jolcap
28. čer 2017
216 

Testujeme s koníkem

Poprvé jsem zkusila, že bych taky testovala, mám zkušenost s drogerií, že na mě vyjde testování tak hygineckých potřeb mě opravdu nenapadlo. Než balíček dorazil, tak jsem několikrát uvažovala, že hodím ručník do ringu, ale už bylo pozdě a balíček dorazil do práce. 

Je mi 46 let a po porodu jsem už víc jak 5 let, takže můj problém je čistě věkový, nejvíc mě trápí při nachlazení, kdy stačí jen kýchnout a je na průšvih zaděláno. 

Moc mě potěšilo, že balení obsahovalo různé typy a velikosti, kdy je na balíčku i napsáno kdy se hodí daný typ použít. Jednotlivé vložky jsou zabaleny zvlášt, není tedy problém si jich pár zabalit s sebou.

Jako první jsem zkoušela Lady Slim Mini, trošku mě zarazila jejich velikost, prostě stejná jako u normálních vložek, to jsem nečekala. Nejvíc mě zarazilo, že jsem i přes můj šok o velikosti vůbec necítila, že nějakou vložku mám. Večerní situace byla super, žádný nepříjemný odér a prádlo naprosto bez poskvrnky. Vyzkoušela jsem od každého balení a tedy od každé velikosti, moc se mi líbilo,že byly neskutečně jemné na dotyk ( takové byly snad jen ty poporodní vložky).

Velmi dobrou službu mi udělaly při fyzické námaze, celodenní výlet na kole byl zatěžkávací zkouškou a musím říct, TENA Lady obstála na výbornou, protože ne vždy jsem mohla navštívit WC a použila přírodu a na to je tenhle výrobek jako dělaný. 

Shrnutí:

+ hebkost

+ balení

+ možnost zvolit různé typy

+ pohlcování pachu

+ 100% jistota čistoty

+ ani po každodením používání nezačaly gynekologické problémy

- velikost

- dostupnost pouze v lékárnách

- cena

Testování mě přesvědčilo o tom jak je dobré používat věci k tomu, k čemu jsou určené. Vložky Tena Lady jsou hebké a každodenní používání nijak neovlivňuje další zdravotní problémy spojené s používáním neprodyšných slipových vložek, které se mi pravidelně vrací. Vřele doporučuji všem kdo má problémy s únikem moči. Osobně si ovšem myslím, že finančně se tento komfort prodraží, cena není pro starší a maminky na mateřské až tak příznivá.

#test_tena

Začni psát komentář...

Odešli