karja
1. říj 2015

Nakonec milenec?

"A co kdyby sis našla milence. Jen na chvíli. Než bys otěhotněla..." překvapila mě zasvěcená kolegyně odvážným návrhem, když zjistila, že se kouzlo nepodařilo.

Pominu-li fakt, že neoplývám erotizujícím sexappealem, nerada bych si život komplikovala jakoukoli aférkou. Vyžadovalo by to jistě velmi složitou logistiku věci (alibi, večeře na místech, kde nepotkáte nikoho známého, útratu za hodinové hotely), neustále hladce oholené nohy a nákup nového erotického prádélka. Vzhledem k tomu, že své vnady nacpu jen do menších padáčků, jde o zcela neuskutečnitelnou misi.

Také nevím, kde bych případného užitečného idiota hledala. Mezi kolegy je výběr tristní, svobodní kamarádi také nejsou svobodní jen tak bez příčiny a na pouliční lov nejsem stavěná.

Cvičně jsem obhlédla osazenstvo odpoledního autobusu. Kromě tří hýkajících puberťáků a jednoho štramáka kolem osmdesátky obsadily autobus samé žena. Holt chlapi ve svých fárech stojí v kolonách podél autobusového pruhu... Štramák na mě laškovně mrkl, opětovala jsem tedy, jako slušně vychované děvče,úsměvem.

Když už nejsou chlapi, koupím si aspoň nový kaktus. V zahradním centru zrovna probíhala prodejní výstava, a to je vždy výzva. Štramák mířil stejným směrem. Asi taky kaktusář... Se dvěma úlovky ve vysoce neelegantním zeleném sáčku jsem mířila k východu. A najednou štramák přede mnou. "Madam si rozšiřuje sbírku? I já jsem si koupil krásný kousek..." Porovnali jsme si úlovky, poklábosili o vhodné zálivce a madam se rozloučila. Štramák se šarmantně uklonil a položil neodolatelný dotaz: "Madam, dáte si se mnou kávu?" Madam nedala najevo lehkou paniku (proboha, to už mě budou zvát na kávu jen penzisti???) a se šarmem ženy odmítající pozvání dvakrát denně odmítla. Štramák má určitě vysoký tlak, dá si turka a dostane infarkt. To si opravdu na svědomí nevezmu. Nehledě na to, že by se ke zcela konkrétnímu účelu vůbec, ale vůbec nehodil.

Ale už vím, jakého si najdu koníčka, až opustím svou momentálně největší zálibu v aplikování injekcí, pojídání pilulí a sledování těhotenských příznaků... Začnu pracovat jako dobrovolník v domově důchodců. A to budu mít ctitelů. Na každém prstě nejmíň deset!!!

Úžasné, úžasné, díky za krásný start dne!

2. říj 2015

Souhlasím s @kecka28 🙂 Moc pěkné 😉

2. říj 2015
2. říj 2015

Parádně napsané!

2. říj 2015

😀 Moc krásný smysl pro humor 😉

2. říj 2015

Karjo, vidno, že jsme musely poslouchat stejné rady. Tedy stejně debilní. Mně toto navrhovala vlastní matka! Jinak chudák štramák, já bych to kafe dala...

2. říj 2015

🙂 pobavila jste me🙂))

2. říj 2015
2. říj 2015
karja
autor

@dzungala A to by čučeli, kdybychom si toho amanta našly🙂 A příště nebudu pozvání na kávu odmítat. Však mě dědouškové na kávu nezvou denně🙂

4. říj 2015

Přidávám se, Vaše články mě baví🙂 Máte moc sympatický sloh🙂

31. říj 2015
karja
autor

@1lenuska1 Tak to mě těší🙂

3. lis 2015

😂😅 ty jo super ! Mohla by si psat knížky 😉

24. únor 2016

😂😂😂 super článek! Nechcete napsat knihu? Měla by úspěch!

22. říj 2016

Začni psát komentář...

Odešli