Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    simix22
    3. črc 2021    Čtené 132x

    Naše testování Sunar BIO

    Hned na začátek bych chtěla poděkovat Modrému koníkovi za možnost testovat tyto výrobky. Bylo to moje druhé testování, od kdy jsem uživatelka MK. Poprvé jsem testovala dětskou kosmetiku s prvním synem. A teď k věci. Co jsme přesně testovali? V balíčku jsme dostali 5 skleniček Sunar BIO. Všechno masozeleninové příkrmy. Příkrmy jsou vyrobeny z vysoce kvalitního libového masa a pečlivě vybrané zeleniny. Konkrétně to byli     

    Blíží se čas dovolených a výletů a každá maminka určitě ocení kvalitní a chutnou skleničku s příkrmem pro svoje dítě. S Vítečkem jsme všechny poctivě otestovali. V době testování měl Vítek 8 měsíců. Tady naše postřehy a zkušenosti.

    • První skleničku jsme otevřeli Sunar BIO dýně, brambory, olivový olej, příkrm je vhodný od 4 měsíců. Můj první postřeh je vůně. Musím se přiznat, že skleniček máme vyzkoušených dost. Tato od Sunaru voněla jako skutečné jídlo. Při otvíraní skleniček je často cítit zvláštní aroma, teď se to nekonalo a vůně byla příjemná. A co chuť? Vítek otvíral pusu, až byla sklenička prázdná. 
    • Druhá přišla na řadu Sunar BIO zelenina, kuřecí maso, rýže, olivový olej od 6 měsíců. Opět příjemná vůně jídla. Sklenička prázdná do pár minut. 
    • To samé i sklenička Sunar BIO zelenina, telecí maso, olivový olej od 6 měsíců. Konzistence všech příkrmu je hladká. 
    • Jako poslední přišli na řadu příkrmy od 8 měsíců Sunar BIO zelenina, krůtí maso, čočka, olivový olej a Sunar BIO zelenina, pražma královská, olivový olej. U čočky jsem měla trochu strach z bolení bříška, ale vše bylo v pořádku. Poslední testovaná byla pražma. Tady byly obavy z chuti, ale úplně zbytečné. Víteček vůbec nenamítal a otvíral pusu až bylo prázdno. Byla to jeho první rybička a hned v takové kvalitě. U těchto dvou skleniček mě mile překvapila konzistence. Byla bez kousíčků. Vítek má 8 měsíců, ale kousky mu nedělají dobře. U jiných značek jsou často skleničky už od 6 měsíců s kousky rýže apod. Takže toto je pro nás velké plus. Občas mám pocit, že mu budu jídlo mixovat do puberty. 🙂 Příkrmy od Sunaru už máme nakoupený do zásoby a patří mezi Vítkovy oblíbené. Dneska jsem je kupovala v Dm drogerii. Cena je cca 39,90 kč. Co při BIO kvalitě odpovídá. Tyto příkrmy doporučuji každé mamince, co má dítě s vybíravím jazýčkem. Dovolím si tvrdit, že můžou klidně konkurovat těm nejlepším (radši nebudu jmenovat, myslím, že každá víme 🙂 ). Cena je u Sunaru o cosi nižší, což je také plus. Takže maminky, určitě je zkuste, budete spokojené.  

    #test_sunarbio2 #recenze #zkusenosti_sunarbio10