kackark
1. srp 2012

Co Ti, moje milá Nelly, přeji...

Holčičko moje (naše!),

za nedlouho to bude půl roku, co jsi tu s námi. Obě víme, že je to mnohem déle, ale pro pořádek se budeme řídit tím, co říká rodný list.

V sobotu budeme slavit Tvé narození a já Ti chci popřát.

Bylo by jednoduché Ti přát život plný zdraví, štěstí a bez starostí. Ale jsem už velká holka a vím, že to tak nefunguje. Tak Ti přeji, ať každá Tvá nemoc je uzdravitelná, ať štěstí je polapitelné a starosti snesitelné.

 Nebylo by správné umetat Ti cestičku a odstraňovat z ní překážky. Ale přát si, aby každá z překážek pro Tebe byla překonatelná férovou cestou snad můžu.

Úžasně plníš prosby mé i tatínkovi. Jsi hodné a spinkavé miminko, v jaké jsem doufala a narodila jsi se minutku před tím, než tatínek doběhl na sál, přesně jak si přál. Ale mým snad největším přáním je, aby jsi dokázala plnit přání, sny a touhy sama sobě, holčičko moje. Měj v životě pokaždé nějaký cíl, za kterým budeš chtít jít a půjdeš!

Nesnaž se nikomu za každou cenu zavděčit, ale žij tak, ať večer můžeš klidně usínat a ráno se probouzet s úsměvem na rtech.

Nečekám od Tebe, že s námi budeš vždy a ve všem souhlasit, ale přeji si naučit Tě vyjádřit co se Ti nelíbí slušnou formou s respektem nejen k ostatním, ale hlavně  i k sobě samotné.

Pamatuj, že není nutné jít po každé s davem, ale také není důležité jít za každou cenu proti proudu. Zůstaň sama sebou.

Budu šťastná, když si budete s Tádou navzájem oporou. 

Moc bych Ti přála jednou najít mým vnoučatům takového fajn taťku, jako jsem našla já vám. 

A až jednou mi odejdeš budovat si svojí rodinu, budu nejspíš brečet, ale věř, že to bude štěstí. Protože věřím, že se k nám budeš se svou rodinou ráda vracet a vy budete těmi nejkrásnějšími návštěvami. Už teď se na svá vnoučátka těším.

A na závěr si Nelly, prosím pamatuj, že život Ti nikdy nemůžu vzít nic, co by Ti před tím nedal. Je důležité vážit si všeho co máme, protože nic z toho není samozřejmé a zítra to tu být nemusí.

Miluji Tě tak moc, jak to jen ta nejobyčejněší máma dokáže!

Kači, zase jsi to tak krásně napsala....neuvěřitelně pravdivé a asi ti to jednou "ukradnu" pro své holčičky...opravdu psané srdíčkem

1. srp 2012

kéž bych uměla své pocity vyjádřit na papír jako ty, je to vážně obdivuhodné. 😵

1. srp 2012

Krasne ! 🙂

1. srp 2012

Nádherné...

1. srp 2012

Začni psát komentář...

Odešli