstvem, mě vysla yersenie a helikobakter a plicní chlamydie. U obvodaka jsem měla vše negativní.

17. říj 2021

@jolana37 zvladame, manzel byl po pul roce chodici, dnes je bez nasledku (cca 5,5 roku) syn letos po mesici jakz takz, ted uz vice mene bez nasledku. Jen ho hlidame na testech. Pomohli nam na detskem v nemocnici. Zkuste to, obvodaci predepisuji nekonecna slaba atb, ktera nemohou na borelie v takovem stadiu pomoct. Nebala bych se ani lumbalky, pokud uz se dostala i tam, hospitalizace vas nemine, ale zaroven muze hodne pomoct.

17. říj 2021

@jolana37 a opravdu se nenech odbyt. Manzela lecili na neurologii v okresni nemocnici mesic, samozrejme k nicemu, ja mesic pred porodem a oni mi rekli, ze ma nejspis rychle postupujici ALS. Pak ho s podezrenim na G-Barreho syndrom necjali prevezt do Pardubic, tam to primar neirologie okamzite vyloucil, vyzadal.si druhou lumbalku a dali atb na neuroboreliozu. Lecili to na infekcnim oddeleni. Muzete zkusit zanet na infekcni misto neurologie, neurologicke problemy jsou jen nasledek..

17. říj 2021

@nekiaxy Ježíš 😓já už si to taky myslím že si budeme muset jít lehnout. Prosím vás nějaké rady jak na tohle toho malého broučka připravit,na co si dát pozor a doufám že tam budu moct být s ním protože já se od něj ani nehnu. A tu lumbální punkci mám v sobě tedy názor že nedopustím..bojím se toho aby něco neposrali... Taky toho jaký mu to přinese trauma.. když vidíte že ty doktoři stojej za prd a že ty výsledky vám jsou stejně k prsu když vám dají špatnou léčbu a pošlou vás domu .. tak ho nechci vystavovat takový hrůze zbytečně. Ale jsem ráda že se váš muž postavil na nohy a moc moc držím palce tomu malému broučkovi hrozně ho lituji . Chtělo by to skupinu lidí se stejnými problémy aby jsme si mohly pomáhat ❤️

17. říj 2021

@nekiaxy to je hrůza a ty doktoři prostě ku... No takže prostě za mě strašně důležitá při téhle nemoci vnitřní pohoda..klid.. takže já ho zítra objednám kubalovi a ještě na jednu odbornou kliniku a pak si sbalim tašku a v úterý pojedu má kurz meditace do Pardubic 🌈

17. říj 2021

Ahojky, Tvůj příběh mi připomíná ten náš. V květnu 2020 měla naše dnes už 3,5 letá dcera klíště. Bez fleku a ani žádné teploty, jen pupínek se jí nehojil, jakoby pracoval, jeden měsíc skoro zmizel a pak se zase nafoukl a tak stále dokola. Byla jsem s tím snad 3x u pediatričky a ta mě ujišťovala že bolerióza to být nemůže. Jinak žádné problémy kromě viróz s teplotou neměla. Až po roce jsem se naštvala a došla s ní na kožní, udělali ze mě blázna jak si mohu pamatovat kde měla před rokem klíště... tam jí aspoň vzali krev s výsledkem prodělané boleriózy, zaléčeno jen antibiotickou mastí. Pediatrička mi skoro vynadala že to nejspíš nemusí vůbec být od toho klíštěte a že v krvi má jen nízké jednotky a její tělo se s tím dobře popralo, tím celou věc uzavřela. Dodnes bohužel dceři pupínek po roce a půl pracuje, chtěla jsem aby jí vzali zase krev zda ty jednotky klesají a odpověď byla že látky boleriózy jsou v krvi i několik let a tak není potřeba. Začarovaný kruh.... Doufám že má pediatrička pravdu a neprojeví se nám později nějaké problémy jako u vás. Přeji aby synovi bylo co nejdříve dobře a neměl žádné následky 🙏🤗

17. říj 2021

@jolana37 oslov Klubala, vyhnes se lumbalce si myslim.

17. říj 2021

@jolana37 lumbalku delali i memu ani ne 3letemu synovi, ja v ni problem nevidim, ani takovou hruzu. Ani on z toho trauma nemel, ale to je, podle meho nazotu, casto o pristupu rodicu. Je to jen trochu neprijemne, proste se jen hrozne demonizuje. A na detskem byli vsichni moc hodni. I konvencni medicina umi pomoct. Spis je potreba si vybrat spravneho lekare.

18. říj 2021

@jolana37 Co zkusit biorezonanci?

18. říj 2021

Jednoznačně Mudr Klubal 🍀🍀🍀🍀🍀

18. říj 2021

@lennus take doporucuji biorezonanci 👍

18. říj 2021

Zkus klidne toho lekare, ale vedle toho bych si koupila tuhle tinkturu a davala bych to malemu ne pul roku, ale rok.
https://www.sagrusan.at/Wilde-Karde-Tinktur-50-...

Samozrejme ne tolik kapek, ale primerene veku.
Cetla jsem, ze je dobre davat to jeden mesic od novoluni do novoluni, pak prestat a potom to davat cely rok vzdycky tri dny pred uplnkem a tri dny po uplnku.

A to proto, ze ty borrelie se schovaji, dokonce ani krev to neukaze a cekaji klidne i rok nez se znovu v tele objevi. Vzdycky se mnozi jednou za 28 dni a vykouknou, jestli je vzduch cisty, jako antibiotika apod. A kdyz neni tak se proste zase schovaji v tele.

I mali i velky je to spatny. V te dobe by nemel brat antibiotika a nemel by se na nic ockovat. Ten rok co bude brat tuhle tinkturu.

DMSO nekomu pomuze nekomu ne.
Stejne je to s biorezonanci.
Kdyz tak zkombinuj oboji.

Neber ho k lekarum, kteri tobe i jemu delaji stres a neumi se chovat.
Bojuj, jinak mu za chvili vymysli nejakou chronickou diagnosu a budou ho lecit na neco uplne jineho.

Muzes samozrejme i najit lekare, ktery mu bude dlouhodobe podavat antibiotika.
Ale hledaji se tezce. Tak drzim ti palce. Sama jsem to mela......

18. říj 2021

Pro děti se hodně doporučuje Buhneruv protokol, zkus se na to podívat. Jsou to většinou bylinné kapky různých rostlin, které se berou v určitém dávkování a dlouhodobě. Zrovna mi přišla kniha a začínám to studovat. Syn užíval na boreliózu antibiotika 3 týdny v červnu, udelal se mu flek bez toho, že měl klíště. Takže taky trvalo, než dostal léčbu. A taky mám obavu, že to nebylo dostatečné. Ale přístup vaší doktorky a zdravotní sestřičky je hrozný 😕

18. říj 2021

Takhle mě léčila dr. o rok starší než tvůj hošíček.. její dg byla jarní únava, jarní únava u pětileté.. z té její jarní únavy jsem ležela pět týdnu sama v nemocnici na kapačkách.. ta samá dr. se mi o dvacet let později vysmála do xichtu, když jsem jí přesvědčovala, že má moje dítě černý kašel a mělo.. hrozný, hrozný... moc vám držím pěsti, ať se z toho malej vyhrabe a ke zmíněnýmu dr. bych už nikdy nešla, max. pro kartu

18. říj 2021

Tady se přesně ukazuje, jak by vždycky měly dát mámy na matařský instinkt a nikdy se nenechat odbít. Testy na boreliozu si muze clovek klidne nechat udelat jako samoplatce bez dohadovani se s doktorem, tak aspon pro priste🤷‍♀️ Jinak drzim palce. Borelioza je o imunite. Silna imunita ji udrzi na uzde. Slabsi ji da zelenou. Proto pri kazde jeji lecbe je strasne dulezite soustredit se zaroven na jeji podporu. Odstranit stres, odpocinek, stravovani a mikrobiom atd…

18. říj 2021

@sudylichozrout to určitě nemají, uvn je celkově jen pro dospělé.

18. říj 2021

Napište mi prosím,vím jak synovi pomoci.Ještě moc nevím jak to zde funguje,ale věřím že se najdeme😉👍

22. říj 2021

@petra2018 Péti děkuji za odpověď,za podporu,určitě se nenech odbýt aspon pro svůj vnitřní klid jeď ještě k nějaké odborníci na boreliózu ať máš opravdu vše podchycené včas ,lepší to přehánět než podceňovat se opravdu divím že můžou mít nějaký titul lékaře lidí kteří takhle oddělavaji zdraví malým dětem.. nedejte se určitě to řešte. To není jen tak. Držím palce a co můžu doporučit začala jsem meditovat a je to pecka moc to pomáhá. Uvidím co u Klubala a napíšu .

22. říj 2021

@lacehea moc,moc děkuji za odpověď a rady,jen mi ty stránky bohužel nešli načíst. Jestli můžu poprosit o znovu odeslání ❤️🙏🌈

22. říj 2021

@kikina9 děkuju za odpověď, 🌈 je to často zmiňované objednám si také knížku . A ten přístup těžké řešit v tu chvíli se s nimi hádat nemůžete před dítětem pak by taky nemělo poslouchat co bylo špatně nebo vidět slzičky protože si bude myslet že mi to ubližují. Nic nedávat před dětmi najevo nenadavat takže jen říct slušně že se chovají nevhodně a že si berete kartu
a jdete jinam.

22. říj 2021

@jolana37 https://www.sagrusan.at/

takhle to jde, najdi si tu tinkturu wilde karde.
Pisou, ze je dobre taky sladit stevii, zkus to misto cukru, oni nejak nesnasi stevii a trha jim to ten jejich obal.

Ale porad je to cukr. Pro mne. Mne to nedelalo dobre. Vubec je dobre podle mne omezit cukr na tu dobu. U ctyrleteho ditete to jeste jde, kdyz nema sourozence (nevim) a nechodi do skolky (zatim) tak to jde. Pozor na babicky (dcera mela alergii a chodili za ni rikali ji ty chudinko mala, ani sladkosti jist nemuzes). Rekni jim, at ten rok fakt vydrzi, protoze ta borreliosa je hrozna!!!!!

22. říj 2021

@jolana37

jeste uvidis, jak se to bude vyvijet.
Jestli je to tvoje dite jako ja, ze chytne kliste kazdy rok a ostatni ne!!!!!, tak bych ti doporucila, kdyz jsi v tom objednavani z Rakouska tak je dobre mu objednat
Coccus cacti C 1000. Je to homeopaticky prostredek.
https://www.remedia-homoeopathie.de/shop/
https://www.remedia-homoeopathie.de/shop/Dactyl...
abys vedela co dat do kosiku.
Nemam to zatim vyzkouseno, ale samozrejme ze klistata reaguji na pach, a kdyz si vezmes tyhle tri kulicky na jare, tak te to ochrani proti prisati klistete. Zmeni to nejak pach pro ne.
Uz jsem si to koupila. V zivote jsem chytla spousty klistat, ne z kazdeho je borreliosa.
Je to o imunite, ale proste se to stane, clovek je oslabeny ma stres nebo je po nemoci, je divna doba. Posledni dobou je toho hodne.
Drzim pesti, kdyz potrebujes jeste neco, tak napis.
Preji hodne stesti a nezapomen, ze dite vychovava co ho obklopuje. 😀
Zimu, oni taky nemaji radi zimu, takze sprchovani kazdy den ledovou vodou, je taky dobre.
Pomalu, zadne nasili.

22. říj 2021

@lacehea teda to je pro mě informací strašně moc děkuju za ochotu,taky mě napadlo jestli neexistují nějaké tabletky jako prevence toto klíšťatům.bjinsk nemá sourozence a ani babičku 😔no jsme sami a taky mě napadlo začít s otužováním ale když má stále kolísající teplotu tak to bude stačit tou sprchou a pomalu a udělané z toho srandu 🤗nová na stravu už taky koukám doma nemáme normální cukr ale třtinový a datlovy sirup je mi jasný že cukr je jed a při každém onemocnění je naprosto nevhodný. Takže porod ještě stevii. Blbý je že mi ten kluk nerekne pořádně co mu je překonává to sám v sobě nepozná že je něco špatně že to může být lepší,ty děti si zvyknou že je něco bolí a jedou dál .. mrknu na ty stránky snad se význam a jestli neva prodám si tě do oblíbených a dyztak se ještě spojíme jsi zlata moc děkuji 🙏🌈

23. říj 2021

@jolana37 omlouvám se že se to nedá číst mám rozbitý display 😂

23. říj 2021

@jolana37 jj klidne, z nemciny ti vsechno prelozim co nezvladne:
https://www.deepl.com/de/translator

23. říj 2021

Dobrý deň, môžem sa opýtať ako sa synovi darí? Ďakujem

14. čer 2022

Začni psát komentář...

Odešli